سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قیمت گوشت مرغ در خراسان رضوی چقدر است؟

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: قیمت گوشت گرم مرغ برای مصرف کننده هر کیلو گرم ۲۰۴ هزار ریال است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدرضا اورانی رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به تامین ۱۰۰ درصد نهاده مورد نیاز مرغداران گوشتی در خراسان رضوی گفت: از اول آبان ماه امسال تخصیص نهاده‌های ذرت و کنجاله سویا برای واحد‌های پرورش مرغ گوشتی استان به صورت ۱۰۰ درصد انجام می‌پذیرد.

او با اشاره به گوشت گرم مرغ در این استان از ۱۵ آذر ماه به نرخ مصوب عرضه می‌شود، افزود: تمامی مرغدارانی که از روز شنبه ۱۵ آذر ماه برای کشتار مرغ مراجعه می‌کنند، موظف هستند ۱۰۰ درصد مرغ گوشتی تولیدی خود را با قیمت مصوب به بازار عرضه کنند و بر این اساس قیمت گوشت گرم مرغ برای مصرف کننده هر کیلو گرم ۲۰۴ هزار ریال می‌باشد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: مبنای مقدار مرغ مورد تعهد هر مرغدار، ۱۵۰۰ گرم گوشت مرغ به ازای هر قطعه جوجه ریزی اولیه می‌باشد که این عدد با احتساب ۴۰ روز دوره پرورش، پنج درصد تلفات و ۷۵ درصد لاشه استحصالی در کشتارگاه محاسبه شده است.

اورانی بیان کرد: مبنای محاسبه نهاده‌های دریافتی نیز براساس ۲۵۰۰ گرم ذرت و ۱۵۰۰ گرم سویا طی یک دوره پرورش ۴۰ روزه می‌باشد.
بیشتربخوانید


او تصریح کرد: از این پس مرغداران متقاضی مجوز کشتار باید به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه، فاکتور فروش مرغ با نرخ مصوب را ارائه دهند و پس از ارائه تعهد تحویل مرغ با نرخ مصوب با درج تعداد مرغ و مقدار گوشت مرغ مورد تعهد برای صدور مجوز کشتار به دامپزشکی معرفی گردند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تاکید کرد: مرغدار موظف است مقدار مرغ تعهد شده را در محل کشتارگاه تحویل و رسید مربوطه را از کشتارگاه اخذ نماید.

اورانی اظهار کرد: مرغدار موظف است در زمان درخواست جوجه ریزی بعدی رسید یاد شده را به تعاونی مربوطه، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و اداره دامپزشکی شهرستان ارائه دهد در غیر اینصورت از صدور مجوز جوجه ریزی مجدد و تخصیص نهاده با نرخ مصوب در دوره‌های بعدی ممانعت به عمل خواهد آمد.

او افزود: به همین منظور دستورالعملی تهیه و مسوولیت نظارت بر اجرای مفاد این دستورالعمل در شهرستان بر عهده مدیریت جهاد کشاورزی و شبکه دامپزشکی شهرستان گذاشته شده است لذا مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها موظفند با بسیج کلیه امکانات و کارکنان، نظارت کامل و جامع را بر روند اجرای دستورالعمل انجام دهند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: انتظار می‌رود این دستورالعمل با قید فوریت آنی به اطلاع تشکلها، مرغداران و کشتارگاه‌ها و زنجیره‌های تولید مرغ در شهرستان برسد و جلسه هماهنگی با ادارات صنعت، معدت و تجارت، دامپزشکی و سایر مراجع ذیربط برگزار و تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.

اورانی بیان کرد: مفاد دستورالعمل‌های ارسالی قبلی در خصوص تحویل ۳۰ درصد مرغ تولیدی مرغداران گوشتی از این پس از درجه اعتبار ساقط می‌باشد.

 
منبع:ایرنا
انتهای پیام//ز.ق
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.