سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه توپک مرغ کنجدی سوخاری

در گزارش زیر طرز تهیه توپک مرغ کنجدی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه یک پیش غذای خوشمزه و آسان مناسب تولد و دور همی را به شما آموزش می دهیم.

مواد اصلی
سینه مرغ  ۲۰۰ گرم
سیر رنده شده ۲ حبه
سس خردل ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
کنجد نصف لیوان
روغن مایع ۱ لیوان


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پیراشکی مرغ خوشمزه و دلمه سیب زمینی متفاوت تا آش عاشوره ترکی + تصاویر


طرز تهیه
سینه مرغ رو میکس یا چرخ کنید

بهش دوحبه سیر رنده شده اضافه کنید

یک قاشق غذاخوری سس خردل اضافه کنید

نمک و فلفل سیاه بزنید

ورز بدین و بهش زعفران دم کرده اضافه کنید روش سلفون بکشید وبزارید یک ساعت داخل یخچال بمونه

داخل یه کاسه کنجد خام و داخل یه کاسه یه دونه تخم مرغ کامل رو هم بزنین

از مواد به اندازه یه گردو بردارین اول داخل تخم مرغ و بعد داخل کنجد بغلتونین و داخل روغن سرخ کنید

برای سرخ کردن از قابلمه کوچیک یا شیرجوش استفاده کنید تا مقدار مصرف روغن زیاد نباشه

روی دستمال کاغذی قرار بدین تا روغن اضافیش کشیده بشه برای سرو هم میتونید چوب شور داخل توپک‌ها فروکنید تا ظاهر متفاوتی داشته باشن.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ایرونی
۱۲:۲۴ ۲۰ آذر ۱۳۹۹
میتونیم به جای زعفران در ترکیبش از زرد چوبه استفاده کنیم؟!!