سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لقمه‌های گوشت‌و‌خردل + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیش غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با دستور تهیه لقمه‌های گوشت‌و‌خردل  آشنا کنیم.با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز
سیر له کرده...... ۲ حبه

پیاز خرد کرده...  ۱ عدد

کرفس خرد کرده ..... سه چهارم پیمانه

گوشت چرخکرده.....  ۷۵۰ گرم

نان سفید برشی (خرد کرده) ...  ۱ پیمانه

شیر..... ۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

سس خردل..... ۱ قاشق سوپخوری

سس ووستر شایر ..... ۱ قاشق سوپخوری

فلفل سیاه..... یک چهارم قاشق چایخوری

نمک.......  ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ..... ۲ عدد

مواد لازم برای تزئین لقمه‌های گوشت و خردل

سس گوجه فرنگی ....... یک دوم پیمانه

پورة سیب زمینی...... برای تزئین به میزان لازم

روش تهیه

سیر، پیاز و کرفس را همراه با قدری روغن، در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه همة مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و در قالب ۶ تائی و چربکردة مافین بریزید. حالا قالب را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد بگذارید و لقمه‌های گوشت را به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه، بپزید. اکنون قالب را از فر درآورید و مافن گوشت را روی کاغذ آلومینیومی برگردانید. اینک رویشان سس گوجه فرنگی بمالید و ۵ دقیقة دیگر در فر بگذارید تا سس ببندد. آن‌گاه لقمه‌های گوشت را از فر درآورید و رویشان را با پورة سیب‌زمینی بیارائید.

خواص خردل

مزایای دانه‌های خردل بسیار زیاد است و به طور معمول برای طعم و مزه مورد استفاده قرار می‌گیرد و سس خردل بسیار ترجیح داده می‌شود و همچنین دارای کاربرد‌های دارویی و درمانی نیز است، که از زمان بقراط وجود داشته است. خردل در انواع سفید، قهوه‌ای و سیاه در سراسر جهان یافت می‌شود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.