سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اسکون با سس کممبر

در گزارش زیر طرز تهیه اسکون با سس کممبر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پنیر کممبر مشهورترین پنیر فرانسوی در سرتاسر جهان است. این پنیر اولین بار در سال ۱۷۹۱ توسط ماری هارل کشاورزی از منطقه نرماندی فرانسه ساخته شده است.

کممبر یک نوع پنیر نرم فرانسوی و از جمله پنیر‌های طبیعی است که به پنیر عشق معروف بوده و پنیر ملی فرانسه است. پنیر کممبر کاله دارای انواع کممبر معمولی، کممبر خامه‌ای و کممبر با شیر بز است. سطح بیرونی این پنیر با کپک خوراکی سفید رنگ به طور کامل پوشانده شده است.

کممبر دارای طعمی متفاوت و تند است و هرچه بیشتر برسد نرم‌تر و بوی آن تندتر می‌شود. از کممبر به عنوان مزه همراه بیسکوییت نمکی، کراکر، انجیر، هندوانه، بادام تفت داده و به همراه انگور و مربا به عنوان پیش غذا استفاده می‌شود.

کممبر در صبحانه و عصرانه به همراه پوره سیب زمینی، پخت کیک و انواع ساندویچ، در انواع سالاد‌ها و غذا‌های سبک استفاده می‌شود. در ادامه این مطلب طرز تهیه اسکون با سس کممبر را در اختیار شما قرار می‌دهیم. اسکون یک نوع نان شیرین است که به عنوان پیش غذا از آن استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه اسکون با سس کممبر

تخم مرغ یک عدد
شکر ۱/۴ قاشق چایی خوری
روغن مایع به مقدار لازم
آرد سه پیمانه
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر سیر نصف قاشق چایی خوری
کره خرد شده هفت قاشق سوپ خوری
سبزیجات معطر دو قاشق سوپ خوری
ماءالشعیر گرم ۲۵۰ میلی لیتر
جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق چایی خوری
دانه خردل درشت دو قاشق چایی خوری
پنیر کممبر ۱۷۰ گرم
دانه فلفل سفید ۱/۸ قاشق چایی خوری
جعفری خرد شده یک قاشق چایی خوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه اسکون با سس کممبر

تخم مرغ و شکر را با همزن دستی هم بزنید. ترکیب آن‌ها را در غذاساز بریزید و روغن را به آن اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. ۳ پیمانه آرد، مقداری نمک، پودر سیر و یک سوم پیمانه آب سرد را به خمیر اضافه کنید. آن را در کاسه‌ای که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید. ۴ قاشق از کره و سبزیجات معطر را به آن اضافه کنید.

خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. با حوله کاغذی روی خمیر را بپوشانید تا استراحت کند. بقیه کره را در تابه‌ای ذوب کنید. فلفل قرمز و بقیه آرد را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کره کاملا جذب آرد شود. ماءالشعیر را طی سه مرحله اضافه و حرارت آن را زیاد کنید و مواد را ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط شوند. حرارت را کم کنید.

بقیه نمک، جوز هندی و دانه خردل را اضافه و مخلوط کنید. سپس کممبر کاله و فلفل سفید را به آن بیفزایید. یک دوم قاشق سوپ خوری کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به ضخامت یک و نیم سانتی‌متر باز کنید. سپس با قالب دایره‌های ۴ سانتی‌متری آماده کنید. خمیر‌های برش خورده را روی کاغذ روغنی چرب شده قرار دهید. ۲ قاشق چایی خوری سس کممبر را روی آن قرار دهید و ۲۰ تا ۲۲ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی شوند. سپس آن را از فر خارج کنید و با جعفری تازه تزیین و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.