وی بیان کرد: تیمی از کارآگاهان، بررسی موضوع را بر عهده گرفتند و مشخص شد، شاکی در مقطعی از زمان به علت مشکلات مالی، مدارک هویتی خود را در اختیار یکی از دوستانش به نام "شاهین" به امید دریافت وام قرض الحسنه قرار داده و پس از دادن وکالت نامه به وام دهنده و واریز مبلغی اندک از سوی وی، دیگر وام دهنده پاسخگوی تلفن شاکی نبوده است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی عنوان کرد: در شاخه دیگری از تحقیقات پلیسی به دست آمد، "شاهین" با شناسایی افراد کم سواد و یا بی سواد و دارای مشکلات مالی به بهانه پرداخت وام قرض الحسنه به آنان مدارک هویتی مال باختگان را دریافت کرده و آنها را در اختیار فردی به نام "مرتضی" قرار داده و این فرد نیز با تأسیس شرکتهای صوری به نام مال باختگان و جعل فاکتورها، معاملات را انجام داده و بدین ترتیب منجر به بدهی مالیاتی به میزان حدود ۳۰ میلیارد ریال برای این افراد شده است.
این مقام انتظامی عنوان کرد: نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضایی منعکس شد و دستگیری متهمان در دستور کار قرار گرفت و ماموران موفق شدند در ماه جاری هر ۲ متهم را در ۲ عملیات پلیسی در مخفیگاهشان دستگیر کنند و برای تحقیقات تکمیلی به پلیس امنیت اقتصادی انتقال دادند.
سرهنگ گودرزی با اشاره به اینکه هر ۲ متهم در تحقیقات پلیسی به جرم ارتکابی اعتراف کردند، گفت: آنها برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/