سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کارنامه جوخه ترور اورشلیم: ۲ هزار و ۷۰۰ عملیات در سطح جهان / اسرائیل همکار«انیشتین» را هم به قتل رسانده!

تاریخ ترور توسط صهیونیست‌ها قدمتی هم تراز تاریخ تولد نامشروع این رژیم دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،«محسن فخری‌زاده»، دانشمند شهیر هسته‌ای و معاون وزیر دفاع کشورمان، عصر جمعه (هفتم آذر ۹۹) در منطقه آبسرد استان تهران توسط جوخه ترور اسرائیل به شهادت رسید. طبق معمول، صهیونیست‌ها ارتکاب این عملیات را نه تایید و نه انکار کردند، امّا "سابقه سیاه این رژیم در حذف فیزیکی اشخاص در کشور‌های مختلف جهان"، "اشاره مستقیم نخست وزیر پیشین و فعلی اسرائیل به نام شهید «فخری‌زاده» " و "تحلیل‌های نگارش شده در جراید صهیونیستی نظیر اورشلیم پست و هاآرتص" تردیدی باقی نمی‌گذارد که عملیات ترور دانشمند شهیدمان تحت هدایت اورشلیم بوده است. کما اینکه طی هفته‌های اخیر، نیویورک تایمز و تایمز اسرائیل از هماهنگی آمریکا و اسرائیل برای یک اقدام احتمالی و نامعلوم علیه ایران خبر داده بودند. اقدامی که مشخص شد ترور دانشمندی است که نیویورک تایمز از آن به عنوان «اوپنهایمر» ایران یاد کرده بود.

مطلب سال ۲۰۱۴ نشریه نیویورک تایمز درباره «محسن فخری‌زاده» که او را از زعم مقامات ارشد اطلاعاتی ایالات متحده، «رابرت اوپنهایمر» ایران معرفی کرده است. «اوپنهایمر» دانشمند شهیر آمریکایی بود که مدیریت پروژه منتهن را برعهده داشت. خروجی پروژه منتهن اولین تسلیحات هسته‌ای تاریخ جهان بود.

تاریخ ترور توسط صهیونیست‌ها قدمتی هم تراز تاریخ تولد نامشروع این رژیم دارد. سه سازمان اطلاعاتی «شاباک»، «آمان» و «موساد» ستون امنیتی اسرائیل را در این راستا تشکیل می‌دهند. امنیت داخلی اسرائیل برعهده شاباک (شین بت) و جاسوسی نظامی ارتش‌های جهان از وظایف تعریف شده سازمان آمان است. ضلع سوّم این مثلث موساد است. این سازمان که در ابتدا برای هماهنگی میان شاباک و آمان تشکیل شد در سال ۱۹۵۱ با دستور «داوود بن‌گوریون» نخست‌وزیر وقت اسرائیل تبدیل به سازمان امنیتی مستقل شد و تحت مدیریت مستقیم نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار گرفت.

کتاب «برخیز و اوّل بکش» | نویسنده: «رونن برگمن» - سال ۲۰۱۸

«رونن برگمن» روزنامه نگار حوزه امنیتی/نظامی اسرائیل کتابی تحت عنوان «برخیز و اوّل بکش» را در سال ۲۰۱۸ منتشر کرد. این کتاب شامل هزاران سند و مصاحبه از مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی درباره تاریخ ترور هدفمند اشخاص در نقاط مختلف جهان از سوی سرویس جاسوسی اسرائیل است. «برگمن» در این کتاب آورده که اسرائیل در طول حیات ۷۰ ساله خود ۲۷۰۰ عملیات ترور را انجام داده است. [۱]برآورد می‌شود که حدود ۵۰۰ مورد از ۲۷۰۰ هدف ترور اسرائیل از میان دانشمندان هسته‌ای کشور‌های مختلف جهان باشد. لازم به ذکر است بخش عمده اهداف ترور دانشمندان هسته‌ای توسط اسرائیل، عراقی و بعد از سقوط سال ۲۰۰۳ می‌باشد. هواپیمای بدون سرنشین مسلح، منفجرشدن تلفن همراه، لاستیک یدکی حامل بمب کنترل از راه دور و پیداکردن معشوقه‌هایی برای خلوت برخی از مفتی‌ها و بزرگان کشور‌های اسلامی بخشی از تکنیک‌هایی است که اسرائیل برای هدف قراردادن دشمنانش به کار گرفته است. به عنوان مثال در این کتاب آمده است که اسرائیل برای کشتن یاسر عرفات از مسمومیت با اشعه بهره برده است. «رونن برگمن» همچنین در کتاب خود اظهار کرده که دولت بوش و اوباما با استفاده از تکنیک‌های اسرائیلی چند صد ترور هوشمند را انجام داده‌اند. وی عنوان کرد روش‌هایی که آمریکا و متحدانش [برای ترور]استقاده می‌کند، توسط اسرائیلی‌ها توسعه یافته است.

