سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر کل شیلات اردبیل:

تولید بیش از ۱۰ هزار تن انواع ماهی در اردبیل/ سرانه مصرف ماهی افزایش می‌یابد

مدیر کل شیلات استان اردبیل گفت: امسال بیش از ۱۰ هزار تن انواع ماهیان سردابی و گرمابی در استان اردبیل تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، میر آرمان واعظی، مدیر کل شیلات استان اردبیل با اشاره به تولید حدود هزار و ۲۰۰ تن ماهی در سال ۸۶ در استان اردبیل گفت: این رقم در ۱۳ سال گذشته بیش از ۸.۵ برابر شده به طوری که هم اکنون بیش از ۱۰ هزار تن انواع ماهیان سردابی و گرمابی در استان اردبیل تولید می‌شود.

او از فعالیت ۵۴۰ مزرعه پرورش انواع ماهی در استان اردبیل خبر داد و اضافه کرد: این ماهی‌ها در استخرها، مزارع نوین، منابع آبی محصور، مخازن آبی خرد و منفرد و نیز در دریاچه‌های محلی پرورش داده می‌شود.

مدیر کل شیلات استان اردبیل با بیان اینکه پارسال در استان اردبیل یک میلیون و ۲۵۰ هزار قطعه بچه ماهی تولید شد، اظهار داشت: بر اساس برنامه تدوین شده امسال تولید انواع بچه ماهی سردابی و گرمابی در این استان به یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه افزایش خواهد یافت.

واعظی ادامه داد: اداره کل شیلات استان اردبیل ۷۰ تا ۸۰ درصد منابع مالی مورد نیاز برای راه‌اندازی واحد‌های تولید آبزیان را به صورت تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.

او با بیان اینکه مصرف سرانه ماهی در این استان هم اکنون ۱۱ کیلو گرم است افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته سرانه مصرف ماهی در پنج سال آینده در استان اردبیل به ۱۴ کیلوگرم خواهد رسید.

مدیرکل شیلات استان اردبیل با اشاره به فواید مصرف آبزیان گفت: ماهیان با داشتن انواع پروتئین و سایر ویتامین‌ها از خاصیت بسیار مناسب و مغزی برخوردار هستند که برای ارتقای سلامتی و تندرستی در جامعه هر خانواده باید در طول هفته حداقل ۲ بار ماهی مصرف کنند.

واعظی افزود: با هدف افزایش مصرف ماهی در جامعه شیلات تلاش می‌کند با برگزاری کلاس‌های توجیهی و آموزشی از طریق صدا و سیما و سایر رسانه‌ها، نحوه پخت متنوع ماهی را به شهروندان آموزش داده و به نوعی ذائقه آن‌ها را برای مصرف ماهی ارتقا دهد.

او اظهار داشت: با توجه به اینکه ماهی به علت داشتن پروتئین بالا و چربی‌های غیراشبا و امگاسه دارای خاصیت بی‌نظیر بوده و سرشار از ویتامین‌ها است، امیدواریم مردم مصرف آن را به عنوان یک ماده غذایی مؤثر و مغزی در تغذیه روزانه خود مورد توجه قرار دهند.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.