سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه پودینگ قهوه بسیار خوشمزه به ۲ روش در فر و بدون فر

در این مطلب طرز تهیه دسر پودینگ قهوه بسیار خوشمزه را به ۲ روش برای شما آماده کرده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از بهترین دسر‌هایی که در این روز‌های سرد سال می‌تواند زینت‌بخش دورهمی‌هایتان باشد، دسر پودینگ قهوه است که مثل پودینگ شکلاتی یک دسر بین‌المللی به شمار می‌رود و به خاطر طعم و عطر قهوه، در همه جای دنیا طرفداران زیادی دارد. دسر پودینگ قهوه را به چند روش می‌توان تهیه کرد. تزیین پودینگ قهوه هم بسیار ساده است و دستتان حسابی باز است که با خامه و شکلات هنرنمایی کنید. پودینگ قهوه را هم بدون فر و هم با استفاده از فر می‌توان آماده کرد، از پودینگ قهوه فوری هم می‌توانید استفاده کنید. در این مطلب طرز تهیه دسر پودینگ قهوه بسیار خوشمزه را به ۲ روش برای شما آماده کرده‌ایم. با ماهمراه باشید.

مواد لازم

شیر: ۳ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار

زرده تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار

قهوه: ۱/۲ لیوان دسته‌دار

شکلات: ۷۰ گرم

خامه: ۲۰۰ گرم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه پودینگ قهوه؛ روش ۱، بدون فر

قهوه را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود، مراقب باشید قهوه‌تان نسوزد.

۳ لیوان دسته دار فرانسوی از شیر را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

شکر را به مخلوط شیر و قهوه اضافه کنید. حرارت را بسیار کم کنید تا قهوه به طور کامل در شیر حل شود.

در ظرف جدا، ۱/۲ لیوان دسته دار شیر را که از مرحله اول باقی مانده است بریزید و زرده‌های تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

خامه و آرد برنج را به مخلوط به دست آمده اضافه کنید و با همزن بزنید.

حواستان به مخلوط شیر و قهوه باشد که کاملا نجوشد. در همان مراحل ابتدایی به جوش آمدن قهوه و شیر، مخلوط تخم مرغ، خامه و آرد را اضافه کنید و به سرعت به هم بزنید تا ته نگیرد.

به هم زدن ادامه دهید تا حدی که غلیظ شود و دسر پودینگ قهوه‌تان تا حدی بپزد.

ظرف را از روی حرارت بردارید و مایع پودینگ را از آبکش رد کنید تا مخلوطی یکدست داشته باشید.

مایه پودینگ قهوه را در ظرف دلخواهتان بریزید و بگذارید کمی خنک شود. می‌توانید از یک ظرف یا چند ظرف یک‌نفره استفاده کنید.

شکلات را با رنده ترجیحا ریز، روی پودینگ رنده کنید.

روی پودینگ را سلفون بکشید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید. سپس آن را سرو کنید.

 

طرز تهیه پودینگ قهوه؛ روش ۲، با استفاده از فر

مواد لازم

شیر: ۳ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

زرده تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

قهوه: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری

شکلات: ۷۰ گرم

خامه: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

در اولین مرحله از طرز تهیه پودینگ قهوه، در یک ظرف زرده تخم مرغ، شکر، وانیل و قهوه را با هم ترکیب کنید و به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن، شعله را خاموش کنید.

به آرامی مخلوط تخم مرغ و قهوه و شکر را با شیر مخلوط کنید.

فر را روشن و روی دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. پودینگ قهوه را در یک یا چند ظرف بریزید.

داخل سینی فر را آب بریزید و ظرف پودینگ را در آب بگذارید. یک ساعت بعد پودینگ قهوه تان آماده است.

کمی که پودینگ‌تان از حرارت افتاد روی آن را با خامه و شکلات تزیین کنید.

پورینگ قهوه را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. پیس از آن، پودینگ قهوه قالبی شما آماده سرو است.


فوت و فن‌های طرز تهیه پودینگ قهوه

*هر چه ظرف پودینگ کوچک‌تر باشد، پودینگ قهوه بهتر خود را می‌گیرد و زودتر هم می‌پزد.

*می‌توانید در طرز تهیه پودینگ قهوه از کمی پودر هل هم استفاده کنید.

*در بازار پودینگ قهوه فوری در طعم‌های مختلف نیز موجود است که می‌توانید تنها با ریختن آن‌ها در شیر سرد حل کنید و در کمتر از یک دقیقه آماده می‌شود.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش دسر ، طرز تهیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۴۸ ۳۰ آذر ۱۳۹۹
اردکجای دستور بود؟