سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگوی زنده با مردم از شبکه اول سیما؛

قالیباف: سال آینده قیمت بنزین افزایش پیدا نمی ‎کند / تاثیر سوء مدیریت از تحریم‌ها بیشتر است / بودجه ۱۴۰۰ کسری دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگوی ویژه خود با مردم در شبکه اول سیما حاضر شد.

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگوی ویژه خود با مردم حاضر شد. 

قالیباف در ابتدای سخنانش ضمن تبریک و تسلیت شهادت محسن فخری‌زاده دانشمند هسته‌ای کشورمان گفت: در این شب‌ها مردم در سیل خوزستان به خصوص اهواز و آبادان هستند، به آن‌ها خداقوت می‌گویم و امیدواریم نیرو‌های دولتی و مردمی کمک کنند تا شرایط سخت آن‌ها هم بگذرد.

وی افزود: ما به عنوان نمایندگان مردم بدون شک نباید دغدغه‌ای به جز دغدغه مردم داشته باشیم و طبیعتاً با گرانی‌ها آشنا هستیم و در فرصت‌هایی که پیدا می‌شود در میان مردم حضور یافته و با مردم صحبت می‌کنیم و مشاهده می‌کنیم که مردم در این بخش به طور جد گله‌مندند. البته برخی مشکلات ریشه‌ای هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به یکی از بازدیدهای خود از یک نانوایی در سطح شهر اظهار کرد: این جای تعجب نیست که بنده در یکی از همین بازدید‌ها دیدم که پشت یک نانوایی نوشته شده نان نسیه داده نمی‌شود؛ من تعجب کردم که چطور چنین اتفاقی افتاده است به داخل نانوایی رفتم صحبت کردم و دیدم کسانی هستند که کارگر بوده و در این شرایط سخت با توجه به اینکه کارگر روزمزد هستند فرصت خرید نان پیدا نمی‌کنند و حتی برای خرید نان مشکل دارند.

وی با بیان اینکه واقعاً مشکلات زیاد است، گفت: مردم از نان که ساده‌ترین موضوع است دچار مشکل است تا سایر موارد؛ اخیراً در موضوع مرغ نیز دچار مشکل شدیم.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه باید بحث گرانی را باید به دو بخش تقسیم کنیم، خاطرنشان کرد: یکسری از مشکلات ریشه‌ای است. وقتی ما شرایط تحریم و کرونا را نداشتیم همه مردم پذیرفته بودند که نزدیک عید ۲۰ الی ۲۵ درصد به قیمت‌ها اضافه می‌شود و معنی آن این است که تورم ۲۵ درصد برای مردم امری طبیعی بود و سالی یکبار انتظار آن را می‌کشیدند.

وی ادامه داد: حتی در بودجه‌ای که روز گذشته به مجلس ارائه شد نیز شامل حال آن می‌شود ما دچار کسری بودجه هستیم.

قالیباف با بیان اینکه در شبکه تهیه و توزیع در کشور مشکلات عدیده‌ای وجود دارد، ادامه داد: به جز بحث سوء مدیریت‌ها در نظارت‌ها نیز مشکلاتی داریم شما نگاه کنید در شرایط ارزی امروز کشور، ارز ۴۲۰۰ تومانی برای کالا‌های اساسی داده می‌شود تا ۲۷ مهرماه یعنی ۶ ماهه اول سال ۴ میلیارد دلار ارز قطعی برای واردات کالا‌ها داده شده است، اما آثار آن را ندیده ایم حتی پای مرغ نیز امروز قیمتش افزایش پیدا کرده است.

وی درباره اینکه مجلس برای حل مشکلات گرانی‌ها چه کار کرده است، گفت: کار اجرایی دست ما نیست نباید جای دولت باشیم و اصلاً جای دولت هم نیستیم ما فقط حق قانون گذاری داریم البته آیین نامه‌هایی که در دولت مصوب می‌شود نیز باید تطبیق قوانین داده شود و سپس اجرا شود، درحقیقت مجلس ریل گذار است و در اجرا دخالت نباید داشته باشد.

رئیس مجلس درباره کسری بودجه و پارادوکس آن با بحث معیشت مردم گفت: نقطه قوت مدیریت در این جاست که باید یک نقطه بهینه برای این موضوع پیدا کند. اکثر متخصصان اقتصادی وقتی نظر می‌دهند دو عامل را در این مورد دخیل می‌دارند؛ یکی سوء مدیریت و دیگری تحریم‌هاست. البته وضعیت سوء مدیریت از تحریم‌ها بیشتر است در قوا باید این مشکل را حل کنیم که این مشکل هم قابل حل است.

وی ادامه داد: وقتی از کسری بودجه سخن می‌گوییم یعنی اینکه دخل و خرج دولت با هم نمی‌خواند و باید منابع و مصرف را تنظیم کنیم اگر می‌خواهیم کسری عملیاتی نداشته باشیم باید بین مصارف و مخارج یک تعادل برقرار کنیم.

نماینده تهران در مجلس با بیان اینکه باید در بودجه منابع پایدار داشته باشیم عنوان کرد: منابع پایدار مالیات و گمرکات و سایر درآمده‌است و نفت جزء درآمد پایدار نیست، تولید کشور باید رونق پیدا کند که چرخ کشور نیز بچرخد و واردات و صادرات نیز رونق بگیرد. وقتی تولید شکل می‌گیرد. کسری بودجه نیز دیگر شکل نمی‌گیرد، در بودجه سال ۹۸ ما حدود ۱۵۰ هزار میلیارد کسری بودجه داشتیم.

وی ادامه داد: مجلس یازدهم دقیقاً برای کسری بودجه، جلوگیری از تورم، گرانی اصلاح شبکه تهیه و توزیع کالا در شش ماه گذشته با یک برنامه منظم ‌اقداماتی را انجام داده است. به طور روشن اگر بخواهم به اقدامات انجام شده توسط مجلس شورای اسلامی اشاره کنم این است که اولاً ما ۴ رویکرد روشن که عبارتند از مردمی سازی، شفاف سازی، هوشمند سازی و کارآمد سازی است که بسیار مهم هستند و در تمامی تصمیمات ما دخیل هستند.

وی افزود: ما باید بپذیریم که در کشور دچار کسری بودجه هستیم، وقتی این واقعیت را پذیرفتیم طریق صحیح و درست چگونه بودجه را به سمت پایداری ببریم کجاست؟. قطعا یکی از آن‌ها بحث مالیاتی است، ما سه نوع مالیات داریم که pt, نام دارد و مرتبط به حداقل سرمایه‌هاست، دیگری cgt بوده که دارایی و عایدی‌های موجود را شامل می‌شود و دیگری نیز pit است که به مالیات‌های قراردادی خاص یک فرد اختصاص دارد.

