سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید گوشت گیاهی در قوچان +فیلم

یک دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی در قوچان موفق به تولید گوشت گیاهی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، حیاتی دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی در قوچان موفق به تولید گوشت گیاهی در ایران شد. تولید سوسیس و کالباس یکی از کاربردهای گوشت گیاهی  است.

 

 

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.