دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: واریس از شکستهشدن رگهای خونی و تراوش خون به منطقه آسیبدیده ایجاد میشود.
دبیر انجمن تغذیه البرز با اشاره به این که دچار مشکل واریس پا هستند باید از مصرف نمک شکر قند و کنسروها اجتناب کنند، افزود: خوردن لیمو، زرد چوبه، زنجفیل، سیر، سیب درختی، چای سبز، سبزیجات برگ سبز، لبو، زرماری، شاه توت، آلبالو برای درمان افرادی که مشکل واریس دارند توصیه می شود.
احدی با بیان این که افرادی که برای پیشگیری و درمان واریس پا باید این افراد از ایستادن یا نشستن به مدت طولانی در یک حالت اجتناب کنند، گفت: این افراد نباید کفش های پاشنه دار بپوشند چرا که واریس تشدیدتر می شود.
او با اشاره به این که کسانی واریس پا دارند باید زمانی که مینشینند، پاهایشان را بالاتر نگه دارند تا کمی پاهایشان استراحت کنند، افزود: این افراد باید حمام آب گرم، ماساژ پا، ورزش کردن و کنترل وزن را در برنامه روزانه خود داشته باشند.
انتهای پیام / ر .ن