سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قمار؛ عامل کینه ورزی در انسان

کینه فقط یکی از آثاری است که به واسطه قمار، ایمان و انسانیت فرد را تا آستانه نابودی پیش می برد.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، امام حسین (ع) در روایتی به برخی ویژگی‌هایی که در شیعیان وجود ندارد، اشاره می‌کنند و می فرمایند : «إنَّ شیعَتَنا مَن سَلِمَت قُلوبُهُم مِن کُلِّ غِشٍّ وَغِلٍّ وَدَغَلٍ»؛ بى گمان شیعیان ما دل هایشان از هر خیانت، کینه و فریبکارى پاک است. (بحارالانوار، ج ۶۸، ص ۱۵۶، ح ۱۱)

حجت الاسلام سید احمد حسینی سخنران و کارشناس مذهبی در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: در زندگی بسیاری از امور حلال را داریم که باید فردای قیامت پاسخگوی آنان باشیم؛ به عنوان مثال برخی از حلال‌ها مانند طلاق که مبغوض درگاه الهی است تاریک و سیاه اند؛ یا برخی دیگر از اعمال باعث بی برکتی می‌شود. پس باید دقت کرد، هر چیزی که حلال است، نمی‌توان بدون هیچ قید و شرطی آن را انجام داد.


بیشتر بخوانید


این کارشناس مذهبی در پایان گفت: یکی از مسائلی که امروز شاهد آن هستیم، مسئله قمار و برد و باخت است. افرادی که درآمد‌های مالی حلال خود را در این راه صرف می‌کنند، با توجیه اینکه مال خودمان است، از کنار آثار و عواقب آن رد می‌شوند. برای قمار آثار بسیار بدی در روایات بیان شده که یکی از آن آثار، کینه است؛ یعنی کینه‌ای در بازنده ایجاد می‌شود که شاید او در همان مجلس بخواهد، سر دیگری بیاورد.

شما می‌توانید فیلم توضیحات حجت الاسلام و المسلمین سید احمد حسینی در این زمینه را در ادامه مشاهده کنید:

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.