سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح کرد؛

روایتی از ماجرای کلید خوردن فعالیت‌های هسته‌ای ایران

سرلشکر رضایی گفت: بعد از انقلاب شهید فخری زاده به همراه فریدون عباسی از سوی سپاه مأمور شدند به سمت دانش‌های جدیدی که وارد ایران نشده بود، بروند.

به گزارش  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سرلشکر پاسدار محسن رضایی دبیرمجمع تشخیص مصلحت نظام در آیین گرامیداشت شهید محسن فخری‌زاده دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشورمان و روز دانشجو که پیش از ظهر امروز در مسجد دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد، طی سخنانی ضمن گرامیداشت شهدای دانشجو در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ گفت: این روز، روزی است که صدای رسای استقلال ملت ایران در فضای جهانی بلند شد.

وی افزود: هفت ماه از کودتای سال ۱۳۳۲ گذشته بود و کودتاچی‌ها تصمیم گرفتند در این ایام سفارت انگلیس را باز کنند، چون رابطه با این کشور بر اثر ملی شدن نفت قطع شده بود و قرار بود معاون رییس‌جمهور آمریکا آقای نیکسون هم به ایران بیاید و یک مانور قدرت شکل بدهند. ولی دانشجویان هوشیار ما فضای دانشگاه‌ها را عوض کردند و به یک قیام علیه آمریکا و انگلیس که با اتحاد یکدیگر کودتا را سازماندهی و دولت ملی ایران را ساقط کرده یودند، اعتراض کردند و رژیم منحوس شاه دست به جنایت بزرگی زد. با اینکه نیکسون می‌دانست این جنایت صورت گرفته، وارد ایران شد و می‌خواستند قدرت نمایی کند.

استاد دانشگاه جامع امام حسین (ع) ادامه داد: آن‌ها نمی‌دانستند صدایی که آن روز از دانشگاه تهران برخاست، روزی سراسر ایران را در برخواهد گرفت و دانشجویان به یک عامل مهم در ایران تأثیر گذار خواهند شد و دانشجویان انقلابی در تمامی عرصه‌ها تا امروز در صحنه تاثیرگذاری مهمی در سرنوشت کشور دارند.

سرلشکر رضایی تصریح کرد: دانشگاه جامع امام حسین (ع) که خود سرآغاز پرچمداری تحول علمی در کشور بوده، امروز مراسم بزرگداشت شهید فخری زاده دانشمند برجسته هسته‌ای ایران را برگزار می‌کند و نشان می‌دهد که پاسداران جهاد سیاسی، علمی و فرهنگی را برای اعتلای انقلاب اسلامی، آرمان خود قرار داده‌اند.

وی گفت: شهید فخری زاده به همراه آقای فریدون عباسی و چند تن دیگر جزو اولین کسانی بودند که بعد از انقلاب از سوی سپاه مأمور شدند به سمت دانش‌های جدیدی که وارد ایران نشده بود، بروند و اولین نسل دانشمندان هسته‌ای ما از پاسدار‌ها بودند و کار را از صفر شروع کردند و اگر دولت‌های گذشته کمک می‌کردند ما امروز در قله‌های بسیار بلندی از انرژی هسته‌ای در ایران بودیم. زمانی‌که من فرمانده سپاه بودم، به کره شمالی رفتم و قرار‌هایی گذاشته شد، ولی از داخل برخی با عنوان کردن کمبود ارز، از این اقدامات جلوگیری کردند و ما می‌توانستیم در انرژی هسته‌ای جلوتر از موشکی باشیم. با این محدودیت‌ها، دانشمندان هسته‌ای ما چه از نوع پاسداران آن‌ها مانند شهید فخری زاده و چه جوانان دانشمندی که به شهادت رسیده و تعدادی زیادی که وجود دارند، این راه را ادامه داده و ادامه خواهند داد.

این عضو هیات علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) عنوان کرد: صنعت هسته‌ای مستقل از فناوری‌های دیگر، فواید زیادی برای ملت ما دارد و هم در عرصه‌هایی مانند حمل و نقل و خصوصا در حمل و نقل‌های اقیانوسی مانند کشتی‌های اقیانوس‌پیما می‌توان از این انرژی استفاده کرد. هم‌چنین این صنعت در زمینه پزشکی و ابعاد دارویی، سرمایه‌ای بزرگ برای ملت ایران است و ما از این سرمایه نخواهیم گذاشت و رژیم صهیونسیتی و آمریکا کور خوانده‌اند که فکر می‌کنند ما از این صنعت بزرگ دست می‌کشیم و این ثروت بزرگ ماست. این صنعت سرمایه بزرگ ملت ایران است و ما به آن نیاز داریم و این صنعت نه‌تن‌ها فقط در فعالیت‌های مربوط به هسته‌ای مورد نیاز است بلکه منظومه هسته‌ای هر کشور مانند جزایر مرتبط به هم هستند و با صنعت هسته‌ای می‌توانیم صنایع کشاورزی، حمل و نقل و صنایع بزرگ را تقویت کنیم و این صنعت اثر القایی در صنایع دیگر دارد.


