سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه باسلوق ژله ای مجلسی در منزل

در گزارش زیر طرز تهیه باسلوق ژله ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، باسلوق ژله‌ای یکی از شیرینی‌هایی است که اغلب ما در ایام نوروز و شب یلدا با آن از مهمانانمان پذیرایی می‌کنیم. ترکیب این شیرینی خوشمزه با انواع نوشیدنی‌های گرم به ویژه چای فوق‌العاده است. امروز طرز تهیه باسلوق ژله‌ای را به شما آموزش خواهیم داد تا آن را در خانه درست کنید و از کیفیت و سلامت آن مطمئن باشید.

مواد لازم برای تهیه باسلوق ژله‌ای

پودر ژله (طعم دلخواه) یک بسته
شکر یک پیمانه
نشاسته گل نصف پیمانه
آب جوش یک پیمانه
آب سرد دو پیمانه
کره پاستوریزه  یک قاشق غذاخوری
گلاب دو قاشق غذاخوری
پودر قند یا پودر نارگیل برای تزیین به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه باسلوق ژله‌ای

درون یک قابلمه، پودر ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید. برای آنکه از حل شدن پودر ژله مطمئن شویم آن را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید (اینکار را به روش بن‌ماری انجام دهید، می‌توانید ظرف را روی کتری قرار داده و هم بزنید). اجازه بدهید مواد خنک شوند.

نشاسته را با دو لیوان آب سرد مخلوط کنید، هم بزنید تا به خوبی در آب حل شود. سپس محلول نشاسته را به ژله اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به صورت مداوم هم بزنید تا زمانیکه شفاف شود. به این مواد شکر، کره و گلاب را اصافه کنید (مراقب باشید چرا که در این مدت مواد کمی غلیظ شده و می‌جوشد).

حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه طول می‌کشد تا مواد به غلظت کافی برسد، سپس مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

بعد از آنکه خوب خنک شد، مواد را با دستی که آنرا کمی چرب کرده‌اید؛ به صورت گلوله‌های کوچک (اندازه گردو) دربیاورید و ته آن را صاف کنید. گلوله‌ها را به دلخواه در پودر قند یا نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
مرینت دوپن چنگ
۱۹:۵۶ ۰۴ دی ۱۳۹۹
خوبه
ناشناس
۲۱:۱۹ ۰۲ دی ۱۳۹۹
ب نظرتون خوب میشه اخه من همیشه برای اولین بار غذا یا شیرینی ک درست میکنم خراب میشه اگه یک طور دیگه راحت ترم میشه بهم بگید ممنون میشم
فاطمه
۲۳:۰۰ ۰۱ دی ۱۳۹۹
بعد نبود
اتنا
۲۰:۳۸ ۰۱ دی ۱۳۹۹
راستش من با ژله باسلوق دریت کردم و کشیده شده و نمیتونستم بهش شکلی بدم اما بعد چن روز یک ویدیو اسون دیدم ک باسلوق بدون ژله توی 7 دقیقه آماده میشه درست کردم و عالی شد نیم ساعت تو یخچال گذاشتم و بعد در آوردمش و با اشکال بهش شکل دادم عالی شد
ناشناس
۲۳:۳۲ ۰۱ دی ۱۳۹۹
طرز تهیشومیشه بگید ممنون میشم
ناشناس
۱۶:۴۷ ۰۲ دی ۱۳۹۹
اگه میشه دستورشونم بفرستید
ناشناس
۱۸:۱۷ ۰۱ دی ۱۳۹۹
اگر نشا سته گل نباشه مشکلی نیست
ناشناس
۱۲:۰۰ ۰۴ دی ۱۳۹۹
نمیدونم
میم
۰۲:۳۴ ۰۱ دی ۱۳۹۹
باسلام و آرزوی سلامتی
من امشب درست کردم خیلی خوب شد
دانیال
۲۱:۳۳ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
من خیلی خوشم اومد
ناشناس
۱۵:۴۹ ۰۲ دی ۱۳۹۹
دستورشوبدین