مدیرگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص تغذیه سالم در ایام بحران کرونا، ادامه داد: برای پیشگیری از ابتلای به ویروس کرونا اصول تغذیه صحیح شامل مصرف روزانه ۳ نوبت میوه، ۲ نوبت سبزیجات و انواع پروتئینها (انواع گوشتها بهخصوص سفید، لبنیات و تخممرغ) به حد کافی و به میزان سفارش شده توصیه میشود.
نعمتی بیان کرد: در ایام بحران کرونا در موضوعات پیشگیری، درمان و مراقبت پس از درمان رعایت دستورالعملهای بهداشتی، زدن ماسک، حفظ فاصله اجتماعی، عدم حضور در تجمعات و تغذیه سالم و مورد تأکید پزشکان و عدم مکملهای تأیید نشده که عمده عوارض آن در اضافه وزن بوده که ممکن است فرد مصرفکننده را با خطرات مختلفی همچون بیماریهای قلبی مواجه کند توصیه میشود.