به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد جواد فاطمی رئیس هیات مدیره انجمن ققنوس (جمعیت حمایت از بیماران سوخته) در نشست خبری که به مناسبت روز ملی سوختگی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: بیماران سوختگی برای ما مشکل ملی هستند که وزارت بهداشت تبعات آنچه در سایر ارگانها رعایت نمیشود را با درمان این بیماران میپذیرد. سازمان استاندارد، آموزش و پرورش وزارت نیرو، وزارت نفت و... عاملان سوختگی در کشور ما هستند.
فاطمی ادامه داد: وزارت بهداشت درمان بیماران دارای سوختگی را بر عهده می گیرد، اما همت ملی مردم و سازمان ها را می طلبد که این مشکل را کم کنیم. امیدواریم مجلس صندوق حوادث سوختگی را ایجاد کند تا وزارتخانه های دخیل در ایجاد سوختگی بیمارستان ها سوختگی را از ورشگستگی نجات دهند. همچنین این صندوق میتواند به بیماران سوختگی کمک کند.
او با اشاره به اینکه روز اول دی روز ملی پیشگیری از سوختگی است، افزود: بیماران سوختگی به دلیل اینکه تجهیزات لازم را نداریم در بیمارستان ها جان خود را از دست میدهند. از نظر آمار سوختگی در رده بالا قرار داریم و تعداد بسیار زیادی از افراد هر سال در کشور دچار سوختگی می شوند.
فاطمی با عنوان این مطلب که سالانه بیش از ۲۰۰ هزار نفر در کشور دچار سوختگی میشوند، ادامه داد: ۳۰ هزار نفر از این افراد نیاز به بستری در مراکز درمانی دارند. در سال ۳ هزار فوتی ناشی از سوختگی در کشور داریم.
سوختگی قابل پیشگیری است
رئیس هیات مدیره انجمن ققنوس گفت: سوختگی های حرارتی، الکتریکی و مایعات داغ بسیار شایع هستند و سوختگی ها همواره با هزینه های جانی، مالی و روانی همراه است.
او با بیان اینکه سوختگی قابل پیشگیری است و دلیلی ندارد به مشکلات خودمان بیفزاییم، افزود: سه روش پیشگیری از سوختگی داریم که اولین آن اجبار است. دومین اقدام، استانداردسازی است و سومین عامل آموزش مردم است.
فاطمی یادآوری کرد: سوختگی قابل درمان نیست و افراد سوخته همواره برای حضور در جامعه دچار مشکل می شوند، اما پیشگیری از این پدیده بسیار ساده است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/