سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

موسوی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

انتخابات اینترنتی در هیچ کجای جهان مرسوم نیست/ افزایش شعب اخذ رأی در دستور کار قرار دارد

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور درباره چگونگی برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ توضیحاتی را ارائه کرد.

سید اسماعیل موسوی سخنگوی ستاد انتخابات کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره احتمال برگزاری انتخابات سال ۱۴۰۰،گفت: انتخابات اینترنتی تقریبا در هیچ کجای جهان مرسوم نیست؛ زیرا امنیت انتخابات موضوع مهمی است که از طریق بستر اینترنت فراهم نخواهد شد؛ از همین رو ترجیح ما برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی است.

او ادامه داد: انتخابات الکترونیکی با انتخابات اینترنتی متفاوت است؛ در انتخابات الکترونیکی از درگاه‌ها و فناوری‌های الکترونیکی استفاده کرده و به وسیله خطوط شبکه‌های داخلی زمینه برگزاری انتخابات را ایجاد می‌کنیم ؛ اما اینترنت امنیت بالایی ندارد و بعید می‌دانم کشوری تا به حال به این حوزه ورود کرده و انتخابات را به این صورت برگزار کرده باشد.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ، درباره احتمال برگزاری انتخابات از طریق یک اپلیکیشن داخلی، گفت: بستر این امر هم از طریق اینترنت خواهد بود و امکان پذیر نیست.

موسوی درپاسخ به این سوال که آیا ممکن است انتخابات در چند روز برگزار شود؟ بیان کرد: قانون اجازه این امر را نمی‌دهد، مگر اینکه قانون اصلاح شود، یکی از پیشنهادات ما هم افزایش روز انتخابات بود، اگرچه تمامی انتخابات‌ها در یک روز برگزار شده اما اگر قانون‌گذار  یعنی مجلس شورای اسلامی این قانون را اصلاح کند، این طرح قابل اجرا خواهد بود؛ البته اگر این تصمیم گرفته شود نیاز به بررسی‌های کارشناسی بیشتری دارد.

او همچنین درپاسخ به این سوال که در صورت اصلاح قانون انتخابات چند روز به طول خواهد انجامید؟ گفت: این امر در کشور‌های مختلف دنیا متفاوت است، برای مثال در روسیه زمان ۷ روزه را برای انتخابات در نظر گرفتند؛ کره جنوبی زمان انتخابات خود را به سه روز افزایش داد و در انتخابات آمریکا هم که اطلاعات عمومی پیرامونش زیاد است و شاهدیم که روز‌های بسیاری برای اخذ رای در نظر گرفته شده است؛ بنابراین تجربه برگزاری انتخابات در چند روز در دنیا وجود دارد، اما باید منتظر باشیم و ببینیم که آیا مجلس به این موضوع ورود خواهد کرد یا خیر.

موسوی خاطرنشان کرد: راهکار جایگزین ما این است که شعب‌ اخذ رای را به حدی افزایش دهیم که اولا از شلوغی شعب جلوگیری شود و دوما مردم راحت‌تر بتوانند رای دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره احتمال برگزاری انتخابات به صورت پستی گفت: در هیچ جای قانون ما انتخابات به صورت پستی پیش بینی نشده است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.