سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

منظور فرمانده کل قوا از دولت جوان و حزب‌اللهی چیست؟

رهبر معظم انقلاب همواره بر جوان‌گرایی و به‌کارگیری جوانان انقلابی و جهادی تأکید کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، رهبر معظم انقلاب همواره بر جوان‌گرایی و به‌کارگیری جوانان صالح، مؤمن، انقلابی و جهادی در همه عرصه‌ها‌ تأکید کرده و در بیانیه گام دوم انقلاب هم بر این مهم صحه گذاشتند؛ البته بارها خود ایشان تاکید کردند که منظورشان از جوان‌گرایی تاکید بر سن آنها نبوده و روحیه با نشاط را ملاک قرار داده‌اند؛ اما همچنان در آستانه انتخابات آینده ریاست جمهوری شاهد هستیم که نام‌هایی به عنوان نامزد انتخابات مطرح می‌شوند که  شاید در همان نگاه اول سن و سال کم آنها معلوم شود؛ موضوعی که باعث شد تا به سراغ برخی از شخصیت‌های هر دو جریان سیاسی برویم و از آنها بپرسیم که از نظر آنها تجربه در انتخاب نامزد مهم‌تر است یا جوان بودن؟

آیا صحبت‌های مقام معظم رهبری تفسیر به رای شده است؟

احمد شریف فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان در این باره گفت: البته دقیقا نمی‌دانم که منظور از جوان چیست، اما به طور معمول یک تعریف استانداردی وجود دارد که طی آن به افراد ۲۰ الی ۳۵ ساله جوان می‌گویند که بعید می‌دانم این محدوده سنی افراد برای فضای سیاسی کشور مطلوب باشد، زیرا ما تا به حال به جوان‌ها در بحث مدیریت کلان کشور فرصت لازم را برای کسب تجربه نداده‌ایم. اگر بخواهیم جوان‌گرایی از این بابت که حتی تا رنج سنی ۶۰ سال را در نظر بگیریم احتمالا درست است، زیرا در این ‌صورت فکر و انرژی بهتری هم به سیستم تزریق خواهد شد و هم نتیجه بهتری به دست خواهیم آورد، زیرا جوان‌ها به اطلاعات روز بیشتر دسترسی داشته و زبان دنیا را بهتر می‌دانند، ناگفته نماند که کشور نیاز دارد که فرد منتخب زمان بسیاری را برای مدیریت کشور صرف کند، زیرا کشور با بحران‌های بسیاری دست و پنجه نرم می‌کند ، از این بابت می‌توان گفت که گزینه جوان‌تر با توجه به انرژی بیشتر و انگیزه و ریسک پذیری بالاتر برای کشور بسیار مناسب است.

با این حال اما وهاب عزیزی فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان ایده دیگری را طرح کرد و در این باره گفت: متاسفانه بعضی از سیاست معاشان سعی می کنند رهنمود مقام معظم رهبری را به نفع خودشان تفسیر کنند و یا خیلی لطیف آن را دور بزنند؛ لذا تفسیر های متفاوت و متناقضی را ارائه می دهند. اما گروهی فقط سن و سال رئیس دولت را ملاک قرار می دهند، چون نامزد خودشان جوان است؛ در مقابل گروه دیگری رئیس دولت را مستثنی کرده و جوان‌گرایی را متوجه اعضای کابینه می دانند. در حالی که هر دو گروه وجه ظاهری عبارت "جوان" را در نظر گرفته و در اشتباه هستند. 

تجربه مهم تر است یا سن و سال؟

سید کمال سجادی سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری هم فرد دیگری بود که در این باره به باشگاه خبرنگاران جوان گفت:  من از فرمایش های ایشان الهام می‌گیرم و می‌گویم که منظور از جوان، فرد کم سن و سال نیست؛ گرچه که در برخی از وزارتخانه‌ها و حتی در مجلس هم از افراد جوان استفاده شده و می شود، اما از در بخش هایی که راهبردی است و نیاز به تجربه دارد مانند ریاست جمهوری؛ این جایگاهی است که شخص رئیس جمهور علاوه بر اینکه باید از یک دانش سیاسی، اجتماعی و دینی برخوردار باشد تجربه های اجرایی هم باید داشته باشد.

