سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دست‌نوشته‌های نیوتن درباره رمزگشایی از اهرام مصر به حراج گذاشته می‌شود

حراج ساتبی لندن قصد دارد شماری از دستنوشته‌های منتشر نشده اسحاق نیوتن در تلاش برای رمزگشایی از راز‌های موجود در کتاب مقدس، تعیین دقیق آخرالزمان و اهرام مصر را به فروش بگذارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به تازگی اوراقی از دستنوشته‌های اسحاق نیوتن، ریاضیدان سرشناس بریتانیایی و کاشف نیروی جاذبه، یافت شده است که تلاش‌های او برای رمزگشایی از اهرام باستانی مصر را نشان می‌د

هر چند کشفیات اسحاق نیوتن عمدتا درباره ریاضیات بوده است، با این حال وسواس ذهنی او برای حل راز و رمز‌های باستانی، ابهامات الهیاتی و علم کیمیاگری از موضوعاتی بوده که توجه محققان را به خود جلب کرده است.


بیشتربخوانید


اکنون حراج ساتبی لندن قصد دارد شماری از دستنوشته‌های منتشر نشده وی در تلاش برای رمزگشایی از راز‌های موجود در کتاب مقدس، تعیین دقیق آخرالزمان و اهرام مصر را به فروش بگذارد.

سه برگه دستنوشته وی درباره اهرام مصر، که به اعتقاد نیوتن کلید اصلی رمزگشایی از رموز باستانی پیچیده است، در میان اوراقی قرار دارند که به حراج گذاشته شده‌اند. مسئولان گفته‌اند این یادداشت‌ها از یک آتش‌سوزی در خانه نیوتن به جای مانده است. این آتش زمانی ایجاد شده بود که سگ نیوتن به نام دایاموند تلاش کرده بود بر روی میز بپرد و باعث شده بود تا شمع روشن روی کاغذ‌ها بیافتد.

گابریل هیتون، متخصص نسخه‌های خطی در حراج ساتبی، به نشریه ابزورو گفت: «این‌ها نوشته‌های واقعا جذابی هستند چرا که در آن‌ها می‌توانید نیوتن را ببینید که کوشش می‌کند تا راز‌های اهرام را کشف کند.»

تاریخ این یادداشت‌ها به دهه ۱۶۸۰ میلادی بازمی‌گردد، زمانی که نیوتن در اعتراض به رقیب‌اش رابرت هوک در آکادمی سلطنتی، دانشگاه کمبریج را ترک کرده و به شکل تبعید خودخواسته در وولستروپ مانور در لینکلنشایر سکنی گزیده بود.

هدف نیوتن از این مطالعات آن بود که واحد اندازه‌گیری مورد استفاده توسط سازندگان اهرام را کشف کند. او گمان می‌کرد احتمالا مصریان باستان توانسته‌اند محیط زمین را اندازه بگیرند، با روشی که در گذر زمان فراموش شده است، و اگر بتواند این راز را کشف کند او نیز خواهد توانست محیط زمین را اندازه بگیرد.

اسحاق نیوتن انتظار داشت که این کشف او را به سمت کشف‌های دیگری از جمله راز معبد سلیمان، مکان وقوع آخرالزمان، رهنمون کند.

نیوتن هرچند در تحقیق درباره این زمینه‌ها پیگیر بود، با این حال در زمان حیاتش حرفی عمومی از این مطالعات نزد چرا که بیم آن را داشت اعتقادات نامتعارف اش به قیمت از دست دادن شغل آکادمیک‌اش تمام شود.

در سال ۱۶۸۷ نیوتن کتاب «اصول ریاضی فلسفه طبیعی» را منتشر کرد و با طرح نظریه گرانش و معادلات ریاضی که پایه فیزیک مدرن را تشکیل می‌دادند درک جدیدی از جهان به دست داد.

از کتاب منتشره توسط نیوتن معمولا به عنوان بزرگترین کتاب تاریخ علم یاد می‌شود.

پیشتر در سال ۱۹۳۶ یک نسخه خطی از دستنوشته‌های وی درباره کیمیاگری و الهیات در حراج ساتبی فروخته شده بود.

احتمال می‌رود دستنوشته‌های تازه نیوتن در روز سه‌شنبه توسط یک مجموعه‌دار خصوصی و یا یک نهاد دولتی خریداری شود.

منبع: موبوایران 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.