او افزود: در استان بوشهر میزان روانآبی که بدون استفاده به دریا میریزد بیش از آن نیاز مصرفی استان است و اگر به موقع برای مهار آنها اقدام نشود، به تهدید تبدیل میشود.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس یازدهم ادامه داد: بارندگیهای اخیر شهرستان گناوه، به جای اینکه از آن استفاده شود، آسیب زا شد که علت آن به گذشته برمیگردد که زیرساختها و منابع فراهم و تامین نشدهاست.
بیشتر بخوانید
جمیری عنوان کرد: بخشداران و مدیران گناوه با جمع بندی دقیق، مشکلات مناطق خسارت دیده از سیل را ارزیابی و به فرماندار ارائه کنند.
او گفت: اگر این روند با اولویتبندی مشکلات، دنبال شود باتوجه به شرایط موجود کمبود منابع مالی دولتی، بخشی از آنها برطرف خواهد شد.
نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگرچه استفاده از مسئولیتهای اجتماعی بخش نفت و گاز و پتروشیمی حق مردم است و باید نصیبشان شود، اما نباید از منابع و درآمدهای دیگری که در شهرستان وجود دارد، غافل شد.
فرماندار گناوه نیز با اشاره به نقش سد چهارروستایی در مهار سیلاب، افزود: در صورت تکمیل شدن این سد، از آبگرفتگی محور جاده ساحلی گناوه به بوشهر و تهدیدهای روستاهای پایین دست این مسیر پیشگیری خواهد شد.
غلامرضا مهرجو افزود: ساخت این سد کمک موثری به ذخیرهسازی و جلوگیری از هدررفت آبهای بالادست خواهد کرد.
او ادامه داد: شهرستان گناوه همه ساله در آذر و فصل زمستان با حادثه سیل روبهرو میشود و اگر اعتبارات ماده ۱۰ و ۱۲ ستاد حوادث غیرمترقبه تحقق پیدا کند و پیش بینی لازم برای ایجاد کانال دفع آبهای سطحی صورت گیرد خسارتها به حداقل خواهد رسید.
فرماندار گناوه عنوان کرد: همچنین اگر طرحهای کانالهای دفع آبهای سطحی، و سازههای آبخیزداری و کنترل سیل در این شهرستان اجرا شود از خسارتهای ناشی از سیل جلوگیری خواهد شد.
مهرجو گفت: مجموع بارش سامانه اخیر در شهرستان گناوه ۲۳۷ میلیمتر ثبت شد که معادل میانگین بارش سالانه منطقه است و خسارت و تلفات جانی دربرنداشت.
او بیان کرد: با توجه به اینکه چندین جاده روستایی به دلیل وجود آب نما براثر بارندگی مسدود شده بود، تبدیل این آب نماها به پل در دستور کار قرار گرفته است و از نماینده مجلس انتظار داریم در این زمینه مساعدت کند.
انتهای پیام/ک