سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام در ۲۳ آذر

بازار امروز متعادل و در اکثر نماد‌ها در محدوده‌های منفی آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز یکشنبه (۲۳ آذر ماه) بازار امروز متعادل و در اکثر نمادها در محدوده های منفی آغاز بکار کرد.

برترین صفوف تقاضا و عرضه در بورس و فرابورس در ۵ دقیقه ابتدایی پیش گشایش

در جریان معاملات متعادل و منفی گروه بانکی‌ها نماد وپارس با زمزمه عرضه اولیه اوپال همچنان مورد توجه بازار است و در سقف قیمت روزانه صف خرید بالای ۵۸۰ میلیون سهم را تجربه می‌کند. دی خبر افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارد، اما همچنان با افت تقاضا در محدوده ۵۲۰۰ تومان داد و ستد می‌شود. وتجارت در قیمت ۳۷۵ تومان قرار گرفته و مرز ۴۰۰ تومان محدوده مقاومتی سهم است که از آن محدوده فاصله گرفته است.

در گروه فلزی‌ها نماد فولاد که در جریان معاملات روز گذشته بیشترین ورود پول حقیقی‌ها را با خود اختصاص داده بود، اکنون در قیمت ۱۵۲۲ تومان در محدوده صفر تابلو با نوسان مثبت دنبال می‌شود. فملی افت ۳ درصد را تجربه می‌کند. ذوب با رشد ۲ درصد در قیمت بالای ۶۰۰ تومان قرار دارد.

در گروه خودرویی‌ها جریان معاملات منفی است و خساپا افت ۴ درصد دارد و خودرو با افت بیش از ۳ درصد در محدوده پایین‌تر از سطح ۴۰۰ تومان قرار گرفت. خبهمن با گمانه زنی‌های از افزایش سرمایه در حوالی صفر تابلو قرار دارد. خگستر در قیمت ۵۱۰ تومان قرار دارد.

در گروه فرآورده‌های نفتی داد و ستد منفی است. شپنا افت ۳ درصد دارد. شتران افت ۲ درصد و در قیمت ۱۳۱۹ تومان قرار دارد. شبندر و شبریز که خبر‌هایی از افزایش سرمایه این دو نماد به گوش می‌رسد، منفی و با افزایش عرضه مواجهند.

افت ۱۱هزار واحدی نماگر بورس در ۱۰ دقیقه آغازین معاملات امروز

شاخص کل بورس تهران در ساعت ۹:۱۰ در ارتفاع یک میلیون و ۵۱۵هزار واحد قرار گرفته است.

وپارس، ونیکی و وکار بیش‌ترین تأثیر مثبت و نماد‌های فملی، شستا و شپنا یشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشته‌اند.

در میان تک سهم‌ها نماد تاپکیش در آستانه سقف قیمت روزانه قرار گرفت و حجم معامله تا به این لحظه بیش از ۷ میلیون سهم است.

شبندر مثبت شد.

در ساعت ۹:۵۰ سرعت خریداران در کلیت بازار بالا رفته و کم کم شاهد بهبود معاملات هستیم، بنظر می‌رشد نیمه دوم بازار برتری پول هوشمند در کلیت بازار موجب پیشروی و جهش قیمت در اکثریت نماد‌ها شود.

در گروه فلزی‌ها بالاخره نماد ذوب با صف خرید همراه شد و فولاد در این دقایق با رشد بیش از ۱ درصد دنبال می‌شود.

در خودرویی‌ها نماد خودرو از کف قیمت روزانه فاصله گرفته و در قیمت ۳۹۸ تومان داد و ستد می‌شود. خبهمن و خگستر در یک قدمی صف خرید قرار گرفتند. خساپا نیز در محدوده بالای ۳۰۰ تومان قرار گرفت و خریداران صف فروش را بلعیدن.

در ساعت ۹ و ۵۰دقیقه جمع صف‌های خرید حدود سه هزار و ۵۵میلیارد تومان و ارزش کل صف‌های فروش بیش از هزار و ۱۰۰میلیارد تومان بوده است، بدین ترتیب خالص سفارشات خریدی که در سیستم معاملات ثبت شده به حدود دو هزار و ۹۲۰میلیارد تومان می‌رسد.

تا این ساعت بیشترین تقاضا در صفوف خرید بوعلی، وپارس و وکبهمن به چشم می‌خورد به طوری که فقط برای سهام پتروشیمی بوعلی سینا حدود ۸۳۰میلیارد تومان سفارش خرید وجود دارد، بیشترین عرضه نیز در صفوف فروش گشان، فوکا و فاهواز در نوبت انتظار است.

ارزش ۱۰ صف خرید برتر بورس و فرابورس در مجموع حدود هزار و ۷۹۰میلیارد تومان (۵۹درصد کل) و ۱۰صف فروش برتر ۷۹۵میلیارد تومان (۷۰درصد کل) می‌شود، همچنین حجم صف‌های خرید در ۵۱نماد و حجم صف‌های فروش در ۱۷نماد بیش از ۱۰میلیارد تومان بوده است. گفتنی است حجم صف صنایع چوب خزر کاسپین (چخزر) به ۲۱.۲درصد کل تعداد سهام آن می‌رسد.

«محصولات شیمیایی» محبوب‌ترین صنعت امروز با خالص تقاضای بیش از ۹۸۰میلیارد تومان است و پس از آن گروه «سرمایه‌گذاری‌ها» قرار دارد که برآیند سفارشات خرید آن حدود ۱۸۰میلیارد تومان می‌شود، از سویی دیگر گروه «هتل و رستوران» با فشار فروش ۱۹۰میلیارد تومانی همراه است.
حدود ۴۹درصد از چهار هزار و ۱۹۰میلیارد تومانی که در صف خرید یا فروش قرار گرفته‌اند. در مجموع پنج هزار و ۵۵۰میلیارد تومان سهام خرید و فروش شده که نسبت صف‌ها به آن ۷۶درصد است و با فرض معامله کامل صف‌ها ارزش معاملات به ۹هزار و ۷۵۰میلیارد تومان خواهد رسید.

در گروه پالایشی شاهد افزایش تقاضا و پیشروی تا درصدهای مثبت هستیم. شبندر با صف خرید بیش از ۳۸ میلیونی همراه است. شپنا و شتران رشد بیش از ۴ درصدی دارند.

انتهای پیام/

برچسب ها: بورس ، بازار سرمایه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.