بیشتر بخوانید

«ایران هسته ای» دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی/ مقاومت، رمز پیروزی


سرلشکر رضایی خاطر نشان کرد: هرچند ما فعلا تصمیمی نداریم از دانش و فناوری هسته‌ای برای مسائل دفاعی و امنیتی استفاده کنیم، ولی سایر فواید این برای ملت ما حیاتی است و در ایران ادامه می‌یابد و ایران اسلامی با شهادت چند دانشمند هسته‌ای عزیز، باز نمی‌ماند.

وی با طرح این سوال که چرا دشمن آنقدر روی این مسأله حساس است و آیا به فکر ساخت بمب اتم هستند، تصریح کرد: نه، مسأله فراتر از بمب اتم است و آن‌ها نگران پیشرفت ملت ایران هستند. غربی‌ها پیشرفت ملت ایران را در ۲۰۰ سال اخیر گروگان گرفته اند و دولت‌های دست‌نشانده را نگهبان این گروگان گذاشته اند. پیشرفت یعنی امنیت و احترام؛ چرا فرماندهان ناو‌های آمریکایی که در تنگه هرمز عبور می‌کنند، با پاسداران ما رفتار با احترام دارند؟ چون می‌دانند که نباید بی‌احترامی کنند و باید احترام بگذارند و چندسال است که زبان فارسی یاد گرفته‌اند. کسانی که دنبال ضعف ایران هستند، دنبال تحقیر ملت ایران می‌باشند. عقب‌ماندگی تحقیر ملت را به دنبال دارد و در ۲۰۰ سال گذشته سیاست اروپا و غرب این بوده که اجازه ندهند ملت ایران پیشرفت کنند و جلوی این را گرفتند و بعد از انقلاب این مرز‌های علم و دانش شکسته شد و احساس خطرشان هم از بمب اتم نیست و از این است که ایران پیشرفت کند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دانشجویان تاریخ قاجار و پهلوی را بخوانند و در اسناد قاجار این هست که یکی از راه‌های پیشرفت ایران این است که تهران به چابهار وصل شده و اقتصاد ایران هم به خلیج فارس و دریای عمان وصل شود و دشمنان جلوی این راه‌ها را گرفتند. اروپا و آمریکا راه‌های ایران را در ارتباط با منافع خود درست می‌کردند و اتوبان‌ها، جاده‌ها و ریل‌ها را کنترل می‌کردند تا ایران پیشرفت نکند. با صنعت هسته‌ای که برای پیشرفت ملت ایران است مقابله می‌کنند، چون صنعت مهمی است و پیشرفت کشور را سرعت می‌دهد. سیاست اروپا و آمریکا و غرب این بوده و جلوی ایران اسلامی را گرفتند و مبارزه امروز ما بر سر پیشرفت است.

سرلشکر رضایی ادامه داد: جوانان عزیز ایران باید قیام به پیشرفت کنند و بیانیه گام دوم انقلاب از نسل سوم و چهارم لبیک می‌خواهد و این لبیک این است به پیشرفت علمی، اقتصادی و فرهنگی قیام کنند و این پیشرفت‌ها اقتدار می‌آورد. اگر کار اقتصاد ما دست غرب‌زده‌ها نبود ما تحریم نمی‌بودیم و غرب‌زده‌ها تا الان نگهبان گروگان پیشرفت ملت ایران بودند. آن‌ها اجازه نمی‌دهند که پیشرفت‌های علمی صورت بگیرد، چون نگران پیشرفت ملت ایران هستند. غرب‌زده‌ها از درون و آمریکا و غربی‌ها از بیرون با تشویق امرای وابسته به رژیم صهیونسیتی اتحاد نامیمونی درست کردند که جلوی پیشرفت ایران را بگیرند.

وی افزود: قیام اول در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ بود و انقلاب پیروز شد و قیام دوم هم در دفاع مقدس بود و امروز جوانان باید قیام کنند و در لبیک‌گویی به مقام معظم رهبری است به میدان بیایند. قصاص خون شهید فخری زاده می‌کنیم و از سپاه و مسئولان کشور می‌خواهم این کار یک لحظه هم دیر نشود، ولی این کار نیازمند تدابیر است و نباید به اسراییل اجازه داده شود.

فرمانده اسبق سپاه پاسداران گفت: ما باید خود را برای قصاص بزرگ یعنی بیرون کردن آمریکا از منطقه با پیشرفت کردن آماده کنیم و این اقدامات انجام می‌گیرد. نباید ما را منتظر مذاکره بگذارند. در‌های ایران از داخل باز می‌شود؛ کسانی که از بیرون ما را در قفس عقب‌ماندگی نگه داشته‌اند، قفل‌های محکمی بسته‌اند و این قفل‌ها باید از داخل شکسته شود. این دانشگاه پیشگاه تحول علمی بوده و وقتی جنگ تمام شد ما دوسال جلسه برای جهاد علمی داشتیم و رمز موفقیت جمهوری اسلامی، سپاه و نیرو‌های مسلح این است که پیشرفت کنند. ما فرزندان امام (ره)، سربازان مقام معظم رهبری و خادمان مردم هستیم و به مردم قول می‌دهیم که سربلندی دیگری برای ایران رقم بزنیم و خواب‌هایی که برای ملت ما دیده شده را باطل می‌کنیم و پاسداران و بسیجی‌های ما باید این این کار پیشگام تحولات باشند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۱۴ ۱۹ آذر ۱۳۹۹
خداوند به شماسرداران ایران اسلامی طول عمردهد وقدرشماها را تا زنده هستید بدانیم.