قالیباف بیان کرد: وقتی ما درباره مالیات صحبت می‌کنیم این سه مدل مجموعه آن را تشکیل می‌دهد. ما امروز در کشور در این حوزه به شدت وضعیت به هم ریخته‌ای داریم چرا که حدود ششصدهزار تا شرکت حقوقی داشته و حدود سه میلیون نفر در حوزه کسب و کار‌ها هستند.

رئیس مجلس گفت: به میزان ۳۲ هزار نفر نیز ممیزی مالیاتی در کشور داریم که شصت درصد این افراد تنها ۱۵درصد مالیات را جمع می‌کنند یعنی مالیات امسال که ۱۷۰هزار میلیارد تومان در قانون بود این افراد تنها می‌توانند حدود ۲۵تا ۲۷هزار میلیارد را جمع کنند این امر بیان گر سو مدیریت و تصمیم گیری‌های غلط است.

وی ادامه داد: معتقدم که مدیران و قانون گذاران باید به ایستند و قوانین را اصلاح کنند بنده به جرات می‌گویم که در گذشته دولت‌های مختلف در برابر این موضوع قد علم نکردند و نتیجه این شد که دلالان و سوداگران بدون عرق و زحمت حجم عظیمی از پول و درآمد را به دست آوردند بدون اینکه مالیات بدهند.

قالیباف گفت: یکی از کار‌هایی که ما در ۶ ماه گذشته با همکاری وزارت اقتصاد و سازمان مالیاتی انجام دادیم طرح مربوط به cgt بود که در کمیسیون اقتصادی به تصویب رسیده و اکنون در نوبت صحن قرار دارد لذا همه تلاش ما این است که قبل از بودجه این قانون را تصویب کنیم و مطمئنا این مسئله حجم درآمد ما را به شدت بالا خواهد برد.

وی افزود: شرکت‌های دولتی باید در آمد خود را برای ما بیاورند، بودجه دولتی ما، در سال ۱۴۰۰، ۸۵۰،۰۰۰ میلیارد تومان است، ولی بودجه شرکت‌های دولتی که بر اساس قانون پیگیری شده هزار و پانصد هزار میلیارد تومان است که تقریبا دو برابر این بودجه است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جالب است که ۳۰ شرکت دولتی ۸۰ درصد بودجه را در اختیار دارند که بخشی از آن به شرکت نفت اختصاص دارد، ما در مجلس مصمم هستیم و دیروز هم جلسه مفصلی داشتیم و دیوان محاسبات و مرکز پژوهش‌ها به همراه مجلس شورای اسلامی به صورت ریز این شرکت‌ها را بررسی کرده ایم.

وی ادامه داد: ما به طور کلی از بخش ۵۰ درصد سود ویژه مالیات و سودی که از طریق سهام به دولت داده می‌شود حدود ۲۵هزار میلیارد تومان از ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان است، اما بدهی که برای دولت ایجاد می‌شود بین ۷۰تا ۸۰ هزار میلیارد تومان است.

قالیباف با بیان اینکه شرکت‌های مذکور همان خصولتی‌ها هستند، اظهار کرد: الان در تولید مشکل ما این است که نقدینگی نداریم شاید بتوان گفت که نقدینگی‌ها به درستی هدایت نشده اند، اکنون نگاهی به بورس بیندازید. تا قبل از این قصه که مردم به قول مسئولان اعتماد کردند و آمدند، دو هزار و ۲۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه بورس بود.

وی افزود: با اینکه نقدینگی به سمت بورس هدایت شد و بیش از ۹ هزار میلیارد تومان سرمایه آن شد، اما کجا رفت؟ از پانزدهم اردیبهشت و پانزده مرداد که به بیش از دو میلیون سهم رسید، ما به عنوان مجلس اگر بگویم که موضوع بورس و مسائل اقتصادی اولویت هر روز ماست و به آن رسیدگی می‌کنیم اغراق نکردم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه در خصوص مسائل حوزه بازار بورس تصریح کرد: ما لایحه دو فوریتی را دقیقا برای افزایش سرمایه از محل سود سهام بدون حق تقدم در دستور قرار داده‌ایم. البته اینکه در بورس با کسانی که درست کار خود را انجام نمی‌دهند برخورد قضایی صورت گیرد، مخالف هستم؛ اما بورس باید به وظایف نظارتی خود بپردازد. رئیس سازمان بورس در جلسات متعدد در مجلس حضور پیدا کرده، ما قانون داریم و به تناسب متخلفان باید جریمه شوند یا محدودیتی برای آن‌ها ایجاد شود، اما متأسفانه شاهد سوء مدیریت در این موضوع هستیم.

قالیباف افزود: کمیسیون اقتصادی مجلس در همین حوزه بررسی سوء مدیریت نظارت دقیقی را انجام داده است، گزارشی بر اساس ماده ۴۵ آیین‌نامه داخلی مجلس در دستور کار است و قبل از پرداختن به لایحه بودجه طرحی که ماحصل این گزارش است را تصویب خواهیم کرد.

وی گفت: در ۶ ماه گذشته به طور دقیق در این حوزه نظارت میدانی داشتیم و با دستگاه‌های اجرایی و وزرا، هم خودم و هم کمیسیون‌ها و سایر نمایندگان جلساتی را برگزار کردیم، بسیاری از نمایندگان سابقه فعالیت‌های اجرایی از جمله استانداری‌ها، معاون وزرا و مدیریت شرکت‌های بزرگ را دارند از این رو با شناخت دقیق خلاء‌های موجود را به دستور‌العمل و قانون تبدیل خواهند کرد.

رئیس مجلس ادامه داد: این موضوع هم پیش از بودجه تصویب می‌شود و در این گزارش طرحی برای اصلاح قانون بورس نوشته شده است. در این مجلس تعداد زیادی از نمایندگان در زمینه‌های اجرایی فعالیت داشته‌اند و با کسانی که آشنا هستند جلساتی گذاشتیم و بر اساس آن جلسات و نظارت میدانی قانون تدوین می‌شود.

وی اظهار کرد: کمیسیون‌های ما به صورت تخصصی و بنده و نواب رئیس نظارت میدانی می‌کنند و در سفر و نظارت میدانی اخیر بررسی کردیم که ۵۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی باید احیا شود از دولت نیز درخواست کردیم تا بودجه دهند. اما وقتی در بودجه می‌بینیم اجرای آن‌ها زمان برده کیفیت لازم را ندارد، زیرا شرکت‌هایی که ضرر می‌دهند این مسئله را باید اجرا کنند.

