به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ارائه گزارش حسابهای درآمد و هزینه مهر و آبان و هشت ماهه شهرداری تهران در سال ۹۹ در دستور کار دویست و پنجاه و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران که امروز یکشنبه ۳۰ آذر ماه برگزار شد قرار گرفت.
در ابتدای بررسی این دستور حسن رسولی خزانه دار شورای شهر تهران درباره گزارش حسابهای درآمد شهرداری تهران و ارزیابی میزان انطباق آن با بودجه مصوب، اظهار کرد: در بخش عملکرد حساب درآمد، شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب موظف بود، در برش عملکردی هشت ماهه خود نسبت به تامین منابع در سقف ۲۰ هزار و ۳۸۲ میلیارد تومان اقدام کند.
وی ادامه داد: طی این دوره هشت ماهه مبلغ ۱۲ هزار و ۷۱۰ میلیارد تومان معادل ۶۲ درصد درآمد کسب کرده است و طی هشت ماهه مذکور کسری عملکرد هفت هزار و ۶۷۲ میلیارد تومان معادل ۳۸ درصد نسبت به بودجه مصوب مشاهده میشود.
رسولی گفت: از کل درآمد هشت ماهه مبلغ چهار هزار و ۵۷ میلیارد ریال معادل ۳۲ درصد آن، درآمد پایدار و ۶۸ درصد آن درآمد ناپایدار است.
عضو شورای شهر تهران گفت: در این دوره، شهرداری اجازه داشته حداکثر تا سقف اعتبار مصوب به مبلغ ۱۸ هزار و ۳۹۳ میلیارد تومان هزینه کند و در این دوره مبلغ ۱۲ هزار و ۸۰۵ میلیارد تومان (۷۰ درصد) هزینه در دفاتر ثبت شده است که از این مبلغ ۹۴ درصد آن بصورت پرداختهای نقدی است و ۶ درصد آن غیرنقدی است.
وی با اشاره به بودجه شورای شهر تهران درباره عملکرد حساب درآمد و هزینه ماههای مهر و آبان، گفت: در بخش عملکرد حساب درآمد، شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب شورا موظف بوده، در برش عملکردی دو ماهه مهر و آبان نسبت به تامین منابع در سقف ۵ هزار و ۹۵ میلیارد تومان اقدام کند.
رسولی ادامه داد: در این دو ماه در مجموع مبلغ سه هزار و ۲۳۳ میلیارد تومان معادل ۶۳ درصد درآمد کسب شده است. در ماه مهر مبلغ ۹۵۱ میلیارد تومان ریال معادل ۳۷ درصد درآمد کسب شده و در ماه آبان مبلغ دو هزار و ۲۸۱ میلیارد تومان معادل ۸۹ درصد درآمد کسب شده است.
عضو شورای شهر تهران گفت: از کل درآمد دو ماهه مهر و آبان سه هزار و ۲۳۳ میلیارد تومان مبلغ هزار و ۱۲۸ میلیارد تومان معادل ۳۵ درصد آن درآمد پایدار و ۶۵ درصد آن درآمد ناپایدار است از کل درآمد مهرماه ۲۶ درصد آن درآمد پایدار و ۷۴ درصد آن درآمد ناپایدار و از کل درآمد آبان ماه ۳۴ درصد آن درآمد پایدار و ۶۶ درصد آن درآمد ناپایدار است.
رسولی گفت: شهرداری تهران در دو ماه مهر و آبان تا سقف چهار هزار و ۵۸۳ میلیارد تومان اجازه هزینه کرد داشته که با اعلام مبلغ سه هزار و ۶۵ میلیارد تومان معادل ۶۷ درصد مصارف خود را در این دو ماه منظور و ثبت کرده است.
وی ادامه داد: در مهر ماه با اعلام مبلغ هزار و ۲۴۵ میلیارد تومان معادل ۵۴ درصد مصارف خود را ثبت کرده، که از این مبلغ ۹۵ درصد آن بصورت پرداختهای نقدی و ۵ درصد آن غیرنقدی است و در آبان ماه با اعلام مبلغ هزار و ۸۲۰ میلیارد تومان معادل ۷۹ درصد از مصارف خود را ثبت کرده، که از این مبلغ ۷۹ درصد آن بصورت پرداختهای نقدی و ۲۱ درصد آن غیرنقدی است.
رسولی گفت: بودجه مصوب هشت دوازدهم سال ۹۸ مبلغ ۱۲ هزار و ۵۵۲ میلیارد تومان بوده است که از این مبلغ ۱۱ هزار و ۱۷۹ میلیارد تومان آن معادل ۸۹ درصد درآمد کسب شده و در سال ۹۹ بودجه مصوب هشت دوازدهم مبلغ ۲۰ هزار و ۳۸۲ میلیارد هزار تومان که مبلغ ۱۲ هزار و ۷۱۰ میلیارد تومان معادل ۶۲ درصد آن درآمد کسب شده است؛ بنابراین کسب درآمد، نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته، و از ۸۹ درصد در سال ۹۸ به ۶۲ درصد در سال جاری رسیده است.
وی ادامه داد: کاهش ۲۷ درصدی کسب درآمد نسبت به مدت مشابه سال قبل، با توجه به رکود پیش آمده در فضای کسب و کار و همچنین افزایش بودجه مصوب هشت دوازدهم سال جاری نسبت به سال گذشته، اهتمام آقای شهردار و همکاران به کاهش عدم تعادل منابع ومصارف را مضاعف میکند.
خزانه دار شورای شهر تهران، ادامه داد: کسب درآمد در مهر ماه ۳۷ درصد و در آبان ماه ۸۹ درصد است، کسب درآمد در مدت یک ماهه ۵۲ درصد افزایش داشته است. از کل درآمد هشت ماهه (۱۲ هزار و ۷۱۰ میلیارد تومان) ۳۲ درصد آن درآمد پایدار و ۶۸ درصد آن درآمد ناپایدار است. در مدت مشابه سال گذشته از کل درآمد وصولی ۳۶ درصد آن درآمد پایدار و ۶۴ درصد آن درآمد ناپایدار است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/