سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پایان آذرماه آخرین مهلت بیمه محصولات زراعی در آذربایجان‌شرقی

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی پایان آذرماه را آخرین مهلت بیمه محصولات زراعی در استان عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، رخ‌افروز معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه پیش از این، ۱۵ آذرماه آخرین فرصت برای بیمه محصولات زراعی   بود،گفت: بنابه پیشنهاد سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان‌شرقی و موافقت صندوق بیمه محصولات کشاورزی این فرصت ۱۵ روز دیگر تمدید شد تا کشاورزان بتوانند با انگیزه و فرصت بیشتری نسبت به بیمه محصولات کشاورزی اقدام کنند.

او با بیان اینکه باغداران در استان نیز تا پایان دی‌ماه فرصت دارند تا درختان باغات خود را بیمه نمایند، افزود: صندوق بیمه محصولات کشاورزی متعهد گردیده غرامت محصولات باغداران خسارت دیده استان را ظرف دو هفته آینده پرداخت نماید.

رخ‌افروز با بیان اینکه در سال زراعی جاری استقبال از بیمه محصولات استراتژیک گندم، جو و کلزا پاییزه نسبت به پارسال، رشد داشته است، گفت: در سال زراعی جاری تاکنون بیش از ۳۸ هزار هکتار از محصولات زراعی تحت پوشش قرار گرفته و پارسال تا این تاریخ، حدود ۶ هزار هکتار از این محصولات بیمه شده بود.

او با بیان اینکه بیمه محصولات کشاورزی از اهرم‌های حمایت دولت از بخش کشاورزی است که به ایجاد اطمینان، کاهش و انتقال خسارت از بهره‌برداران در زمان بروز عوامل خطر کمک می‌کند، گفت: بیمه محصولات کشاورزی تنها راه حمایت دولت از خسارت‌های بخش کشاورزی است و صندوق بیمه نیز با تنوع بخشی به تعرفه‌ها مکانیزه کردن فرآیند بیمه‌پذیر و استانی شدن بخش عمده‌ای از غرامت‌ها در راستای حمایت از بهره‌برداری اقدام کرده است.

رخ‌افروز گفت: می‌طلبد بهره‌برداران بخش کشاورزی ضمن استقبال از بیمه محصولات، زمینه کاهش ریسک و انتقال آن به پوشش بیمه‌ای را فراهم و در صورت بروز خسارت از غرامت‌های پرداختی همچنین در صورت عدم بروز از تخفیف سال‌های بعد بهره‌مند شوند.

او  با بیان اینکه خطرپذیری فعالیت در بخش کشاورزی به علت وابستگی زیاد آن به شرایط جوی، همواره مقوله پوشش بیمه محصولات کشاورزی در منطقه را با اهمیت کرده است،گفت: با توسعه بیمه محصولات کشاورزی و استقبال کشاورزان هر شهرستان از این صندوق حمایتی، ضریب ریسک آن در شهرستان کاهش یافته و نرخ تعرفه‌های بیمه‌ای طی سال بعد در همان شهرستان، از حمایت بیشتر دولت بهره‌مند خواهد شد.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.