قالیباف گفت: وقتی کولبر کالا جابجا می‌کند ما مقصر هستیم، زیرا قوانینی مانند بازارچه‌های مرزی و مانند آن را درست اجرا نکردیم. سیستم بروکراسی فاسد در کشور باعث می‌شود که قاچاق وارد کشور می‌شود. حداکثر ۶۰ تا ۶۵ درصد مشکلات کشور سوء مدیریت است و بقیه تحریم به شمار می‌رود. ارز ۴۲۰۰ تومانی مبنای از کجا آمد؟ ما هر سال ۱۵ میلیارد تومان ارز ۴۲۰۰ تومانی محاسبه می‌کنیم.

وی ادامه داد: همین ارز را برای نهاده‌های دامی اختصاص دادیم و اکنون مرغ قیمتش این چنین بالا رفت و این اوج بی عرضگی است که به این مشکل برمی‌خوریم. نمی‌گویم بر سیستم بانکی در تحریم‌ها فشاری وجود ندارد. دولت پیش بینی دو و نیم میلیون بشکه نفت در روز در فروش داخلی و خارجی را داشته است. ما این را می‌دانیم که  تا روزی که تحریم نبودیم این تعداد بشکه نمی‌توانست کافی باشد. همچنین ما نباید خام‌فروشی کنیم. جایی که این اتفاق می‌افتد و از ما می‌خرند و ما به قیمت مناسب می‌فروشیم این‌ها سوء مدیریت به شمار می‌رود.

رئیس مجلس گفت: وقتی از بانک‌ها قرض می‌کنیم، خلق پول و چاپ اسکناس است. مطمئن باشید بودجه ۱۴۰۰ متفاوت‌تر از سال‌های دیگر بسته خواهد شد. هم اکنون هم اصلاح احکام بودجه در دستور قرار دارد. ما برای شروع برنامه هفتم توسعه اصلاح ساختار بودجه را به عنوان رکن مهم در دستور کار داریم. در برنامه خود، کسری تراز عملیاتی بودجه را به صفر می‌رسانیم. بخش‌های دولتی برای تولید خدمت ۴ تا ۵ برابر قیمت عمل می‌کنند و باید جلوی این مسئله گرفته شود.

وی افزود: ما نباید از دولت مچ‌گیری کنیم و البته باید اجازه دهیم مدیران امین با شجاعت تصمیم بگیرند. باور و همت بر این است، قولی که به مردم می‌دهیم اجرا کنیم. حتماً دولت این همراهی را دارد که برای اصلاح بودجه گام بردارد و ما در جلسه‌ای که دیشب با آقای نوبخت داشتیم، سازمان برنامه یا این مسئله موافق است. اوج غصه اینجاست پولی که جمع می‌کنیم به بدترین حالت خرج کنیم. وقتی حرف از هدفمندی یارانه‌ها می‌زنیم، طبیعتاً نمی‌خواهیم به همه ۸۰ میلیون نفر یارانه دهیم.

قالیباف اظهار کرد: ارز ۴۲۰۰ هزار تومانی در سال آینده وجود دارد، اما در سال آینده می‌خواهیم به صورت هدفمند داده می‌شود. نه ارز و نه ریال یارانه‌ها در سال آینده قطع می‌شود، بلکه به صورت هدفمند در جایی که باید، هزینه می‌شود. یعنی معلوم شود به چه افرادی و چه قشری تعلق خواهد گرفت. حدود ۴۵ تا ۵۰ درصد خانوارهایمان خودرو ندارند. این یارانه‌ای که در حوزه انرژی به بنزین می‌دهیم در حقیقت به خودرو‌ها داده می‌شود، اما فردی مستضعف و روستایی که خودرو ندارد و به اتوبوس و مترو و... دسترسی ندارد، یارانه حمل و نقل و بنزین نمی‌دهیم.  این در حالی است که برخی از خانواده‌ها چند خودرو دارند. آیا این عدالت است؟

وی ادامه داد: باید بررسی کرد که چقدر قیمت گاز را پلکانی می‌کنیم؟ پس در حوزه انرژی هم باید هدفمندی صورت بگیرد. بنزین در همان قیمت فعلی باقی است، موضوع بهره‌مندی خانواده‌هایی است که خودرو ندارند. خنثی سازی اثر تحریم یکی از راه‌های مقابله با تحریم است. این موضوع منطقی به شمار می‌رود.

رئیس مجلس با اشاره به طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها اظهار کرد: خروج از برجام هرگز بحث ما نیست. در طرح اقدام راهبردی از ماده ۳۶ و ۳۷ برجام استفاده کردیم که می‌گوید دو طرف متعهد در صورت انجام ندادن تعهدات خود دیگری می‌تواند به همان میزان از تعهداتش بکاهد. ما به همه تعهداتمان عمل کردیم، آیا طرف مقابل نیز عمل کرده است؟ از زمان امضای قرارداد اجرای برجام هم با مشکل مواجه شده است. اینجا اتفاقاً به کشور و دولت کمک شده است. یادتان نرود آقای جان کری در لندن گفت ما مانع کسی نیستیم خود شرکت‌ها به دلیل اینکه احساس می‌کنند و عدم مورد تحریم قرار بگیرند با ایران تعامل نمی‌کنند و به همین دلیل آقای ظریف بار‌ها گفتند مشکل در روح برجام است.

وی افزود: ما کاهش تعهدات را نمی‌خواهیم به صورت صوری انجام دهیم. مذاکره و حرف زدن در حوزه سیاست به معنای قدرت است و باید تولید قدرت کنیم. البته در مقابل زیاده‌خواهی باید ایستاد تا حق خود را گرفت.

قالیباف اظهار کرد: در قانون اقدام راهبردی گفته‌ایم هر لحظه طرف مقابل به تعهداتشان عمل کنند، بلافاصله ما به تعهدات خود باز می‌گردیم و قابلیت برگشت پذیری دارد. از جناب آقای رئیس‌جمهور خواهش هم این است که در موضوع‌های منافع ملی، کشور باید یک صدا و یک زبان باشد. ایشان فرمودند که اجازه بدهید ما کارمان را انجام دهیم بنده عرض می‌کنم کسی هول نشده است و از قضا همه مردم و ما آرزو داریم در این ماه آخر دولت، حتماً کاری انجام دهیم. همه آرزوی ما این است که رفع تحریم به دست هم این دولت اتفاق بیفتد.

رئیس مجلس، درباره وجود کشمکش میان دولت و مجلس گفت: سه شنبه هفته قبل برای جلسه شورای عالی اقتصاد خدمت رهبر معظم انقلاب بودیم و بعد از آن آقای رئیس جمهور خواستند که با هم درباره طرح معیشت صحبت کنیم. بنابراین در رابطه با مسائل معیشتی همدلی وجود دارد. بعد از این جلسه  ۳۰ الی ۳۵ دقیقه دونفری قدم زدیم و صحبت کردیم چرا که ایشان درباره طرح معیشت نگران بودند و وقتی من توضیح دادم و گفتم این شصت میلیون نفر همه مردم ایرانند آقای روحانی پذیرفتند و اکنون این طرح در حال اجرایی شدن است.