از جمله تاکتیک‌هایی که در این کتاب برای عملیات برون مرزی آمده، این است که در دهه ۱۹۷۰ موساد اقدام به تاسیس تعداد زیادی شرکت تجاری در کشور‌های مختلف جهان کرده بود؛ به این امید که روزی به کار آیند! به عنوان نمونه موساد شرکتی در زمینه حمل و نقل دریایی ایجاد کرد که بعد‌ها در عملیاتی در آب‌های یمن از پوشش تجاری آن بهره وافی برد.

الجزیره در گزارشی در سال ۲۰۰۶ اعلام کرد ۵۳۰ دانشمند و شخصیت دانشگاهی در عراق توسط اسرائیل کشته شدند که پس از مدتی آن را حذف کرد.

اسرائیل در طول هفت دهه گذشته برای ممانعت از پیشرفت علمی سایر کشور‌ها اقدام به حذف فیزیکی دانشمندان و شخصیت‌های علمی، بالاخص در زمینه علوم هسته‌ای کرده است. الجزیره در گزارشی اعلام کرد که ۵۳۰ دانشمند و شخصیت دانشگاهی در عراق توسط اسرائیل کشته شدند که عمدتاٌ در زمینه هسته‌ای فعالیت می‌کردند.

علی مصطفی مشرفه - ۱۹۵۰

دکتر «مصطفی مشرفه» که به انیشتین مصر شهره بود را شاید بتوان اوّلین هدف ترور دانشمند هسته‌ای توسط اسرائیل دانست. او رئیس دانشکده علوم دانشگاه قاهره بود. وی در سال ۱۹۲۴ دکترای علوم خود را از دانشکده سلطنتی لندن اخذ کرد که از این حیث اولین مصری و یازدهمین فرد در جهان بود که به این سطح علمی رسیده است. ۲۵ مقاله پیرامون نظریه کوآنتوم، نظریه نسبیت و رابطه بین تابش-ماده از دکتر «مصطفی مشرفه» منتشر شده است. دکتر «مشرفه» از معدود دانشمندان جهان بود که با «آلبرت انیشتین» ارتباط داشت. وی یکی از هفت دانشمند جهان بود که اسرار ساختار اتم را می‌شناخت. دکتر «علی مصطفی مشرفه» در سال ۱۹۵۰ به‌طرز مشکوکی جان خود را از دست داد. گزارشات حاکی از حذف فیزیکی وی توسط جوخه ترور صهیونیسم جهانی بود. «آلبرت انیشتین» یکی از بزرگترین دانشمندان تاریخ در سوگ «علی مصطفی مشرفه» نوشت:

«نمیتوانم مرگ «مشرفه» را باور کنم. او با آثارش زنده است. فقدان او برای ما گران است. من تحقیقات او را در زمینه انرژی هسته‌ای دنبال می‌کردم. قطعاً او یکی از بهترین دانشمندان فیزیک [جهان]است.»

