سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهردار تربت‌حیدریه خبرداد؛

ضربه اقتصادی راه اندازی کمربندی تربت حیدریه به ۲هزار واحد صنفی

شهردار تربت‌حیدریه گفت: ساخت جاده کمربندی برای این شهر خیانت به اقتصاد بوده، در گذشته ۲ هزار واحد صنفی در طول بزرگراه امام رضا(ع) اشتغال داشته اند و هم اکنون با وجود جاده کمربندی، ضربه اقتصادی برای این واحد های صنفی به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سعید اکبریان شهردار تربت حیدریه در مراسم افتتاح دفتر ساماندهی بزرگراه امام رضا (ع) گفت: از امروز دفتر ساماندهی بزرگراه امام رضا (ع) و دفتر ساماندهی کاربری‌های شهری افتتاح و همچنین طرح مکانیزه جمع آوری نخاله‌های ساختمانی و پسماند‌های عمرانی آغاز می‌شود.

او با اشاره به ضربه اقتصادی راه اندازی کمربندی تربت حیدریه به ۲هزار واحد صنفی، افزود: نگهداری شهر نیازمند مدیریت مستمر است و شهروندان تربت حیدریه از سه مسئله مهم رنج می‌برند، اول وضعیت کیفیت آسفالت ها، که قبول داریم، وضع موجود شایسته مردم نیست و امیدواریم تا با تلاش و رفع مشکلات تامین قیر، بتوانیم این مسئله را حل کنیم، مشکل دوم وضع نخاله‌های ساختمانی و همچنین اراضی رها شده و مخروبه و متروکه است.

شهردار تربت‌حیدریه ادامه داد: ۴۰ تن نخاله‌های ساختمانی در شهر روزانه جمع و در مقاصد غیرمجاز تخلیه می‌شود و ضمن ایجاد بد منظری شهری، مشکلات زیست محیطی در شهر ایجاد می‌کند.

اکبریان بیان کرد: امروز آژانس ساماندهی نخاله‌های ساختمانی افتتاح شد و با افرادی که نخاله‌ها را در مکان‌های عمومی تخلیه می‌کنند برخورد خواهد شد و همچنین کسانی که پروانه شهرداری می‌گیرند به این آژانس معرفی می‌شوند تا عملیات ساماندهی نخاله‌های ساختمانی‌شان انجام شود.


بیشتربخوانید



او تصریح کرد: پیمانکاران دستگاه‌های دولتی به زیر مجموعه هایشان ابلاغ کنند تا شاهد وجود نخاله‌های ساختمانی در شهر نباشیم.

شهردار تربت حیدریه تاکید کرد:۵۰۰ قطعه اراضی رها شده را شناسایی کردیم و با مصوبه شورای شهر اخطاری در دو مرحله اعلام می‌شود به مالک و اگر اتفافی نیفتاد شهرداری آن اراضی را به پارکینگ و روزبازار تبدیل و جریمه ان را مالک باید پرداخت کند، از سویی دیگر ۵ درصد تخفیف عوارض هم مشمول کسانی است که اراضی رها شده خود را کاربری بدهند.

اکبریان اظهار کرد: روزانه ۱۶۰ هزار سفر در شهر تولید می‌شود و ۴۶ هزار حمل و نقل ما یعنی ۲۲ درصد سفر‌ها مربوط به حمل و نقل‌های عمومی است که این رقم باید ۷۵ درصد باشد.

او افزود: ۴۰ درصد سفر‌ها در هسته مرکزی شهر اتفاق می‌افتد و مردم اصلا از این وضع ترافیک رضایت ندارند، لذا چاره‌ای جز این نداریم که هسته مرکزی را آرام‌تر کنیم و به نفع انسان محوری و حمل و نقل عمومی ترافیک را ساماندهی کنیم.

شهردار تربت‌حیدریه ادامه داد: مصوب شده تا در هسته مرکزی شهر طرح پیاده راه اجرا شود که در ابتدا اجرای پیاده راه خیابان آیت الله مطهری در دستور کار است.

اکبریان بیان کرد: در سفر‌های برون شهری ۶۰ درصد فوتی‌ها در بلوار امام رضا (ع) است و سالانه ۲۸ هزار خودرو از این مسیر رفت و آمد می‌کنند.

او تصریح کرد: برای تعریض جاده‌های ورودی شهر۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

انتهای پیام/ا. غ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.