وی افزود: بنابراین اگر ما نقدی می‌کنیم همدلی هم وجود دارد، به طور قطع کمک معیشتی شصت و صد بیست هزار تومانی از آذر ماه تا اسفند انجام شود و بخشی در بودجه ۱۴۰۰ دوماه فروردین و اردیبهشت عملیاتی شود پس طرح معیشت دوگانه نشده است.

قالیباف گفت: من به مردم حداقل از طرف خودم قول می‌دهم در طرح معیشت هم دل هستیم، چرا که اصلا از انصاف و مروت به دور است که ما خدایی ناکرده برای حل مشکلات مردم بخواهیم لجاجت کنیم، حالا ممکن است در مسائل سیاسی حرف‌هایی باشد، اما در خدمت به مردم، اقتصاد و امنیت ملی یکپارچه هستیم.

وی درباره انباشت قوانین و اینکه مجلس یازدهم برای تجمیع و یا حذف برخی از قوانین چه اقداماتی را انجام خواهد داد، گفت: یکی از کار‌هایی که بنده در فاصله بین منتخب بودن و نماینده شدن انجام دادم و پس از اینکه نمایندگان اعتماد‌کردن برای پست ریاست مجلس به بنده، این بود که به این نتیجه رسیدیم که نظارت بر قانون گذاری باید اولویت داشته باشد مابین صحن و کمیسیون به کمیسیون‌ها اصالت داده ایم.

وی گفت: در دوره‌های گذشته مجلس تنقیح قوانین شروع شده بود و در مجلس یازدهم نیز این موضوع ادامه دارد. ما حدود ۱۲ هزار قانون داریم که تعارض در قوانین باعث شده فرار از قانون هم وجود داشته باشد مجلس یازدهم به جد دنبال تنقیح قوانین است که نظارت میدانی هم خروجی همین موضوع است.

رئیس قوه مقننه گفت: یکی از بحث‌های مهم در مجلس شفافیت است، آن شرکت‌های که اعلام کردم وقتی حسابرسی که انجام می‌شود درباره آن‌ها قطعاً اعلام خواهیم کرد که چه اقداماتی در آن‌ها انجام شده است، چون به دنبال هوشمند سازی داده‌های اطلاعاتی هستیم.

قالیباف تاکید کرد: البته کار نمایندگان به صحن علنی خلاصه نمی‌شود تا جایی که حتی برخی از وکلای ملت خانواده خود را به تهران نیاورده و شب‌ها در مجلس می‌مانند تا بتوانند فعالیت بیشتری داشته باشند.

رئیس مجلس گفت: بنده نتیجه محور حرکت می‌کنم و البته نظارت حق مجلس است اسناد حسابرسی شرکت‌های دولتی استخراج شده و حتماً گزارش مربوط به بودجه آن‌ها و اینکه کدام یک از شرکت‌ها سودده و زیان ده هستند و هیات مدیره آن‌ها را چه کسانی تشکیل می‌دهد، در سایت مجلس بارگذاری می‌شود.

وی بیان کرد: با برگزاری جلسات با شرکت‌های حقوقی بورس به بحث و تبادل نظر پرداختیم، همچنین به منظور اطلاع از نظر سهامداران حقیقی با جمعیتی بالغ بر یکصد نفر از آن‌ها و کارگزاران بورسی جلسه برگزار کرده و نظرات آن‌ها را اخذ کردیم، چرا که برای هر تصمیمی باید نظرات آن‌ها را می‌گرفتیم.

رئیس مجلس افزود: در تمام کار‌های مدیریتی قبلی ام نیز از مردم می‌خواستم که بر عملکرد ما نظارت کنند، به طور مثال زمانی که فرمانده نیروی انتظامی بودم، سامانه‌ای برای نظارت و بیان نظرات مردم از عملکرد پلیس در نظر گرفته شد. در حال حاضر نیز مردم باید بر عملکرد مجلس نظارت کنند و بدانند منِ نماینده چه اقداماتی انجام دادم ام و چگونه بودجه را تصویب می‌کنم.

وی درباره هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان بیان کرد: در مجلس یازدهم ۷ نماینده برای این هیئت انتخاب شدند و جلساتی نیز برگزار کرده اند و شکایت‌هایی نیز در این چند ماه به این هیئت واصل شده بود بررسی شده و به برخی از آن‌ها حتی حکم هم داده شده است. رهبر معظم انقلاب نیز در دیداری که با نمایندگان به صورت ویدئو کنفرانسی داشتند بر تقویت هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان تاکید داشتند.

قالیباف درباره خبر خوشی برای پرستاران و کادر درمان در دوران کرونا گفت: کادر درمان ایثارگران و فداکارانه کارشان را انجام دادند و سنگ تمام گذاشتند و مانند رزمندگان دفاع مقدس به ایفای وظیفه پرداختند.  یک میلیارد دلار برای تجهیزات کادر درمان در نظر گرفته شده بود که قدری با تاخیر تخصیص آن اتفاق افتاد که مجلس به جد دنبال کرد و الان معوقات در حال پرداخت شدن است.

قالیباف تصریح کرد: باید در بودجه سال ۱۴۰۰ به بحث پرستاری نیز توجه کنیم. چراکه در سال‌های گذشته در بحث پرستاری مشکلاتی داشتیم که باید توجه بیشتری به آن‌ها داشته باشیم.

