او بیان کرد: در سال ۹۹ این سامانه کار خود را به صورت جدی آغاز کرد، تصور ما این بود که در سال ۹۹ نهایتا صد ناشر می توانند از این سامانه جهت توزیع سود استفاده کنند اما از اول سال ۹۹ تا روز ۲۵ آذر ۹۹ دقیقا ۹۰ شرکت بورسی از سامانه توزیع سود سجام استفاده کردند.
.
مدیر سیستمهای تسویه و پرداخت شرکت سپرده گذاری مرکزی، تصریح کرد: در حال حاضر ۱۹ میلیون تراکنش به منظور واریز سود از طریق این سامانه صورت گرفته است.
قشمی در رابطه با تصویب قانونی مبنی بر واریز سود از طریق سامانه سجام، گفت: طی جلساتی که در شورای عالی بورس برگزار شده این امر تصویب شده به طوری که می توانیم این نوید را به سهامداران بدهیم که کانون سپرده گذاری مرکزی دارد تلاش های لازمه را به منظور واریز سود سهامداران از طریق این سامانه انجام می دهد، نکته ای که باید به آن اشاره کرد افرادی که توانسته اند سود خود را از طریق این سامانه دریافت کنند رضایت لازمه را داشته اند.
بیشتر بخوانید
او افزود: در ۶ ماهه نخست سال نزدیک ۴۵ شرکت از طریق سامانه سجام توزیع سود کرده اند در حالی که طی دو ماه گذشته به این تعداد حدود ۵۰ شرکت دیگر افزوده شده، نکته ای باید به آن اشاره کرد اکنون ۱۵ شرکت دیگر نیز قصد دارند که سود خود را از این طریق واریز کنند، شرکت های سرمایه گذاری که یکبار برای واریز سود از این سامانه استفاده کردند به دلیل صرف جویی در زمان و هزینه گفته اند که دیگر قرار نیست به قبل باز گردیم.
مدیر سیستم های تسویه و پرداخت شرکت سپرده گذاری مرکزی، گفت: در رابطه با بحث مطالبات سهام افراد یک پنل جداگانه ای طراحی و تست شده، ناشران که برآوردی از سود خود دارند و صورت مالیشان بررسی شده می توانند مطالبات خود را از طریق این پنل به شرکت سپرده گذاری مرکزی انتقال دهند، سپس مطالبات آن ها براساس اطلاعاتی که در سامانه سجام به ثبت رسیده پرداخت خواهد شد.
قشمی بیان کرد: ناشرانی که از سال ۹۰ تا ۹۹ مجامعی داشته اند که نتوانسته اند سودی مبنی بر آن را واریز کنند یا سهامدارانشان در دریافت با مشکل برخورد کردند می توانند با استفاده از (پنل مطالبات جامع توزیع )سود اقدامات لازمه را انجام دهند و معوقات را واریز کنند.
او در پایان گفت: یک سری از مجامع فرصت قانونی خود را از دست داده اند یعنی مدت ۸ ماهی که در مجمع برای واریز سود به آن ها داده شده بود را نادیده گرفته اند به همین دلیل اکنون نمی توانند دیگر سود خود را از این طریق واریز کنند.
علیرضا ماهیار معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده گذاری مرکزی در گفت و گو با خبرنگار بورس باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با تعداد فوتیان سهام عدالت که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند از زمان آزاد سازی تا کنون، گفت: از سی میلیون نفری که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده بودند تا کنون حدود سه میلیون نفر را از دست داده ایم.
انتهای پیام/
ولی بسیار بدمنو و بدقلق هستش
طراحی بسیار بدی داره
وارد شدن به سامانه خیلی سخته !!!