سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

حمایت از آثار ارزشی فقط در حد شعار است

علی زیستی، نویسنده و کارگردان نمایش «پارک شیرین» معتقد است که به آثار ارزشی، توجه ویژه‌ای نمی‌شود.

علی زیستی، نویسنده و کارگردان نمایش «پارک شیرین» که در بخش دانشجویی جشنواره تئاتر مقاومت حضور دارد، در گفت‌وگو  با خبرنگار حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره موضوع این اثر گفت: نمایش «پارک شیرین» روایتی مستند از بمباران پناهگاه «پارک شیرین » شهر کرمانشاه در شب چهارنشبه سوریِ اسفند ۶۶ است. سوالی که همیشه در ذهن  مردم کرمانشاه وجود دارد این است که در آن زمان، کسی مختصات پناهگاه‌ها را به دشمن داده است؟

وی افزود: یکی از تلخ‌ترین اتفاقات در شهر کرمانشاه، بمباران پناهگاه بود.  هدفم در این نمایش این بود که نشان دهم، آن زمان چه بر سر مردم،  آمده است.

این هنرمند در خصوص فرم صحنه این نمایش گفت: مجبور شدیم نمایشمان را در پناهگاه پارک شیرین که الان به صورت موزه در آمده است، اجرا کنیم. داوران برای دیدن نمایش و ارزیابی آن به دلیل ممنوعیت تردد به کرمانشاه آمدند.

زیستی درباره سطح کمی و کیفی هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت  بیان کرد:  امسال برای اولین بار در بخش دانشجویی جشنواره حضور دارم، سال‌های پیش به عنوان بازیگر در این فستیوال شرکت کرده بودم. در شرایط کرونا برگزاری جشنواره یک حرکت جهادی محسوب می‌شود. ضبط تئاتر و پخش به صورت فیلم‌تئاتر اقدام پسندیده‌ای بود؛ چراکه علاقه‌مندان  به این هنر حتی در دورترین نقاط کشور و جهان هم می‌توانند بیننده جشنواره باشند.

وی در ادامه به انتقاد از مسئولان فرهنگی پرداخت و گفت: گویا حمایت از آثار ارزشی فقظ در حد شعار است. نهاد‌های مربوطه حتی یک مکان برای اجرا در اختیار ما نگذاشتند و گفتند که هیچ حمایتی از کارهای ارزشی  نمی‌کنیم. گویا برخی دوست دارند تاریخ شفاهی جنگ به صورت آثار نمایشی در جایی مکتوب نشود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.