او ادامه داد: اگر رئیس دولت تجربه اجرایی نداشته باشد بسیار مضر است، برای مثال خود شخص روحانی تجربه اجرایی نداشت و صرفا در جاهایی حضور داشت که نیاز به تجربه اجرایی نبود و در بخش سیاست‌گذاری بود و از همین رو شاهدیم که امروز در این بخش مشکلاتی داریم؛ برای ریاست جمهوری یک سری مهارت‌ها لازم است که سن پایین نمی تواند این مهارت ها را داشته باشد، زیرا انسان باید از یک پختگی و دانش و تجربه متراکمی برخوردار باشد تا بتواند شخص دوم کشوری نظیر جمهوری اسلامی ایران باشد.

سجادی گفت: جمهوری اسلامی ایران دغدغه و دشمنان بسیاری دارد و بابت عظمتی که انقلاب اسلامی دارد نمی طلبد که از نیروی خیلی جوان استفاده شود، بلکه باید نیرویی باشد که نه خیلی مسن باشد که توان کار نداشته و نه خیلی جوان که کم تجربه باشد، بلکه از یک نوع جامعیت در ابعاد مختلف بهره ببرد.

علی محمد نمازی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران هم با سجادی هم نظر بود و در این باره به باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: افرادی که برای ریاست جمهوری وارد گود خواهند شد حتما باید دارای تجربیات کافی باشند و صرف جوان بودن کفایت نمی‌کند، البته رئیس جمهور می‌تواند معاون جوان انتخاب کند، اما خود رئیس جمهور باید یک فرد دانا، آگاه و سرد و گرم روزگار چشیده باشد، نسبت به روابط بین مجامع بین المللی و سازمان‌های جهانی دانش داشته باشد و بعد از اینکه انتخاب شد معاون اجرایی خود را یک فرد جوان بگذارد که هم تجربه داشته، نیرو و انرژی برای رفتن به سفرهای استانی داشته باشد.

پس از این صحبت‌ها اگرچه رویکردها شاید تا حدودی مشخص شده باشد اما در پایان برخی به مثالی اشاره کردند که شاید حجت را برهمگان تمام کرد.

اگر سردار سلیمانی ۱۰ سال دیگر زنده بود ، او را کنار نمی‌گذاشتم

وقتی صحبت از نمونه یک فرد با روحیه و نشاط جوانی ودر عین حال با تجربه برای اداره کشور به میان آمد حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان به نمونه‌ای اشاره کرد که شاید دیگر جای هیچ حرف و حدیثی را برجای نگذاشت او گفت: چندی پیش مقام معظم رهبری تاکید داشتند که اگر امروز هم سردار سلیمانی زنده بود بازهم مسئولیت‌هایی را به او واگذار می‌کردند، صحبتی که مفهومش این است که ایشان برای مسئولیت‌های اجرایی کشور به افرادی که از روحیه، بازوان و نشاط و کارآیی جوانی برخوردار باشند استفاده خواهند کرد.

ترقی افزود: همچنین از همه مهمتر این است که این افراد  علاوه بر روحیه نشاط و فعالیت و کار آمدی باید انقلابی بوده و بتوانند امور کشور را با روحیه جهادی اداره کنند و  یک تحرک مضاعفی نسبت به دیگر افراد و دستگاه اجرایی کشور ایجاد کنند.

مقام معظم رهبری در اردیبهشت ماه امسال در بخشی از بیاناتشان در دیدار تصویری با مجموعه‌ای از جوانان دانشجو و تشکل‌های دانشگاهی بیان  کردند: مکرر گفته ام که به چنین دولتی معتقد و امیدوارم، اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان سی و چند ساله رئیس دولت باشد؛ بلکه معنای دولت جوان و حزب اللهی یک دولت سرپا، پای کار، آماده و با نشاط است که بتواند کار کند و خسته و از کار افتاده نباشد.

