سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید ماهیان سردابی در کرمانشاه به حدود ۱۴ هزار تن می‌رسد

کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه،گفت : امسال تولید ماهیان سردابی در استان به حدود ۱۴ هزار تن می‌رسد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سعید بابایی کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به در برنامه بودن افزایش تولید ماهیان سردابی در استان، گفت : برآورد می‌شود امسال میزان تولید ماهیان سردابی در استان از ۱۳ هزار و ۴۳۰ تن پارسال به حدود ۱۴ هزار تن برسد.

او گفت : افزایش تولید ماهیان سردابی با توسعه پرورش این نوع ماهی‌ها در دریاچه سد‌های مخزنی و اراضی پایاب سد‌ها دنبال می‌شود، ضمن اینکه افزایش تولید با مکانیزه کردن مزارع هم در برنامه است.

کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه در همه شهرستان‌های استان کرمانشاه بجز شهرستان قصرشیرین مزرعه پرورش ماهیان سردابی داریم، افزود: هم‌اکنون استان کرمانشاه ۳۶۲ مزرعه تولید ماهی سردابی دارد که عمده این مزارع در شهرستان دالاهو قرار دارند.

بابایی با بیان اینکه استان کرمانشاه یکی از تولیدکنندگان بزرگ ماهیان سردابی در کشور است، افزود: این استان هم‌اکنون بعد از لرستان، چهارمحال و بختیاری و کهکیلویه‌وبویراحمد چهارمین استان تولید کننده ماهیان سردابی در کشور است.

او ادامه داد: هم اکنون تنها گونه ماهیان سردابی پرورشی در کشور گونه قزل آلا است.

او اشاره‌ای هم به انجام آزمایشات مرتبط با کیفیت تولید ماهیان سردابی در استان داشت و گفت: در کلیه مراحل پرورش از مرحله رهاسازی بچه‌ماهی‌ها تا زمان عرضه به بازار نمونه‌گیری‌هایی از مزارع برای نظارت بر کیفیت تولید محصولات انجام می‌شود .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.