به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، در این نشست که با حضور سلطانی فر ،وزیر ورزش و جوانان، صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک، محمود خسروی وفا، رئیس کمیته پارالمپیک و جمعی از معاونین و مدیران وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک برگزار شد؛ طرحهای پیشنهادی لباس کاروان اعزامی کشورمان و فعالیتها و برنامههای فرهنگی کاروان ایران در بازیهای المپیک توکیو مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست عارف نیا، رئیس ستاد فرهنگی کاروان ایران در بازیهای ۲۰۲۰ به ارائه برنامههای خود و اقدامات در دست اجرا در این زمینه پرداخت که بسیار مورد توجه حضار قرار گرفت.
در ادامه این نشست که معاونین و مدیران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، کارشناسان و داوران خبره حوزه مد و لباس کشور حضور داشتند، مسئولان ۱۰ برند داخلی راه یافته به این مرحله به ارائه طرحهای مختلف خود پرداختند که از سوی هیئت داوران مورد بررسی و امتیازدهی قرار گرفت.
در ادامه سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان با تشکر از کمیته ملی المپیک و تمام مسئولان وزارتخانه و دست اندرکان، به خصوص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت هنری این وزارتخانه عنوان کرد: این اتفاق بسیار مهمی است که از تمام ظرفیتهای موجود در داخل کشور، اعم از تولید کنندگان، طراحان و هنرمندان استفاده شد و همه به نوعی در این امر ملی مشارکت داشتند.
وی در ادامه تاکید کرد: طرحی برای لباس کاروان ورزش ایران توسط کارشناسان و داوران محترم انتخاب شود که نشانگر فرهنگ غنی مردم ایران باشد.
در ادامه صالحی امیری، رئیس کمیته ملی المپیک نیز ضمن قدردانی از کمیسیون فرهنگی و تمامی عوامل زحمتکش در این امر و برنامههای فرهنگی در دست اجرا و ابتکار عمل این ستاد برای طراحی لباس کاروان ایران با مشارکت طراحان، تولیدکنندگان و هنرمندان ایرانی عنوان کرد: ما ۲ نگاه کلی داریم؛ یکی تصویر خوبی است که ورزشکاران عزیز ما با مدال و کسب افتخار از خود و کشور عزیزمان باقی میگذارند و تصویر دوم، توجه به اخلاق، هویت و فرهنگ بزرگ میهنمان است که به نمایش میگذارند.
رئیس کمیته ملی المپیک تصریح کرد: همه ما یک هدف داریم که آن سر بلندی ملت شریف ایران در عرصه بین المللی است.
انتهای پیام/
الان هر کیو میبینی میخواد سر اون یکی کلاه بزاره و اوضاع رانندگی ها افتضاحه
ماشینت رو دو دقیقه سویچ روش باشه ببین میبرن یا نه
فلشت شماره ات رو روش سیو کن و عمدا بگذار یکی برداره ببین بهت زنگ میزنه یا نه
چک پولت از جیبت بیفته داخل بانک یکی دیگه برداره ببین بهت میگه پولت افتاد و یا چند درصد میگن
همه ی موارد بالا و خیلی موارد دیگه نیازه به کلیپ دوربین مخفی داره که یک گروه بسازن و این که چقدر فرهنگمون افت کرده رو به تصویر در بیارن
این که این همه دروغ میگیم چی؟نشان از فرهنگ غنیمون داره؟ این قدر سمن هست که یاسمن توش گمه