رئیس مجلس در پایان صحبت‌های خود با بیان اینکه برای هدر نرفتن زحمات کادر درمان باید تلاش شود تا تست بیشتری انجام شود، گفت: در کشور‌های اروپایی به ازای هر یک میلیون نفر ۴۰۰ هزار تست گرفته می‌شود، اما در ایران به ازای هر میلیون نفر ۳۵ هزار تست گرفته می‌شود که باید این مقدار افزایش پیدا کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۸:۳۷ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
کمربند ایمنی رو ببندید و اماده برخورد با افزایش قیمت 50 الی 150 درصدی باشید
از ماست که بر ماست
شایدم واقعا ماست هستیم
ناشناس
۰۹:۴۳ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
برای جبران کسری بودجه، بودجه موسساتی را که هیچ بازدهی ندارند و فقط باری بر دوش این مردم ستم دیده هستند رو قطع کنید این بودجه تخصیص دادن بخدا حق الناس هست و فردای قیامت باید جوابگو باشید
جواد
۱۹:۵۹ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
بله یکی از این ریشه ها بانک هست که خلق پول میکند و باعث افزایش شکاف طبقاتی میشود که باید موسسات تامین مالی حلال و واسطه وجوه جایگزین بانک شود.
یکی دیگر از این ریشه ها سیاست های ضد تولید و مشوق دلالی ، احتکار ، سوداگری و سفته بازی است به عنوان مثال هر خانواده فقط به یک خانه نیاز دارد نه بیشتر پس باید در این جهت قانون گذاری شود تا سرمایه ها به سمت تولید برود.
خاله الی
۱۷:۳۰ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
ما ایرانی زیبا و آباد و ثروتمند میخواییم بدون ترس و خونریزی
ناشناس
۲۱:۲۵ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
این خواسته همه است ولی بدون تاوان غیر ممکن میباشد
یک روزنامه نگار
۱۷:۱۷ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
متاسفانه مجلس اصولگرا با حداقل آرا درگیر مسایل مربوط به سیاست زدگی و حواشی و سخنان غیرکارشناسی هست.حداقل توقع مردم اینه که در مورد موضوعات مهم مثل بودجه،تورم،مسایل اقتصادی،مسایل مربوط به برجام،مسایل مربوط به سیاست خارجی و... با افراد صاحب نظر و خبره مشورت کنند.آخه گناه مردم چیست که درگیر سیاست زدگی نمایندگان مثلا اصولگرا بشن؟متاسفانه باید گفت برای این مجلس باید یه هیاتی تشکیل بشه از افراد خبره که بر رفتار و گفتار و عملکرد و مصوبات و ...این مجلس نظارت کنه.
ناشناس
۱۶:۴۸ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
با پاترول 96درصدی به دناپلاس مجانی رسیدیم واکسن هم زدیم
ناشناس
۱۳:۴۶ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
اینجا ایران است! جوری افزایش قیمت میدن که جناب قالیباف هفته بعدش باخبر بشه
ناشناس
۱۳:۴۴ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
چرا بیخودی وعده میدین؟دفعه قبل که گرون شد انگار که وحی نازل شده بود حتی خود رییس جمهور هم روز بعدش خبردار شد.امروز بهمون گفتن افزایش قیمت بنزین منتفی است.ساعت 12 شب گرون شد
V
۱۲:۲۱ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
البته اگه به این نتیجه میرسیدید که قرار نیست چون قبلا یه جورایی نظامی بوده حالا میتونه همه جور مدیریتی رو انجام بده خیلی بهتر بود
عباس گودرزی
۱۱:۴۰ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
سلام مگر جنابعالی چه کاره ای که چنین حرفی می زنی رئیس جمهور بیچاره هم در خواب بود که یکدفعه قیمت بنزین افزایش یافت . شما می توانی بگویی جلسه فردا را می توانی اداره کنی یا نه آن هم اگر خواست خدا باشد . نکند معجزه ای رخ داده و خبر نگاران جوان از آن بیخبرند که سکوت کرده اند . مگر مدیران نظام قوانین و نقشه راه تهیه کرده اند یا می دانند حتی برنامه دو روز آینده مجلس در چه رابطه ای است ؟ یا مثلا در دو روز آینده مرغ می خواهد پرواز کند یا گاو یا گوسفند یا رب یاروغن یا مسکن یا ... پس لطفا خاموش
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
تورو خدا بیا باز قیمت بنزین را گرون کن کمه باز واقعا متاسفم که هموطنی مثل شما داریم
ناشناس
۱۸:۳۴ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
من ادم سر به زیر و به راهی هستم
ولی اگر یک ریال به قیمت بنزین تا 2 3 سال اینده اضافه بشه، از جانی هم بدتر میشم.اینو قول میدم
جوان اینو منتتشر کن تا بدونن عواقب این کاراشون چیه اخه اینا بیچاره ها نمیدونن
ناشناس
۱۱:۰۸ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
حاضرن دلار بگیرن برن از خارج وارد کنن حاضر نیستن این دلارها رو بدن کشاورز تولید کنه بلکه نابودشون هم میکنن برید بازار قیمت کود و سم و بذر و قیمت پمپاژ اب و برق . قیمت شخم تراکتو اتور که خود تراکتور هم خرجش رفته بالا و حمل نقل و خرج ماشین و وانت ها و قیمت نجومی خرجها جویا شوید بعد از مشکل صحبت کنید مشکلات رو ریشه ای خودشون به وجود اورده ان نه کشاورزی
ناشناس
۱۱:۰۴ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
طرف تمام امکانات روستایی را دارد ولی در تهران سکونت دارد سهام عدالت دفترچه و....
ناشناس
۲۱:۳۰ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
مگه اونایکه توشهرها ساکننن گاو وگوسفند ومرتع مفت دارن که باگرفتن این چندرقاز یارانه بخواد بی‌عدالتی بوجود بیاد
اتفاقا شهرنشینی الان زیر خط ففره
....
۱۱:۰۴ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
مدیریت جهانی چی شد ؟
ناشناس
۱۰:۵۰ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
مملکت رو باید کوفت دوباره ساخت و نفوذی ها رو الک کرد، همچنین دزدها
ایرانی
۱۲:۳۴ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
اینطوری که کسی نمی‌مونه. همه .....
ناشناس
۱۸:۳۶ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
خو بعدش کی کشور رو اداره کنه ؟
اقا من حاضر رئیس جمهور بشم
اول من گفتم
سنگ کاغذ قیچی کنید برای پست بعدی
ناشناس
۱۰:۴۸ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
کسری کی اتفاق می افتد خرج بیشتر از دخل چرا؟
ناشناس
۱۰:۴۴ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
یاخداآماده برای گرانی چندباره الی برکت الله
ناشناس
۱۰:۳۲ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
