سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیت الله حسینی بوشهری در سخنان آدینه‌ای:

بودجه مناسبی برای آسیب دیدگان کرونا در نظر گرفته شود

امام جمعه قم گفت: این روز‌ها که بودجه سال آینده در دستور کار است بودجه‌ای مناسب برای آسیب‌دیدگان کرونا تخصیص یابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری،امام جمعه قم در خطبه‌های نماز جمعه امروز  که به دلیل شرایط کرونایی به صورت مجازی ایراد شد، با قدردانی از همکاری خوب مردم در زمینه رعایت محدودیت‌های ایام کرونا و شیوه نامه‌های بهداشتی گفت: متدینان نمی‌خواستند که نماز‌های جماعت و جمعه، مساجد و حرم‌های مطهر تعطیل شوند چون این‌ها پناهگاه بودند، ولی موقعی که کارشناسان گفتند؛ اگر این‌ها تعطیل نشوند، ممکن است که جان انسان‌ها به خطر بیفتد، به خاطر این، مسئولان مربوطه تعطیل کردند.

او ادامه داد: معتقدیم که مردم ما، مردمی نجیب هستند و به همنوعان خود عشق و علاقه می‌ورزندو  محدودیت‌ها را به جان می‌خرند و با آن که مسایل دینی‌شان، خیلی برایشان حایز اهمیت است، اما برای حفظ جان مردم، حاضرند که بپذیرند.

خطیب جمعه قم ادامه داد: یک مسئولیت هم دولت و مجلس دارند و آن این است که کسانی که در معرض آسیب قرار گرفته اند و مشکلاتی برای آن‌ها ایجاد شده است، نسبت به مشکلات آنان رسیدگی کنند.

او با اشاره به این که این روز‌ها بودجه سال آینده در دستور کار دولت و مجلس است، بیان کرد: بودجه مناسبی برای آسیب دیدگان کرونا در نظر بگیرند.

مدعیان حقوق بشر جلوی افراطی‌گری را بگیرند

آیت الله حسینی بوشهری در بخش دیگری از سخنانش گفت: ۲۸ آذر به عنوان روز جهانی «عاری از خشونت و افراطی‌گری» به پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد به تصویب رسیده است.

او افزود: اگر واقعا این مصوبه در سازمان ملل متحد تصویب شده است و همه به آن رای داده‌اند، باید مدعیان حقوق بشر تلاش کنند که جلوی این افراطی‌گری را بگیرند.

امام جمعه قم ادامه داد: ما این افراطی گری در سرزمین‌های اسلامی و عربی را هم، ریشه آن را در غرب می‌دانیم، این‌ها مزدوران و عوامل آنان هستند برای اینکه «اسلام‌هراسی» را در دنیا مطرح کنند.

او در ادامه گفت: نکته دیگر این که، رئیس جمهور ترکیه در جمهوری آذربایجان شعری خواند که این شعر باعث نگرانی ملت ایران شد، بوی این معنا را داشت که گویا سراینده و یا بازگوکننده این شعر، زمزمه تجزیه‌طلبی را در سر می‌پروراند که مردم و مسئولان عکس العمل نشان دادند.

حسینی بوشهری افزود: خوشبختانه خیلی سریع مسئولان دولت ترکیه عذرخواهی کردند و گفتند که مقصود رئیس‌جمهوری ترکیه، چنین مطلبی نبوده، ولی این عکس‌العمل مردم ما، یک هشداری برای همه است که به این سرزمین کسی طمع نورزد.

حقوق پرستاران به موقع پرداخت شود

امام جمعه قم  در ادامه  به ۵ جمادی‌الاول سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار نیز اشاره و بیان کرد: این بانوی بزرگوار اسلام شخصیتی است که باید بگوییم که الگوی صبر و مقاومت است.

او افزود: حضرت زینب (س) را بیش‌تر در صحنه کربلا و عاشورا و دوران اسارت می‌شناسیم که آن‌جا، جلوه صبر، استقامت و مدیریت بود که توانست به خوبی حادثه عاشورا را با همه تلخی‌ها مدیریت و در تاریخ ماندگار کند.

حسینی بوشهری با اشاره به روز پرستار گفت: همین‌جا خدمت پرستاران بزرگواری که به ویژه در ایام کرونا که در کنار پزشکان و کادر درمانی در یک آزمون بزرگ قرار دارند و برای حفظ جان مردم خدمت می‌کنند، این روز را تبریک عرض می‌کنم.

او افزود: به مسئولان عزیز نیز عرض می‌کنم که تلاش کنید؛ مایه دلگرمی پرستاران در محیط کارشان باشید و حقوق پرستاران به موقع پرداخت شود، گرچه آن‌ها صادقانه و بی‌منت مشغول خدمت هستند، اما وظیفه‌ای هم مسئولان دارند که باید به وظیفه و مسئولیتشان عمل کنند.

دوست نقش کلیدی و اساسی در انسان دارد

حسینی بوشهری گفت: اگر انسان  معاشرت با افراد ناسالم را به عنوان برنامه زندگی خود قرار داد، این‌گونه معاشرت‌ها و انس گرفتن‌ها باعث می‌شود که دینداری او آرام‌آرام از بین برود.

او با بیان این که دوست و همراه نقش کلیدی و اساسی در انسان دارد، افزود: دراین‌باره، به خصوص نسل جوان که دوست دارند با همسالان خود انس بگیرند و معاشرت کنند، باید در انتخاب دوست دقت لازم را داشته باشند.

خطیب جمعه قم ادامه داد: به ویژه جوانانی که از محبت و مهر «خانواده» بهره نمی‌برنند، گرایش آن‌ها به بیرون از خانواده؛ بیش از دیگرانی است که خانواده، کانون مهر و محبت برای آن‌هاست.

حسینی بوشهری، با اشاره به این که هنر دوستیابی هنری ارزشمندی است، تاکید کرد: هم هنر دوستیابی و هم هنر دوست‌نگهداری، هنر‌های ارزشمندی هستند.

او افزود: گاهی کانون خانواده‌ها به خاطر دوستان ناباب ازهم پاشیده می‌شود، بنابراین یکی از آسیب‌های جدی در دینداری که هم روی مسایل مادی و هم روی مسایل معنوی اثر می‌گذارد، معاشرت با انسان‌های ناباب است.

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.