به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور در دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با او گفت: راه اندازی اورژانس هوایی در مراغه میتواند امدادرسانی سریع و مناسب در منطقه را فراهم کند.
او گفت: توسعه خدمات فوریتهای پزشکی از جمله خدمات ٢٤٧ و ٧٢٤ از رویکردهای سازمان اورژانس و فوریتهای پزشکی در کشور بوده و توسعه زیرساختها برای این منظور از اهمیت ویژهای برخوردار است.
او افزود: ایجاد زیرساختهای لازم در دانشکدههای در حال توسعه کشور برای راه اندازی امکانات به روز از اولویتهای سازمان اورژانس کشور بوده است.
کولیوند افزود: برای این منظور، مطالعات ایجاد دانشکده فوریتهای پزشکی در مراغه در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.
تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گفت: این دانشکده آمادگی دارد تا تمام زیرساختهای مورد نیاز را براساس استانداردهای کشوری برای ایجاد دانشکده فوریتهای پزشکی فراهم کند.
تنومند با اشاره به تخصیص ۱۵۰ میلیون تومان اعتبار ویژه به اورژانس این شهرستان افزود: مساعدت در تامین نیروی انسانی پایگاههای اورژانس در سهمیه استخدام پیمانی و تامین اعتبار تجهیز و مکانیزه کردن پایگاهها از جمله نیازهای ضروری اورژانس این شهرستان است.
شریفی رئیس اداره حواث و فوریتهای پزشکی مراغه نیز با اشاره به نقش مهم اورژانس در بحرانهای طبیعی و غیر طبیعی گفت: در ایام مبارزه با کرونا اورژانس این شهرستان، ظرفیت بالای خود را نشان داده که امیدواریم با حمایتهای انجام شده کیفیت این خدمات افزایش یابد.
شریفی افزود: طی سالهای اخیر احداث پایگاههای شهری و جادهای و همچنین تجهیز ناوگان اورژانس ۱۱۵ از اقدامات مهم انجام شده در این شهرستان بوده لیکن با توجه به موقعیت جغرافیایی خاص مراغه انتظار میرود توجه بیشتری به این منطقه شود.
انتهای پیام/ک