به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از راشا تودی، سازمان ملل هشدار داد ادامه همهگیری ویروس کرونا میتواند ۲۰۷ میلیون نفر دیگر را در معرض فقر شدید قرار دهد و تخمین زده میشود این تعداد تا سال ۲۰۳۰ به بیش از یک میلیارد تن افزایش یابد.
طبق مطالعه جدید برنامه توسعه سازمان ملل (UNDP) که در این هفته منتشر شد، سناریوی «خسارت زیاد» به معنای بهبودی طولانی مدت از بیماری همه گیر است. این گزارش پیش بینی میکند که ۸۰ درصد از بحران اقتصادی ناشی از همه گیری برای بیش از یک دهه ادامه داشته باشد و مسیر رشد قبل از همه گیری را متوقف کند.
بر اساس سناریوی دیگری تحت عنوان «کووید اولیه» که مبتنی بر میزان مرگ و میر فعلی است، جدیدترین پیش بینیهای رشد از سوی صندوق بینالمللی پول، در مقایسه با مسیر توسعه در جهان قبل از همه گیری، تا سال ۲۰۳۰، بیش از ۴۴ میلیون نفر در فقر شدید خواهند بود.
آچیم اشتاینر، مدیر UNDP، میگوید همانطور که تحقیقات جدید در مورد فقر نشان میدهد، همه گیری کووید-۱۹ یک نقطه اوج است و سیاستهای اتخاذی سران کشورها، میتواند جهان را به جهات بسیار متفاوت هدایت کند. ما فرصتی برای سرمایه گذاری در یک دهه عملیاتی داریم که نه تنها به مردم کمک میکند تا از این بیماری بهبود یابند، بلکه مسیر توسعه مردم و کره زمین را به سمت آیندهای عادلانه، انعطاف پذیر و دوباره سبز سوق میدهد.
این گزارش حاکی از آن است که سرمایه گذاریهای متمرکز میتواند از افزایش فقر شدید جلوگیری کند، با این وجود ۱۴۶ میلیون نفر از چنگال خود خارج شده و حتی از مسیر توسعهای که جهان قبل از همه گیری طی کرده بود، فراتر رفته است.
انتهای پیام/