سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از شله بریان اصفهانی و مگشت پلو جنوبی تا فلافل خانگی به شیوه لبنانی و یک دسر جدید با لبو + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه ایرانی و فرنگی آشنا کنیم.

 


بیشتربخوانید

آموزش آشپزی؛ از آش انار شب یلدا به سبک شهر‌های مختلف و مخلوط پلو چینی تا اسنک بادمجان و تخمه کدو اسپایسی + تصاویر


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۲۶ ۰۲ دی ۱۳۹۹
سلام بهترین غذا. دست پخته زنهای ایرانی
پروانه
۰۱:۴۸ ۰۲ دی ۱۳۹۹
به نظرم بیشتر برنامه ی آشپزی بزارین تا همه استفاده کنن ولذت ببرن