سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ساندویچ میت بال؛ فست فود خوشمزه خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه ساندویچ میت بال را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر قصد داریم شما را با طرز تهیه ساندویچ میت بال آشناکنیم.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده - ۴۰۰ گرم
تخم مرغ - یک عدد
سیر - ۲ حبه
جعفری خرد شده - یک قاشق غذاخوری
آرد سوخاری - یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به مقدار کافی
روغن مایع – به مقدار کافی
گوجه فرنگی - ۳۰۰ گرم
ریحان خرد شده - یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی - یک قاشق غذاخوری
پودر سیر - یک قاشق غذاخوری
هویج - ۲ عدد
پیاز - ۲ عدد


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کباب ملکه گوشت و بادمجان و اسکالوپ مرغ و قارچ تا املت لبنانی و انواع دسر پلمبیر + تصاویر


طرز تهیه:
۱- ابتدا یک عدد پیاز را به صورت ریز رنده می‌کنیم و پیاز رنده شده را پس از گرفتن کامل آب آن داخل ظرف می‌ریزیم.

۲- ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز رنده شده اضافه و با آن مخلوط می‌کنیم.

۳- نمک و فلفل، یک قاشق غذاخوری پودر سیر، یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده و یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری را به مواد برای مزه دار شدن اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم.

۴- سپس به آن یک عدد تخم مرغ اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا با گوشت قاطی شود.

۵- مایه میت بال آماده است، فقط روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

۶- بعد از استراحت گوشت را از یخچال بیرون می‌آوریم و به ۱۰ قسمت تقسیم می‌کنیم و سپس به شکل گرد و توپی در می‌آوریم.

۷- برای تهیه سس غذا ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی را می‌شوییم و با چاقو پوست آن‌ها را جدا و رنده می‌کنیم و داخل یک ظرف می‌ریزیم.

۸- نصف پیاز را ریز خرد می‌کنیم.

۹- داخل یک تابه روغن مایع می‌ریزیم و روی گاز می‌گذاریم،وقتی روغن داغ شد پیاز‌ها را همراه با دو حبه سیر خرد شده در روغن تا حد سبک شدن، تفت می‌دهیم.

۱۰-گوجه فرنگی رنده شده را همراه با نمک و فلفل و ریحان خرد شده و رب گوجه فرنگی به پیاز و سیر اضافه می‌کنیم و در تابه را می‌بندیم و ۱۰ دقیقه منتظر می‌شویم تا مواد سس بجوشد و غلیظ شود.

۱۱-سپس در یک تابه دیگر روغن مایع می‌ریزیم و بعد از داغ شدن روغن، میت بال‌ها را در روغن سرخ می‌کنیم تا بپزد و آماده شود.

۱۲-سس تهیه شده را روی میت بال‌ها و داخل تابه می‌ریزیم و در تابه را می‌بندیم تا سس مخصوص به خورد گوشت برود و آن را خوشمزه کند.

۱۳-کمی از میت بال‌ها را درون نان باگت می‌چینیم و برای خوشمزه‌تر شدن از هویج خلالی پخته و پیاز خلالی برش خورده و جعفری خرد شده استفاده می‌کنیم.

منبع:خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.