ایشان افزودند: بعضی‌ها تا سنین بالا به یک معنا جوان هستند. همین شهید عزیزی که شما اسم بردید، یعنی شهید سلیمانی عزیز که  بنده شب و روز به یادش هستم ایشان نزدیک ۶۰ سال سن داشتند و جوان نبود. اگر دَه سال دیگر هم زنده می‌ماند و بنده زنده می‌ماندم و بنا بود که من مشخّص بکنم، او را در همین جا نگه می‌داشتم و کنار نمی‌گذاشتم؛ بنابراین می‌توان به افرادی که در سنین جوانی نیستند، ولی کار‌های جوانانه و خوبی می‌توانند انجام دهند مسئولیت داد.

بیاناتی که شاید به خوبی گویای این موضوع باشد که مفهوم جوان و جوانی تنها در سن و سال خلاصه نمی‌شود و چه بسا افرادی همچون شهید سلیمانی که با وجود اینکه از نظر شناسنامه‌ای جوان محسوب نمی‌شد؛ اما در حقیقت از هزاران هزار جوان تاثیرگذار تر بود؛ تا جایی که سرنوشت نه یک ملت بلکه یک جهان را تغییر داد و شاید بهتر این باشد که احزاب در میان اعضای خود به دنبال افرادی با ملاک‌های چنین فردی باشند ؛ کسی که تا مردم منطقه را آسوده نمی‌دید خواب آسوده به چشم نداشت.

مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی، دولت جوان حزب‌اللّهی‌ را علاج مشکلات کشور دانستند اما در عین حال صراحتا در توضیح این موضوع  تاکید کردند: البتّه معنی‌اش این نیست که مثلاً رئیس این دولت یک جوان سی‌ودوساله باشد؛ بلکه یعنی دولتِ سرِپا، بانشاط، آماده و در سنینِ کار و تلاش باشد.

فاطمه تورانلو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۲
در انتظار بررسی: ۰
حسن
۱۰:۴۰ ۰۳ دی ۱۳۹۹
تنها راه مشکلات حل کشور آمدن احمدی نژاد است
ناشناس
۰۹:۰۳ ۰۱ دی ۱۳۹۹
بازی با الفاظ برای ماست مالی بخاک نشوندن ملت و شکستن اقتصاد کشور
حسن
۰۷:۵۷ ۰۱ دی ۱۳۹۹
منظور اقا احمدی نژاده
ناشناس
۱۹:۴۷ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
الان موقع تعیین راهبرد برای اداره کشور نیست بعد ۴ دهه پاسخگوی مشکلات مردم و جوانان باشید و مانند ماهی لیز نباشید و سر نخورید .....
ناشناس
۱۸:۳۷ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
منظور فرمانده کل قوا از دولت جوان و حزب‌اللهی چیست؟
با سلام منظور حضرت آقا انتخاب فرد اصلح است؛ خوب افرادی زیادی هستند که روحیه جوان و حزب االهی را دارند اما آنکه شایسته تر هست کار را برای انتخاب حساستر می کند، یعنی برای انتخاب اصلح و فرد شایسته ابتدا باید مثل مقام معظم رهبری که بصیرت گونه نگاه می کنند نگاه کنیم و انتخاب کنیم اگر نمی توانیم بصیر باشیم از فردی مثل مقام معظم رهبری کمک بگیریم ممکن هست راهنمایی ایشان برای ما مبهم باشد ولی آنچه مهمتر از اینها است و یقینا مقام معظم رهبری هم قبول دارند اینکه تا خود را نسازیم جامعه هم ساخته نمی شود بیایم در مسیر خود سازی به رشد همه جانبه خود و جامعه مان کمک کنیم این خودسازی ها نورانیت می آورد، و زمینه را برای طلوع هر آنچه حق است فراهم می کند.
ناشناس
۱۸:۳۳ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
جام فدای رهبر عزیز وباکرامت ودانش بالا وستودنی حفظه الله.تانفس داریم سردارعزیز درقلب ماست وراهش باقدرت ادامه دارد روحش شاد .این انقلاب فرزندان وخاک عزیز را ازنوکری استسمار وظالمان ودیکتاتورهای عالم بانثارخون گرانبهای شهدای بسیار بااقتدار برقله های افتخار وسربلندی ایستاد وهرگز تسلیم نشد ودرمقابل تروریستها وجنایتکاران عالم هرگز تعظیم وتسلیم نشد که مزیت وموهبت الهی میباشد وماافتخارمیکنیم که درسرزمین حسینی هستیم وخدادلسوزان به اینخاک راموفقیت روزافزون وتندرستی عطا فرمایند انشاالله.وبه امید خدادولت جوان وپرکاری دراینده داشته باشیم که بامدیریت قوی پیشرو وپرکار وازخودتحریمی نجات یابیم
محمد
۱۸:۰۳ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
جان ناقابلم فدای رهبری،و سید شهدای مقاومت
سردار قلوب ایرانیان حاج قاسم سلیمانی.
ناشناس
۱۶:۱۲ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
جانم فدای رهبر