چرامیلیاردها تـومان به مراکزتبلیغی وحوزه علمیه وهیات مذهبی اختصای می دهیداین مراکز چی بدرداین مملکت ومامردم ایران میخورددر طول این سالهاچکارکردندکه وضعیت امروزایران راشاهدهستیم چراپولهای این کشورراحیف ومیل می کنیدبجای این حیف ومیلهامردم راارفقرنجات دهیدمدارس کپری رابرچینیدوضعیت عمرانی استانهای کشورمثل خوزستان وسایررادرست کنیدبجای اینکه میلیاردهدلارپول کشوررادرخارج ازکشورهزینه کنیداین پولهارادرکشورخرج کنیدتاکی یاغی گری تاکی بی قانونی تاکی حرج ومرج جوانان این مملکت اشتغال نمی خواهندزندگی نمی خواهندادم نیستندایرانی نیستندچرامثل دشمن بامردم ایران نگاه می کنیدان وقت الکی میگوییدمانوکرمردم هستیم وکارخودتان رامی کنیدتاکی مامردم بایدشاهدتقابل بین ایران وآمریکاه باشیم این چه دکانیست که بعداز42سال بسته نمیشود تاکی بایدشاهدتحریم وتورم درکشورباشیم تاکی مامردم ایران بایدچوب خودخواهی های شما آقایان رابخوریم بس است مامردم ایران دشمنی دردنیانداریم هرچندرفتارهای بعضی ازکشورهارانمی پسندیم امادلیل نمی شودلجبازی. کنیم ودشمن تراشی کنیم......
ناشناس
۱۱:۵۵ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
احسنت، دارم به این فکر میکنم چطور شده که خبرنگارyjc این متنو منتشر کرده. چون معمولا نظرات مخالف منتشر نمیشه
ناشناس
۱۲:۱۲ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
احسنتم به شما و مدیریت سایت
ناشناس
۱۰:۲۷ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
من به اصلاح طلبان رای میدم . می ترسم اصولگران با طالبان دست به یکی کنند و ملت را بکشند. چرا که گفته اند طالبان ترویست جنبش اصیل هستند. و من نمی خوام ملت ایران صد باره در سطح جهان تروریست شناخته شوند
ناشناس
۱۰:۲۲ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
نه تو را خدا گرانش کنید
ناشناس
۰۹:۵۸ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
تعجب از اینکه صحبتی از ۴درصد نکرد چرا صحبت دارایی مسئولان نکرد حرف تا عمل خارج از گود حرف زدن اسان هستش اگه کرونا نفله م نکند نه پیریم
ناشناس
۰۹:۵۷ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
چودخلت نیست خرج آهسته تر کن
ناشناس
۰۹:۳۹ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
سلام
ما از روستا تا شهر 12 کیلومتر فاصله داریم 6 هزار تومان کرایه می دیم
یک رفت و برگشت 12 تومان میشه
اگر در ماه یک نفر از اعضای خانواده بخواهد 10بار بیاد خرید در شهر 120 هزار تومان
و اگر دیگر اعضای خانواده 4 نفر میانگین 5 بار بیان شهر 240 هزار توان
جمع کل 360هزار توان
شما چقدر کمک می کنید
ناشناس
۰۹:۳۶ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
قالیباف : حداکثر ۶۰ تا ۶۵ درصد مشکلات کشور سوء مدیریت است و بقیه تحریم به شمار می‌رود.
# جناب قالیباف و جناح اصولگرا شما طی این۷سال دولت روحانی می گفتید تحریم ها ۲۰ درصد بر اقتصاد کشور تاثیر کذار نبود و و۸۰ درصد سو مدیریت. الان بعد ۷سال میگویید ۶۰درصد سو مدیریت و ۴۰درصد تحریم ها .... دروغگو
متاسفانه این نظرات غیر کارشناسی وآدرس های غلط را به عنوان مشاور خدمت مقام معظم رهبری می برید ومن خودم بارها وبارها در سخنان مقام معظم رهبری شنیدم که فرمودند اثرتحریمی ۲۰ درصد و بقیه علاج حل مشکلات کشور در درون و مدیریت کشور است. شما مردم را نسبت به سخنان ونظرات مقام معظم رهبری بدبین می کنید!!!!!
به نظر بنده اثر تحریمی ۵۰درصد ۳۰درصد فشارهای داخلی و سیاسی کاری ، ۲۰درصد باقی مانده سو مدیریت دولت باعث این آشفته باز اقتصاد کشور است.
ناشناس
۰۰:۳۱ ۱۷ آذر ۱۳۹۹
اصلا اگه 50درصدم اثرات تحریمی باشد که نیست الباقی همش بجای کارکردن وحل مشکل سراین وآن انداختنه مصداق این جمله است من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود!
مهناز
۰۹:۲۳ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
ابتدا زیر ساخت های کشور را درست کنید بعد بگویید چنین و چنان
مردم الان چند سالی هست که با واژه هدفمند کردن یارانه ها ان هم به سبک مسئولین اشنا شده اند
در ابتدا احمدی نژاد به همه یارانه داد از ان طرف بنزین چند برابر شد و گفتید چرا باید شخص پولدار که چندین ماشین دارد بنزین و سوخت یارانه ای بزند ما بنزین را گران می کنیم در عوض به روستایی و مردم محروم کمک می کنیم بعد از این ماجرا همچی گرانتر شد و پول یارانه یک کیلو گوشت هم ندادند بعد امدید دهک دهک راه انداختید و گفتید هرکس این چندرغاز هم نیاز نداره انصراف دهد ما خرج عمران و ابادانی کشور و خرج بهداشت و سلامت مردم می کنیم یه عده انصراف دادند یه عده را بعد ها خودتان حذف کردید و در دوره روحانی نیز این روند ادامه یافت و حرف های تکراری گذشته کارت سوخت در ابتدا حذف و بنزین تک نرخی شد بعد مجددا هدفمندی دوباره شد تیتر محافلتان و یک شب که روحانی خواب بود و در جریان کار نبود بنزین 3 برابر شد
و بعد از این ماجرا برای عوام فریبی کنترل قیمت های حمل و نقل در دستور کار قرار گرفت و بعد از مدتی رها شد و قیمت ها جهش کرد
اما تعداد افراد یارانه بگیر کم شد
یارانه چندین سال است نرخ ان تغییری نکرده
پول یارانه پوشک بچه هم نمیدهند
پس بهتره قیمت روغن و مرغتون را کنترل کنید نمی خوادهد یارانه را هدفمند تر کنید و به فکر محرومان باشید که مستضعفین و محرومین از این هدفمندی ضربه های فروان خورده اند چون نظارتی نیست
ناشناس
۰۹:۲۳ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
مسولان ما به صورت غیر کارشناسی و از روی حدسیات اعلام می کنند تحریم ها حداکثر ۲۰ درصد و سو مدیریت داخلی ۸۰ درصد ارزیابی می کنند:
_ نحوه برآورد و نحوه محاسبه این اعداد چگونه است.
_ کدام مرکز رسمی و علمی وآماری در این قضیه ورود پیدا کردند و نتایج ومستندات کارشناسی شده خدمت مردم ارائه کردند.
_ تاثیر گذاری ۲۰ درصد تحریم در کدام بخش های حساس کشور بوده چون ۲۰درصد عدد کمی نیست مثال: پولی ، ارزی، نفتی ، بانکی و ...
مسولان بلند پایه کشور طی این سال های بارها اعداد حدود ۲۰ درصد اثر تحریمی را تخمین می زدند شب گذشته جناب قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که در راس امور کشور هستند اعداد حدود ۳۰ الی ۳۵ درصد را تخمین زدند.
نتیجه؛ اثر تحریمی به طور رسمی درکشور مورد بررسی قرار نخواهد گرفت وتازمانی که این امرمهم محقق نشود ما درکشور دنبال متغییر های غیر واقعی هستیم شاید به دنبال مقاصد سیاسی
