به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه کوکی رنگین کمانی بسیار آسان بوده و شما میتوانید در کمترین زمان ممکن آن را در حانه خود تهیه کنید. کودکان همیشه عاشق خوردن کیک و شیرینی هستنند و این مسئله در اکثر موارد باعث نگرانی پدر و مادران میشود چرا که خوردن شیرینیهای حاضری نه تنها برای سلامتی کودکان مضر است بلکه در جلوگیری از رشد آنها نیز تاثیر به سزایی دارد. ولی جای نگرانی نیست؛ چون تهیه کیک و کوکی بسیار سادهتر از آن است که به نظر میرسد و حتی مادر و پدرانی که به دلیل مشغله کاری زمان کوتاهی را با فرزندانشان میگذرانند هم میتوانند با تنها چند ماده اصلی ساده، این کوکی را تهیه کنند و در نهایت در کنار اعضای خانواده از خوردن آن لذت ببرند. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوکی رنگین کمانی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کوکی رنگین کمانی در خانه
آرد ساده ۳۰۰ گرم
کره پاستوریزه ۱۷۵ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
شکر قهوهای ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ دو عدد
عصاره وانیل دو قاشق چایخوری
پرتقال یک عدد
ترافل رنگی به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کوکی رنگین کمانی در خانه
پیش از این طرز تهیه چند نوع کیک رنگین کمانی و پنکیک رنگین کمانی را به شما آموزش دادهایم، اما اینبار میخواهیم طرز تهیه کوکی رنگین کمانی را به شما آموزش دهیم.
برای تهیه این کوکی ابتدا شکر قهوهای کافی است ۵۰ گرم شکر قهوهای را داخل مخلوط کن بریزید و بگذارید تا چند دقیقه با سرعت بالا بچرخد تا اجزای شکر قهوهای ریزتر شوند و تبدیل به پودر شوند.
سپس کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند تا نرم شود. یک کاسه بزرگ بردارید و کره نرم شده را داخل آن بریزید. ۵۰ گرم پودر قند و ۵۰ گرم پودر شکر قهوهای را الک و به کره اضافه کنید. به کمک یک چنگال کره را له کنید و با پودر قند و پودر شکر قهوهای مخلوط کنید. دو عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده آنها را جدا کنید. زردههای تخم مرغ را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. دو قاشق چایخوری وانیل را نیز به این ترکیبات اضافه کنید. همه مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید.
فر را روشن کنید و حرارت آن را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. دو عدد سینی مناسب فر بردارید. کاغذ روغنی مخصوص پخت را به اندازه کف سینی ببرید و آن را در کف سینی پهن کنید. ۳۰۰ گرم آرد ساده را در یک ظرف جدا الک کنید. مخلوط را با همزن برقی با سرعت پایین هم بزنید. آرد الک شده را در دو نوبت به آرامی به مخلوط اضافه کنید. سرعت همزن را زیاد کنید و تا زمانی که بافت مخلوط یک دست شود به صورت دورانی هم بزنید.
پوست پرتقال را با دقت رنده کنید و داخل مخلوط بریزید. فراموش نکنید که فقط قسمتهای نارنجی رنگ پوست پرتقال را رنده کنید و قسمتهای درونی و سفید رنگ پوست پرتقال را رنده نکنید. همه مواد را خوب هم بزنید. خمیر را از کاسه خارج کنید و با دست کمی ورز دهید. با دستان خود توپهایی خمیری به اندازه گردو درست کنید. از این مقدار مواد حدود ۲۰-۲۲ عدد توپ خمیری به دست میآید.
توپهای خمیری را با فاصله روی سینی فر بچینید. سینیها را داخل فر قرار دهید. پس از گذشت ۱۵ دقیقه و زمانی که کنارههای کوکیها طلایی شدند، سینی را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. اگر از یک سینی فر استفاده میکنید در این مرحله کاغذ روغنی جدیدی کف سینی پهن کنید و سری دوم کوکیها را روی سینی بچینید و داخل فر قرار دهید. پس از این که کوکیها کمی خنک شدند آنها را با دقت از سینی خارج کنید و روی قفسه فلزی مخصوص قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
در همین حال، یک کاسه متوسط بردارید و آب پرتقال را بگیرید و داخل کاسه بریزید. آب پرتقال را با ۱۴۰ گرم پودر قند الک شده مخلوط کنید تا به یک سس غلیظ تبدیل شود. بیسکویتهای خنک شده را تا نیمه داخل سس فرو کنید تا نصف آن آغشته به سس شود. سپس بیسکوییتها را داخل ظرف حاوی ترافل رنگی فرو کنید تا ترافلها به نیمه آغشته به سس بچسبند. بیسکوییتهای آماده شده را چند دقیقه روی قفسه فلزی قرار دهید تا سس آنها خشک شوند، سپس آنها را داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.
نکات
در صورت تمایل میتوانید پودر مغزهایی مانند بادام، پسته، گردو و فندوق را جایگزین ترافل رنگی کنید و بیسکوییتها را با آنها تزئین کنید.
همچنین میتوانید خمیر این بیسکوییت را داخل یک ظرف در بسته قرار دهید و به مدت سه هفته در فریزر نگهداری کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/