جانم فدای راه سردار سلیمانی

جانم فدای انقلاب
ناشناس
۱۵:۴۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
پس با این ترتیب : در محیط های نظامی باید افسران وسرداران لایق و دردانشگاه ها اساتید مجرب ودر مدارس معلمان ودر خانواده ها پدران جای خود را با :سربازان،دانشجویان ودانش آموزان وپدران عوض کنند ؟!؟!چه شود!!!؟!؟!از خودتان فلسفه زندگی درنکنید!
ناشناس
۱۵:۲۱ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
آقای احمدی نژاد:اگر شم سیاسی وعرق مردمی داشت .طی این 8 سال بدنبال تشکیل یک :حزب فعال مردمی بودتا موقع انتخابات :حرفی برای گفتن داشته باشد !خدا انسان ها را غافل نگه میدارد تا کمتر آسیب به جامعه بزنند
ناشناس
۱۵:۱۵ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
پس با این حال :امام زمان عج:اگر تشریف بیاورند ،بخاطر :سن وسال ،مورد تایید شما نباید باشند؟!؟!دست از این بازی ها بر دارید وقانون انتخابات را اصلاح واجرایی کنید و انحصار قدرت در دست آن 20 نفر را بشکنید واز متن ودل مردم نه از بالا کسی را بلند کنید تا خدا شما را بلند کند
ناشناس
۱۵:۰۰ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
نظرومنظور حضرت آقا از دولت جوان و انقلابی کسی باشه مثلا مثل پسر شهید سردار حاج قاسم سلیمانی
ناشناس
۱۴:۴۵ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
وقتی حرف جوان جرایی بشه باز یه مشکل دیگه هست.
کل سرمایه را میدن برای دانشجویان شریف و تهران و اینها هم گند دیگه بالا میارن.
ج.انگرایی یعنی فرصت برابر برای تمام جوانان و نه یک عده خاصی که با یک امتحان شکست خورده به اسم کنکور از هیچ به همه چیز رسیدن.
ناشناس
۱۴:۳۱ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
حضرت آقا نظرشون دولتی مثل مجلس انقلابیه آیا؟
ناشناس
۱۴:۲۲ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
ایجاد:تفرقه بین نسل ها ،شکاف بین نسلی ،افتراق وتفرقه بین نسل های انسانی یک جامعه،به اسم جوان وپیر وسن وسال و...نوعی نسل کشی از نوع جنگ نرم وکار رژیم صهیونیستی است که افراد ساده لوح آنرا تکرار می کنند این پروژهای صدرصد صهیونیستی است!!!!
ناشناس
۱۴:۱۷ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
در دین اسلام که ما می شناسیم:قوام ودوام وبقای جامعه مثل صف نماز جماعت است :که افراد فارغ از سن وسال در صف واحد عبادت می کنند ما در دین اسلام سن وسال نداریم همه تکلیف دارند همه
ناشناس
۱۴:۰۰ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
با سلام به همه ضمن عرض پوزش به شخص رهبری می خواستم نظرم رو بیان کنم که با بیانات ایشان متاسفانه در تناقض است چه اشکالی فردی که در محدوده رنجی 25 تا 35 هستش و تحصیلاتش هم حداقل لیسانس و از هوش و زکاوت و تدبر و مدیریت برخوردار نتونه رئیس جمهور یه مملکت بشه و مشکلات مردم رو حل بکنه شما اگه نگاه کنید تو خیلی از کشورها اروپایی در پست نخست وزیری از یه جوان 26 ساله استفاده می کنن که وضعیت اون کشور با کشور ما که جناب آقای روحانی رئیس جمهورش هستش قابل مقایسه نیست حتی خیلی جوان های ما سن 25 تا 30 دارند که در کشورهای اروپایی یا آمریکایی تحصیل کردن همون جا شغلی مدیریتی در سطح یه ایالت بهش دادن که موفق هم بودن و گرنه اگر بخاطر آبرویشان نبود شک ندارم پست های ریاست جمهوری کشورهاشون به جوان های تحصیل کرده ایرانی در مملکت شون میدادن و یه سوال دیگر چرا افرادی که میخوان کاندید بشن حتما باید سوابقش در یکی از ارکان نظام حتما فعالیت داشته باشد در مدت 40 سالی که از عمر انقلاب گذشته با این روند انتخاب فرد لایق متاسفانه کشور بجای رو به جلو رفتن داره هی رو به عقب میره چرا حداقل یکبار این ساز و کار انتخاب کاندیدا ها تغییرش ندیدم یه 4 سال امتحانش کنیم
ناشناس
۱۴:۰۰ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
سلام به نظرم بهترین فکر رو دارید و اینکه پای میز با امریکایی ها نرید
ناشناس
۱۳:۴۶ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
مگر اینکه چوب حراج به کشور زده باشیم !حافظه بلند مدت و تجربه ناخوداگاه در افراد چون فولاد آب دیده (بزرگان)است نه کودکان وجوان
ناشناس
۱۳:۴۳ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
جوان بدرد اجرای کار می خورد وخداوند در قران کریم فرموده آنچه باعث قوام ودوام زندگی شماست را بدست جوان ندهید که شما را عاجز می کند!
پیمان اشراقی
۱۳:۴۲ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
سلام ،