ناشناس
۰۹:۲۲ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
فهمیدم دولت و مجلس و... دستشان تو یه کاسه است بگو چطور؟
همین سوال رو فقط جواب بدهید چرا سود ارز ناشی از 4200 در 6 ماه یه 25 هزار میلیارد شد؟ کی سود کرد؟ چرا کسی محاکمه نشد؟ چرا بساط یارانه از بین نمی رود تا این دزدی ها از بین رود فقط کوپن شود،
ناشناس
۰۸:۵۴ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
ایشان چنان صحبت کردند انگار تازه پا به عرصه سیاست گذاشتن و تا حالا ابدا کار اجرایی نکردند! دوست عزیز شما هنوز جواب حیف و میل هایی که در زمان شما در شهرداری شد را ندادین.
ناشناس
۰۸:۵۴ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
احسنت به آقای قالیباف ....حیف حیف یه عده مردم بی خرد و عوام با اشتباه رای دادنشون به اصلاح طلبا مملکتو به فلاکت کشوندن.
A.h
۰۸:۴۵ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
والله به خدا همشون لنگه همن این قالیباف هم دست کمی از نوبخت وبقیه نداره والا ازبدوتولدش مسئولیت داشته تاحالا چه گلی به سراین ملت بدبخت زده بیخودی تمجیدش نکنید.
ناشناس
۰۸:۳۹ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
برای خودکفایی در تولید خودروهای داخلی باید وضع شود که دیگر ارزبری نداشته باشند و به این بهانه قیمت ها نجومی شوند
ناشناس
۰۸:۳۸ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
قانونی برای خودکفایی نهاده های دامی وضع شود تا در راستای اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم
ناشناس
۰۸:۲۷ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
فرق بعضی از ما با مکتب حضرت امام خمینی ره و شهدا این است که آنها خودشان را بدهکار و مدیون انقلاب و مردم و اسلام می دانستن و هیچ گونه ادعایی نداشتن و خدمت گذار واقعی بودن و تمام فکر و ذهن و هدفشان رفاه مردم و کشور بود واقعا متاسف هستیم برای همچین طرز فکرها و اقتصاد نا سالم و وضع بد معیشتی مردم این انقلاب که ثمره و حاصل خون پاک هزاران شهید عاشق اسلام و ایران است باید چنین وضعی داشته باشد
ناشناس
۰۸:۰۸ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
یعنی میخوان از این گرونتر ش کنن ما همیم الانش از پس هزینه‌ای زندگی برنمیایم . اصلا مملکت تعطیله ها.
ناشناس
۰۷:۵۰ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
فقط حرف ،کو تا عمل
محقق
۰۷:۵۰ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
دقیقا دارن از الان مردم را برای افزایش قیمت آماده می کنند
ناشناس
۰۷:۴۲ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
جناب آقای قالیباف اگه در دولت سوء مدیریت است شما که مدیر مدبر و توانا هستید آستین ها را بالا بزنید و یک یا علی بگویید و با همکارانتان به دولت کمک کنید تا مشکلات رفع شود
فرانچسکو
۰۶:۲۰ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
سال آینده بنزین گران نمیشود ولی ازCNGو ازوییل و تعرفه آب و برق و گاز و موبایل همه سه برابر میشود.
من مطمئنم
ملت این پیام یادتون بمونه
شهریورماه مجدد پیام میدم
ناشناس
۰۵:۴۹ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
بالاخره یکی حرف حق زد! اقای قالیباف بهتر ه بگید خیانت نگید سوء مدیریت.
پس چرا برخورد نمی کنید؟
ناشناس
۰۳:۴۱ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
آفرین حرف زدن یک کاربلد از یک ناکاربلد و نادان اینجا معلوم میشه
ناشناس
۰۲:۵۵ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
حیف که پیر داری میشی دلاور درود برشما
ناشناس
۰۲:۴۳ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
آقای قالیباف نترس واضح بگو .
آرمان
۰۲:۱۳ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
خدایا باعث بانی این گرونی که معلومه کی هست رو لعنت کن شرش کم شه
ناشناس
۰۲:۱۱ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
درود بر شرفت دکتر حرف دل ملت وکشور باشفافیت تمام مقتدرانه بازگو وگوشزد کردی
زنده باد قالیباف ونمایندگان غیور ملت
ناشناس
۰۱:۲۷ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
نه ترو خدا بنزین برای سال بعد بیا گرونش کن
کم کمرمون خم شد بعد شکست الان شما بیا اون عصا رو هم که گرفتیم باهاش داریم راه میریم بگیر تا بیافتیم !!!
بسه از چند جهت به مردم فشار میارین
ناشناس
۰۱:۲۱ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
نه یارانه نه سهام عدالت نه کمک معیشتی اخه این چه عدالتی سردار مگه ما ایرانی نیستیم تورابخدا عدالت را اجرا کن
ناشناس
۰۱:۰۶ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
یکی نیست به شما چکاره ای دکتر جان مگه مجلس بنزین رو گران کرد روحانی هم جمعه فهمیده بود .شما شفاف سازی کنید کشوری کی اداره میکنه آگه مجلس در راس امور هستش چرا دولت خودش یارانه میده خودش وام میده خودش یارانه قطع میکنه دکتر جان از قافله عقبی کجا موندی مگه مجلسی هست رییس داشته باشه
ناشناس
۰۱:۰۵ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
جناب قالیباف من یک جانباز بیکار و بدون درآمد هستم صحبتهای شما را شنیدم ومطالبی بشرح ذیل مطرح میکنم
1-فرمودین ارز 42000ریالی به نهاده های دامی تخصیص دادین ولی در بازار سیاه به قیمت ارز 250000ریالی عرضه میشه در نتیجه مرغ 9000 تومنی شده 25000 تومن . چرااین افراد را که مصداق تروریسم اقتصادی هستند و باعث هرج و مرج وبی اعتمادی مردم به نظام میشوند مجازات نمیشوندآیا به این معنا نیست که اینها همان آقازاده ها هستند
2-بقول خودتان قاچاق بصورت کانتینری از راههای ریلی و گمرکی وارد کشور میشود آیا کور هستین چنین چیزی را نمیبینید یا باز هم اینها همان آقازاده ها هستندکه از کارهایشان چشم پوشی میکنید
3-فرمودین یارانه با هماهنگی وزیر رفاه و کار و تامین اجتماعی منطقی تر میشود این کار کلا" اشتباه است برای مثال بنده یک جانباز هستم با مدرک لیسانس بمدت 20 سال با شرکتهای پیمانکاری کار کرد و بیمه پرداخت کردم حالا که شرکت تعطیل شده و من بیکار شدم به اداره کار و بیمه برای بیمه بیکاری مراجعه میکنم میفرمایند شما برای شرکت پیمانکاری کار کردی و مدت قرارداد و پیمان مشخص بوده و کمتر از یکسال در هر کد کارگاهی میباشدبه شما بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد و برای اینکه دفترچه درمانیم اعتبار داشته باشد مجبورم خودم هزینه بیمه تامین اجتماعی را پرداخت کنم و آقای وزیر برای استعلام کاری به درآمد افراد نداره و از نظر ایشان هر کسی بیمه اش پرداخت شده باشه شاغل بحساب میاد و به بنیاد مراجعه میکنم جهت تغییر دفترچه درمانی میگه چون بیمه تامین اجتماعی شما بیش از 5 سال است تغییر امکان پذیر نیست
