سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از آش گندم یزدی و ساطری پلو خراسانی تا بال سوخاری به سبک چینی و چند دسر خوشمزه + تصاویر

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۳:۰۱ ۰۱ دی ۱۳۹۹
با سلام. در اش گندم یزدی یا اش امام حسین اصلا از سبزی و پیاز داغ استفاده نمیشود. با تشکر.
ناشناس
۰۱:۰۷ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
باسلام ممنون از دستور اش گندم یزد :اما مواد مورد نیاز پخت حلیم یزدی بلغور گندم ونخود لوبیاچیتی پخته (وگوشت قرمزبادنبه)یامرغ ویا بوقلمون هم میشود باپیاز باید پخته شود استخوانش جدا شودوباگوشت کوب خوب له شود داخل دیگه اش اصافه شود مقداری گلاب اخرکار به حلیم اضافه میشود تاطعم وعطر بهتری بگیردنمک را اخرهای پخت اضافه کنید