جوان یعنی از نظر سنی میانسال تا نسل بعدی خادمین کشور باشد ،
حزب اللهی یعنی از نظر جناح بندی و حزبی پایبند مبانی انقلاب و روش بزرگان باشد .
ناشناس
۱۳:۳۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
شکاف بین نسل ها شرعا" وعقلا"حرام است وگناه دارد
ناشناس
۱۳:۳۳ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
هیچ انسان عاقلی :نیرو های انسانی خود را که سرمایه اصلی هستند از گردونه کار وتلاش خارج نمی کند!!!!!!!! وبا برچسب زدن سن وسال انسان ها را زنده زنده دفن نمی کند!!
ناشناس
۱۳:۲۹ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
اگر انتخابات :مردم سالارانه باشد یعنی چند حزب پایه مردمی بر گزار کنند دیگر موضوع جوان وپیر موضوعیت ندارد زیرا در یک حزب نسل های مختلفی مشارکت دارنددرکشور ما بخاطر اینکه انتخابات پایه حزبی ندارد صحبت از سن وسال ومدرک وجوان وپیر و این امور ظاهری ملاک اصلی می شوددر کشورهای نزدیک مثلا" بنگلادش :آیا ملاک های جوان وپیر و ایجاد تفرقه بین نسل ها مطرح است؟!؟!؟!
ناشناس
۱۳:۲۳ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
فقط احمدی نژاد پای کار است و البته باتجربه
بقیه یا برای کسب شهرت می آیند یا برای رقابت بر سر ریاست
ناشناس
۱۳:۲۱ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
ما در دین اسلام چیزی بنام جوان وپیر نداریم اصولا"هر کس ابتدایی ترین قوانین دین را خوانده باشد در اسلام:پیوند بین نسل ها نه تفرقه بین نسل ها تایید شده در هیچ کجای دنیا کسی افتراق وتفرقه بین نسل ها را برای کشورش تبلیغ نمی کند !همه ما در برابر کلیه کار های که در حیات خود نجام می دهیم مسعول هستیم اینکه نسل زندهای را از گردونه حیات خارج کنی بخاطر نسلی که نه به بار است ونه بدار!بنظر من شاید هدف :پنهان کردن گذشته ای است که نسل های قبلی می دانند ولی نسل جدید نمی داند!!!!ا
تعبیر درست
۱۳:۱۸ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
اتفاقا کشور نیاز به یک تحول در سن مدیرتهای کلان دارد.
شما در زمان انقلاب و جنگ چند ساله بودید ، ؟ آیا کسی گفت که مثلا این جوانهای از بیست تا چهل سال نباید حضور داشته باشند ؟ نباید مدیرت یا پستی به آنها داد؟ حالا چه شده که اینها نمیتوانند ؟
بله برای حاشا کردن ، بهانه زیاد است ، اما باید دانست که امروز حال ما از بی عرضگی عده ای است که خود را با سند شش دانگ و در سنین پیر هنوز این میزها را رها نکرده اند.
آنچه رهبری فرمودن دقیقا اشاره به همین موضوع است ، عده ای میخواهن با عقل ناقص خود ، آن را جوری تعبیر کنند که اصلا این امکان ندارد.
شما دولت آقای روحانی را نگاه کنید ، انگار سالمندان در بازنشستگی دوره هم جمع شدن و حالا میخواهن با روشهای دوران قبل خود امروز حال ما را تغییر دهند. از سادگیست که کسی چشم به کار اینها داشته باشی.