4- در مورد مقایسه کار پزشکی با رزمندگان دفاع مقدس این مقایسه شما هم اشتباه استبدلیل اینکه ما رزمندگان دفاع مقدس حقوقی دریافت نمیکردیم کار ما فی سبیل الله بود ضمن اینکه جلوی گلوله دشمن ایستاده بودیم 99 درصد احتمال شهادت یا جانباز بود ولی کادر پزشکی در مقابل کارش حقوق چند ده میلیونی دریافت میکنه واحتمال اینکه با خطر روبرو بشه یک در هزارهو اکر مسئله کرونا هم نبود و درشرایط عادی هم با توجه به شغلش محیط کارش همین بود
باتوجه به موارد فوق نتیجه میگیریم تمام توضیحات شما برای فریب افکار عمومی است وهیچ کمکی برای حل مشکل مردم وجامعه نخوهد کرد
ناشناس
۱۱:۱۵ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
بزرگوار چرا باپرچم بیگانه نظر درج می کنی؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
۰۰:۵۲ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
مجلس که مجلس انقلابی هست
پس کمک دولت کنیدکه مردم به آرامش برسن نه زیرآب هم بزند
ناشناس
۰۰:۴۵ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
نه بفرما بنزین را اضافه کن..پر رو...جراتشو نداری
امیر
۰۰:۳۲ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
توی این ۷سال دولت اصلاحات غربزده تا توانست به ملت و کشور ظلم کرد و با احتکار و گرانفروشی معیشت را بر مردم سخت کرد خدا کند مردم بصیرتشان نسبت به انتخابات ریاست جمهوری آینده بالا رفته باشه و الا در غیر اینصورت وضع در سالهای بعد فاجعه بار خواهد بود
ناشناس
۰۰:۲۴ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
یکی نیست ب اینا بگه اتفاقا بنزین گرون میکنید دقیقا ب زیان همون روستاییه اونکه تو شهره میتونه اصلا ماشین بیرون نیاره همچی واسش فراهمه ولی اون روستایی باید کرایه بیشتر بده بیاد شهر در ضمن الان همه ماشین دارن پس اون روستاییم بدلیل ممصافت بیشتر تا شهر مجبور پدل بیشتری بده واسه بنزین تا بیاد شهر
ناشناس
۰۹:۴۷ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
الحق که درست گفتی باز هم روستایی وبدون ماشین ضرر میکند
ناشناس
۰۰:۲۳ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
چنان عمل کردید که دیگر کمتر کسی به حاکمیت دین در اداره جامعه اعتقاد دارد جدایی دین از سیاست را در این مدت عملا به دنیا اثبات کردیم
ناشناس
۰۰:۲۱ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
42 سال است که جنگ قدرت جناحها را شاهد بودیم خب اقای متقی دیندار راهکارهای مبارزه با سو مدیریت چی است چه اقدامی کرده اید
خلیل
۰۰:۱۵ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
نه بنزین رو میکردین ۶ تومن تا کسری بودجه تون جبران میشد
ناشناس
۰۰:۱۳ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
درکشور بخشی از حاکمیت بخشی دیگر از حاکمیت را بی عرضه خطاب می کند ؟! چرا ؟!
جناب قالیباف دولت بی عرضه نیست شما نسبت به دیگران برتری وعرضه دارید!!!!
بی ادبی، بی فرهنگی،بی اخلاقی و... جزو مرام وکلام شما عزیزان است....
نگاه شما به بخش های دیگر نظام یعنی بخش هایی که تحت مدیریت شما نیست مانند سرهنگ و سرباز وظیفه است ...
# پویش های سازمان یافته واز منابع مشترک ترند کنند # بی احترامی ممنوع
ناشناس
۰۰:۱۱ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
فعلاوارا راآب برده کسی جلودارگرانی وتورم لحظه ایی رانداردمستاصل کارمندباحقوق ثابتش!!!
محمد
۰۰:۰۹ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
آقای قالیباف شما که میدانید نیمی از مشکل مدیریت است و نیم دیگر تحریم پس این مصوبه اخیر آیا کمکی به رفع تحریم و خارج شدن و یا کاستن از ظلم بزرگ آمریکا میکند ؟
یا بر آن می افزاید ؟
مگر میشود که از یک طرف چند ابرقدرت و چند کشور تاثیر گذار برای ما یکسره دسیسه بچینند و ما مثلا مدیریت مطلوب و در عین حال ثابتی داشته باشیم ؟
برادر جان مشکل ما با مدیریت تنها درست نمیشود ، برای اینکه در بهترین حالت یک مدیر فقط باید تمام توان خود را برای شیطنت دشمنان در امور اقتصادی و مبادلات بین المللی بگذارد تازه هر شیطنت را اگر موفق شود بعد از سه ماه تلاش بتواند جمع و جور کند و اینگونه است که ما عملا بازیچه ی دست آنها خوایم شد و رنگ آرامش اقتصادی را نخواهیم دید
ناشناس
۰۰:۰۱ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
هوای گران کردن بنزین را از سرتون بیرون کنین ، به اندازه ۱۵ سال بنزین را گران کردین ، نکنه باز هم می خواین گران کنین.
ناشناس
۲۳:۵۷ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
درودبرقالیباف ومجلس انقلابی محکم توی دهن دشمنان داخل وخارج بزنید
ناشناس
۲۳:۵۱ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
پارسال هم چندبار گفتن بنزین گرون نمیشه
محمد
۲۳:۴۸ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
دمت گرم
ناشناس
۲۳:۴۳ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
حرفای قشنگ فشنگ
دناپلاس سوار واکسن زده توقع خدمت مخلصانه نداشته باشید

واکسن انفولانزایی که مجلس چندماه قبل داشت
تازه با اتمام فصل پاییز به داروخانه های معدودی رسیده اون هم تموم شد بخرین اگه گیرتون اومد
200هزار تومن
ویدا
۲۳:۲۳ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
حاجی ممنووووووووونیم ازت امشب حرف دل مامردم روزدی الهی سرت سلامت ودردوبلات بخوره توسربقیه ...الحق ک هم رزم حاج قاسم بودی مردم مظلوم همه چشم وامیدشون بعدخدابه شماورئیسی هست پوست این دزدهاروبکنین
ناشناس
۰۱:۰۷ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
من پوکیدم چقدر امید داری تو
ناشناس
۲۳:۱۷ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
داداش فساد در مملکت بی داد میکنه اگر راست میگویید قوانین و حمایت هایی کنید که فساد گزارش بشود و پیگیری و مطمن باشید نظارت اجتماعی مردم بهترین کمک در عملکرد مسوولین میگذارد