او ادامه داد: متاسفانه به رغم بارشها، بارندگی نسبت به سال گذشته ۶۶ درصد و نسبت به بلند مدت ۱۷ درصد کاهش داشته است.
معاون حفاظت و بهره برداری آب منطقهای تهران اضافه کرد: با توجه به بارشهای چند روزه در تهران ۱۱/۵ میلیمتر تا روز گذشته به ثبت رسید که نسبت به سال گذشته ۱۱۳/۰۲ و در بلندمدت ۶۲/۰۹ کاهش نسبت به سال گذشته کاهش بارندگی گزارش شده است.
بیشتر بخوانید
قربانیان با بیان اینکه هشدارهای لازم را به سازمانها و ارگانها از طریق نصب بنر در سطح رودخانهها انجام دادهایم، بیان کرد: خواهش ما این است که به هیچ عنوان مردم در حاشیه رودخانهها تردد و اتراق نکنند، هر لحظه امکان بارشهای محتمل سیلابی وجود دارد، هرچند که ظرفیت ذخیره داریم، ولی ممکن است سیلاب آسیب و خسارت ناگوار برای مردم داشته باشد.
او با تاکید بر اینکه سدها در حال کنترل هستند، ولی احتمال طغیان رودخانهها وجود دارد، تصریح کرد: سدها به لحاظ پایداری هیچ مشکلی ندارند و همه سدها از لحاظ رفتارسنجی و رفتارنگاری کنترل میشوند و هیچ مشکلی به لحاظ مدیریت سیلاب و پایداری سدها وجود ندارد و از این بابت جای نگرانی نیست.
معاون حفاظت و بهرهبرداری آب منطقهای تهران بیان کرد: مجموع ذخایر پنجگانه سدهای استان تهران ۶۳۰ میلیون متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۸۲ میلیون مترمکعب و همچنین ۴۵ میلیون مترمکعب نسبت به سال نرمال کمتر است.
قربانیان با اشاره به میزان بارندگیها در تهران در خصوص میزان مخازن سدهای پنج گانه تهران گفت: اکنون حجم موجود آب در سد امیرکبیر ۱۱۰ میلیون مترمکعب، سد لتیان ۳۸ میلیون مترمکعب، سد لار ۶۵ میلیون مترمکعب، سد طالقان ۲۵۶ میلیون مترمکعب و سد ماملو ۱۶۱ میلیون مترمکعب است.
قربانیان گفت: حتی ما به منازل مسکونی که در اطراف رودخانهها ساکن هستند هم توصیه میکنیم که از اتراق و یا رفت و آمد بی مورد در کنار و حاشیه رودخانهها پرهیز کنند، چرا که ممکن است پس از قطع باران رودخانهها در بالا دست طغیان کنند.
انتهای پیام/