اینها یک نسل جوان پر از،استعداد و خلاقیت و تلاش و جهادی و ولایتی را کنار زده اند و خود دنبال رکورد زدن پست خود هستن.
مهدی
۱۳:۰۴ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
تنها راه حل مشکلات در داخل است
چمران
۱۳:۰۰ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
رهبر عزیز با ملاک قرار دادن شخصیت سردار حجت را بر همه تمام کردند .یعنی از کسی که چنین اوصافی دارد باید در راس دولت استفاده شود .کسی که تمام انرژیش را بکار بگیرد تا آرامش را به مردم برگرداند واز بیت المال ورانت خواری استفاده نکند .به زبان ساده‌تر از نظر مالی از جنس مردم باشد مثل شهید رجایی.
ناشناس
۱۲:۵۴ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
کو گوش شنوا؟
ناشناس
۱۲:۴۶ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
رهبرم تازه زنده ام گوش به فرمانم
ناشناس
۱۲:۴۵ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
درودبرشما
ناشناس
۱۲:۱۲ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
دولت جوان انقلابی یعنی مثل دوران جنگ که فرمانده لشکر ۲۶ سال داشت و فرمانده هان زیر دستش همه زیر۲۵ سال الان کل کابینه دولت رو بدن دست جوونایی مثل اونا نا اینکه قانون باشه زیر سن ۴۵ سال اصلاً ثبت نامم نمیتونن بکنن
ناشناس
۱۱:۵۱ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
حاج قاسم..حاج قاسم...چی میشد طعم رییس جنهوری مثل تورامی چشیدیم...چقدر بی لیاقت بودیم حاج قاسم..
محسن نوروزی
۱۱:۴۴ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
خدا کند که گوش شنوا و چشم بینایی باشد ....؟؟؟!!!!تا مانند امروز باز دولت بازنشسته ها درست نشود ... که شرایط معلوم است برای هر عاقلی و منصفی ...
ناشناس
۱۱:۳۸ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
سخنان رهبرمان همیشه پرمحتواودرست هست
ناشناس
۱۱:۲۷ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
احمدی نژاد دهن کجی نکرد به رهبر؟ بااون معاون مشاوران نالایق وعجیب وغریبش جن وروح وهاله.. الانم که میخواد باانجلیناجولی دنیارو آباد کنه..کلا مشاعرش روازدست داده..تروخدا دوباره خون بدل رهبروملت نکنین..
ناشناس
۱۰:۵۴ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
بذرپاش و فروغی لایق ریاست مردم ایران هستند
احسان خوشقدم
۱۰:۴۶ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
منظور اقا دکتر احمدی نژاد بوده
ناشناس
۱۰:۳۸ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
خوب بود
ناشناس
۱۰:۳۸ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
آخی ،آخرش چقدر خوب بود
ناشناس
۱۰:۲۶ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
روحت شاد سردار عزیز دلها