سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیش‌بینی کارشناسان:

عربستان برای جلوگیری از فروپاشی اقتصادی دست به اقدامات ریاضتی خواهد زد

کارشناسان با وخیم توصیف کردن اوضاع اقتصادی عربستان پیش‌بینی کردند این کشور برای جلوگیری از فروپاشی اقتصادی دست به اقدامات ریاضتی در داخل خواهد زد.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، کارشناسان اقتصادی وخامت اوضاع اقتصادی عربستان را بی سابقه توصیف و گزارش کردند این کشور احتمالا برای مقابله با فروپاشی اقتصادی، به اقدامات ریاضتی در داخل متوسل خواهد شد.

به گفته این کارشناسان، عربستان با وخامت بی سابقه اوضاع اقتصادی مواجه است و کسری بودجه آن هر سال بیشتر می‌شود. این روند دقیقا نقطه مقابل وعده‌ها و رؤیا‌های بن سلمان برای پایه گذاری اقتصادی قرار دارد که کمترین وابستگی را به درآمد‌های نفتی داشته باشد، آن هم در کشوری که به جنگ‌های نظامی و اقتصادی آمریکا در منطقه و جهان ورود و از آن‌ها حمایت مالی کرده است.

نظام سعودی با شرایط کسری ۲۰ درصدی بودجه نسبت به سال گذشته، بودجه سال آینده را اعلام کرد که به ۹۹۰ میلیارد ریال سعودی می‌رسد. در این میان گمانه زنی‌ها حاکی از آن است که بدهی کلی این کشور به ۹۳۷ میلیارد ریال می‌رسد و از بدهی کلی سال گذشته بیشتر است. در بیانیه مربوط به بودجه عربستان پیش بینی شده است تورم به حدود ۳ درصد افزایش و ذخایر ارزی دولتی از ۳۴۶ میلیارد ریال به ۲۸۰ میلیارد ریال کاهش یابد.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: از آنجا که داده‌ها حاکی از آن است که پیامد‌های بحران اقتصادی جهان برای مدت زمان بیشتر ادامه خواهد یافت، پیش بینی آینده بازار‌های نفتی دشوار خواهد بود و این موضوع احتمالا به کاهش بیش از ۳۰ درصدی درآمد‌های نفتی عربستان منجر خواهد شد. این موضوع مقامات عربستان را به سمت جبران کسری بودجه از طریق فروش اوراق بهادار، برداشت از ذخایر ارزی و فروش دارایی‌های وزارت دارایی سوق خواهد داد. نظام سعودی همچنین برای سرپوش گذاشتن بر شکستش در مدیریت چرخه اقتصادی و مقابله با فروپاشی آن، به اقدامات ریاضتی در داخل متوسل خواهد شد، اقدامی که به معیشت شهروندان سعودی لطمه خواهد زد. در نتیجه این اوضاع، مالیات بر ارزش افزوده افزایش یافته است تا از خزانه دولت حمایت و کاهش درآمد‌های نفتی جبران شود. در این میان مقامات عربستان از اتخاذ تدابیر شدیدتر و دردناک‌تر در آینده به منظور حفظ اقتصاد سخن می‌گویند.

علاوه بر اعمال مالیات مستقیم و اقدامات ریاضتی اقتصادی در داخل‎، عربستان پیش بینی می‌کند امسال از صندوق حاکمیتی خود سهمی به ارزش ۲۵ میلیارد ریال دریافت کند که به معنای تمام کردن ذخیره‌ای است که معمولا بن سلمان برای تامین بودجه طرح‌های اقتصادی اش از آن استفاده می‌کرده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۲۹ ۲۷ آذر ۱۳۹۹
خوبه که سه درصد که چیزی نیست
تو ایران که تو این دوسال 500درصد تورم داشتیم
سکه یک،ملیون دویست شده دوازده ملیون
میدونی یعنی چی ده برابر یعنی 1000درصد بعد میگی عربستان 3 درصد
عمار
۱۵:۲۵ ۲۷ آذر ۱۳۹۹
بنام خداوند جان و خرد :
هر کاری بکنید آخرش آل سعودی رو به فروپاشی سقوطی خواهد بود دوران پادشاهی ظالمانتون به سر آمده تاریخ مصرفتان گذشته فاسد شدیت باید به زبال دان تاریخ بو گندوی بشریت انداخته شوید و عربستان حجاز به دستان خردمندان بصیران بومیان مستضعفین امت واحده رسوالله ص امت حزب الله اداره خواهد شد و حاکمان و مملکت داران عربستان حجاز آینده نچندان دور خواهند بود و فروپاشی و نابودیتان ای آل سعودی سقوطی خبیث ملعون بسیار نزدیک است آل سعودی خائن جنایتکار فاسدین فاسقین .
افتااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد .
والسلام و صلوات التماس دعا .