سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر نفت عنوان کرد؛

کاهش ۱.۶ میلیارد بشکه‌ای عرضه نفت پس از توافق آوریل ۲۰۲۰ اوپک‌پلاس

زنگنه گفت: توافق اوپک در آوریل ۲۰۲۰ سبب کاهش یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون بشکه‌ای عرضه نفت در جهان شد و با هدف حفظ ثبات نسبی به‌وجود آمده در بازار، اعضای ائتلاف اوپک‌پلاس مذاکره و تصمیم‌گیری می‌کنند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شانا، بیژن زنگنه عصر امروز (پنجشنبه، ۱۳ آذرماه) پیش از آغاز رسمی دوازدهمین نشست وزیران نفت و انرژی عضو و غیرعضو اوپک موسوم به اوپک پلاس، در گفتگو با شبکه خبر سیما عنوان کرد: در صدوهشتادمین نشست اوپک که شامگاه سه‌شنبه (۱۱ آذرماه) برگزار شد، درباره تمدید توافق کاهش تولید به اجماع رسیدیم، اما این نشست به‌عنوان تنفس و به‌منظور مذاکره با اعضای اوپک‌پلاس تعطیل شد و امیدواریم در نشست امروز اوپک‌پلاس، مذاکرات به نتیجه برسد و نهایی شود.

وی گفت: اصل بر این است که به‌منظور حفظ ثبات نسبی بازار، مقدار کاهش تولید بیشتر از رقم ۵ میلیون و ۷۰۰ میلیون بشکه‌ای باشد که براساس توافق اوپک‌پلاس در آوریل ۲۰۲۰ قرار شده بود از ابتدای ۲۰۲۱ در دستور کار اعضا قرار گیرد.

وزیر نفت با اشاره به تأثیرگذاری کرونا بر رشد اقتصادی جهان، ادامه داد: اگرچه تحلیل‌ها حاکی از آن است که رشد اقتصادی که به‌دنبال شیوع کرونا به منفی چهار درصد رسید، در سال ۲۰۲۱ به مثبت چهار درصد برسد، اما این‌ها همه برآوردهاست و باید دید در واقعیت رشد اقتصادی جهان چه مسیری را طی خواهد کرد.

زنگنه با بیان اینکه اصرار اوپک بر آن است که کاهش تولید به‌ویژه در ماه‌های ابتدایی ۲۰۲۱ بیش از میزان توافق‌شده از پیش باشد، گفت: اگرچه بحث جبران ازسوی بعضی از اعضا که مطابق برنامه تولید خود را کاهش ندادند مطرح است، اما به هر حال باید این نکته را نیز مدنظر داشت که از آوریل ۲۰۲۰ تاکنون و به‌واسطه تصمیم اوپک‌پلاس، در مجموع یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون بشکه نفت کمتری در جهان عرضه شده است.

وی افزود: اگر امشب به نتیجه نرسیم، مذاکرات باز هم ادامه می‌یابد؛ کار جهان را باید بر مبنای مذاکره و حوصله پیش برد.

بر اساس این گزارش، یکصدوهشتادمین نشست اوپک ۱۱ آذرماه برگزار و در پایان، هرگونه تصمیم‌گیری درباره نحوه تمدید توافق کاهش تولید نفت به نشست با اعضای غیراوپک موکول شد؛ جلسه‌ای که دقایقی پیش از طریق ویدئوکنفرانس آغاز به‌کار کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اوپک پلاس ، تولید نفت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.