سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جابجایی روزانه ۵۰ بیمار مبتلا به کرونا توسط اورژانس اصفهان

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: در حال حاضر روزانه بین ۴۰ تا ۵۰ بیمار مبتلا به کرونا توسط اورژانس استان اصفهان جابجا می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، غفور راستین رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان امروز در نشست خبری با بیان اینکه ۱۵۷ پایگاه اورژانس در استان اصفهان فعال است، اظهار داشت: در این بین ۷۸ پایگاه شهری، ۷۵ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه هوایی داریم که ۲۹۰ دستگاه آمبولانس و دو دستگاه اتوبوس آمبولانس در این مراکز وجود دارند.

او با بیان اینکه سال گذشته ۲۶۰ هزار عملیات امداد و نجات در استان اصفهان داشتیم، اضافه کرد: از این تعداد ۷۰ هزار تصادفی و ۱۹۰ هزار مورد مربوط به حوادث دیگر بوده است.

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: از میزان حوادث ترافیکی ۵۰ هزار حادثه ترافیکی در مبادی شهری و ۱۸ هزار و ۵۰۰ مورد برون شهری بوده است.

او با بیان اینکه اورژانس هوایی استان اصفهان سال گذشته عملکرد خوبی را نداشته و تنها ۳۸ پرواز داشتیم، ادامه داد: محدودیت زمان پرواز و کمبود هلیکوپتر در این زمینه تأثیر گذار بوده است.

راستین با اشاره به شناسایی ۴۰ پد جدید بالگرد در استان اصفهان اضافه کرد: با این ظرفیت انتظار افزایش عملیات را خواهیم داشت.

او با بیان اینکه در سال جاری ۱۸۰ هزار عملیات در ۱۰ ماه امسال در سال جاری انجام شده است، گفت: از این تعداد ۳۱ مورد اورژانس هوایی، ۱۳۷ هزار مورد غیر تصادفی و ۴۵ هزار حادثه جاده‌ای بوده است.

جابجایی روزانه ۴۰ تا ۵۰ بیمار کرونایی در اصفهان طی ۲۴ ساعت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان با بیان اینکه در بحران کرونا با افزایش ۴۰ درصدی عملیات اورژانس در استان اصفهان رو برو بوده ایم، گفت: در این بازه زمانی ۱۷ هزار مورد و به صورت میانگین روزانه ۴۰ تا ۵۰ بیمار مبتلا به کرونا توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند که بیش از ۹۰ درصد این افراد بستری شدند.

او با بیان اینکه در پیک دوم کرونا در شهریور ویروس عملکرد وحشی تری داشت و همه بیمارستان‌ها به بیماری کرونا اختصاص داده شدند، ادامه داد: در دوران پیک بستری بیمار در استان اصفهان در یک روز به دو هزار و ۲۰۰ مورد رسید.

ابتلای ۲۹۵ نفر از پرسنل اورژانس اصفهان به کرونا

راستین گفت: امروز با همراهی مردم خوشبختانه تعداد بیماران بستری به ۶۰۰ مورد رسیده است و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

او به ابتلای ۲۹۵ نفر از یک هزار پرسنل اورژانس استان به کرونا اشاره کرد و گفت: خوشبختانه فوتی در این زمینه نداشتیم.

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان با بیان اینکه عمده افرادی که توسط اورژانس با علائم کرونا جابجا شدند بین ۳۰ تا ۹۰ سال بودند، ادامه داد: از این رو باید توجه داشت که همه آمبولانس‌های استان اصفهان به نرم‌افزار مکان یاب مجهز هستند.

او گفت: برای هر پایگاه یک ژئوفنس تعریف شده که در کل مسیر آمبولانس را رصد می‌کنند و نحوه خدمات را در مسیر ارزیابی و شرایط بیمار به بیمارستان گزارش می‌شود.

راستین در خصوص مسمومیت با منوکسید کربن در استان اصفهان اظهار داشت: سال گذشته ۶۰۱ مورد مسمومیت با منوکسید کربن داشتیم که ۳۰ درصد آن‌ها فوتی بوده‌اند.

مسمومیت ۲۱۵ نفر بر اثر گازگرفتگی در اصفهان

او با بیان اینکه در سال جاری نیز ۲۱۵ مورد مسمومیت با منوکسید کربن در استان اصفهان داشتیم، اضافه کرد: از این تعداد ۱۰ مورد فوتی بوده است.

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان در ادامه به اجرای طرح زمستانه اورژانس در استان اظهار داشت: در این طرح نیرو‌های اورژانس در کنار دیگر نهاد‌های امدادرسان در حالت آماده باش هستند و پوشش صد در صدی در استان داریم.

لزوم افزایش ۲۰ درصدی پایگاه‌های جاده‌ای اورژانس اصفهان

او در خصوص زیرساخت‌های اورژانس استان و کمبود تجهیزات در این نهاد اظهار داشت: در حال حاضر در زمینه شهری مشکلی نداریم، اما در زمینه پایگاه‌های جاده‌ای که باید در هر ۴۰ کیلومتر یک پایگاه داشته باشیم اینگونه نیست و دچار کمبود هستیم، به گونه‌ای که نیاز به افزایش ۲۰ درصدی پایگاه‌های اورژانس هستیم.

راستین ادامه داد: در زمینه آمبولانس‌ها نیز حدود ۸۰ درصد به روز است و بسیاری از تجهیزات موجود در آمبولانس‌ها مطابق استاندارد‌های اروپا هستند.

او در بحث کمبود نیروی انسانی در اورژانس استان اصفهان نیز ابراز داشت: هر پایگاه نیاز به ۶ نفر نیرو دارد و ما در این زمینه حداقل نیرو‌ها را داریم.

استفاده از پرستاران در زمان غیر شیفت برای کمک به اورژانس اصفهان

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: در حال حاضر ۶۰۰ نفر از نیرو‌های اورژانس استان اصفهان استخدامی و قراردادی و ۳۰۰ نیروی اضافه کار هستند که این ظرفیت یا توسط کارکنان اورژانس و یا پرستاران در ساعات غیر شیفت بیمارستانی شأن پر می‌شود.

او همچنین به استفاده از ۱۷ آمبولانس آفرود در استان اصفهان در مناطق کوهستانی اشاره کرد و گفت: این آمبولانس‌ها در شهرستان‌های سردسیر از جمله سمیرم، فریدونشهر، فریدن، بویین میاندشت، گلپایگان، خوانسار و دیگر مناطق کوهستانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

راستین با اشاره نبود خطوط امدادرسانی در بزرگراه‌ها و رینگ‌های اصلی شهر اصفهان گفت: این امر در شهر اصفهان به ویژه در بزرگراه‌ها معضل آفرین است، بار‌ها پیگیری کرده ایم، اما نتیجه نداده است.

۳۰ دستگاه موتور آمبولانس به ناوگان اورژانس اصفهان اضافه می‌شود

او گفت: بر اساس قانون ماده ۱۸۶ قانون راهنمایی و رانندگی اورژانس می‌تواند چراغ قرمز را عبور کند، اما چنانچه در این حین حادثه‌ای رخ دهد آمبولانس مقصر خواهد بود.

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان در ادامه به اضافه شدن ۳۰ دستگاه موتور آمبولانس به ناوگان اورژانس استان اصفهان اشاره کرد و ادامه داد: با ورود این ناوگان مشکلات ترافیکی تا حدودی برطرف خواهد شد.

انتهای پیام/م
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.