«علی مصطفی مشرفه» - دانشمند برجسته مصری که هدف اوّلین ترور موساد در حوزه دانشمندان هسته‌ای بود

سمیرا موسی - ۱۹۵۲

دکتر «سمیرا موسی» اوّلین زن فیزیکدان هسته‌ای مصر و هم‌دوره دکتر «مشرفه» بود. علی‌رغم تلاش بسیاری که از سوی آمریکا جهت جذب سمیرا موسی صورت گرفت، وی هیچگاه حاضر به ترک وطن خویش نشد. سرانجام «سمیرا موسی» در جریان اولین بازدید خود از آمریکا، ماشین وی به دره‌ای ۴۰ متری سقوط می‌کند و جان خود را از دست می‌دهد. گزارشات حاکی از آن است که موساد از طریق یک بازیگر یهودی - مصری به نام «راشل آبراهام» عملیات حذف فیزیکی این دانشمند را انجام داده است.

سمیر نجیب - ۱۹۶۷

«سمیر نجیب» دانشمند مصری بر اثر تصادف رانندگی در دیترویت آمریکا کشته شد. گزارش شده است که «نجیب» به جهت کمک به توامندی هسته‌ای مصر پس از جنگ شش روزه اعراب - اسرائیل قصد عزیمت به وطن داشت که توسط موساد کشته شد. (+)

یحیی المشد - ۱۹۸۰

یکی دیگر از دانشمندان مصری که رهبری برنامه هسته‌ای عراق را برعهده داشت. المشد در هتلی در پاریس به قتل رسید.

خوزه آلبرتو آلبانو دوآمارنتو - ۱۹۸۰

سرهنگ برزیلی که توسط موساد به قتل رسید. عامل این ترور «ساموئل گیلعاد» یک اسرائیلی لهستانی‌الاصل بود. هدف از این قتل جلوگیری از تبدیل برزیل به یک قدرت اتمی در جهان بود.

جرالد بول- ۱۹۹۰

مهندس کانادایی و طراح پروژه توپخانه بابل در عراق بود که مقابل درب منزلش توسط عوامل موساد در کشور بلژیک به ضرب چند گلوله کشته شد.

رمال حسن رمال - ۱۹۹۱

فیزیکدان برجسته لبنانی که در بین ۱۰۰ فیزیکدان برجسته جهان قرار داشت و به ادیسون جهان عرب شهره بود. این فیزیکدان برجسته به شکل مشکوکی در فرانسه جان خود را از دست داد. (+)

محمد سلیمان - ۲۰۰۸

گفته می‌شود که ژنرال محمد سلیمان مسئولیت تاسیس نیروگاه هسته‌ای در سوریه را بر عهده داشت. به ادعای موساد ترور سلیمان تیر خلاصی بر برنامه‌های هسته‌ای سوریه محسوب می‌شد. محمد سلیمان در سال ۲۰۰۸ و زمانی که در ایوان ویلای شخصی‌اش در حال خوردن شام بود، تک تیراندازان اسرائیلی از یک قایق در دریا به او شلیک می‌کنند.

اسرائیل افسار پاره کرده است!

موارد مذکور تنها مشتی از خروار جنایات اشغالگران قدس است. جالب است در میان موارد انبوه ترور‌های صورت گرفته توسط اسرائیل نام یک سرهنگ برزیلی نیز حضور دارد که کشورش نه قرابت جغرافیایی با صهیونیست‌ها دارد و نه خصومت ایدئولوژیک. این موضوع نیز به این دلیل است که سیاست اسرائیل جلوگیری از دستیابی ملل جهان به توانایی هسته‌ای است. سیاست وجودی اسرائیل را اگر بخواهیم در یک خط توصیف کنیم، همان عنوان کتاب «رونن برگمن» است. این عنوان برگرفته از تعالیم منحرف تلمود است که صریحاٌ به یهودیان عنوان می‌کند: «اگر کسی قصد جانت را کرد، برخیز و اول تو او را بکش» یعنی خودت قضاوت کن، حکم کن و آن را اجرا کن!

شرارت صهیونیست‌ها بیش از آنکه به مهابت اورشلیم در عملیات برون مرزی و پشتگرمی آن به ماشین جنگی آمریکا مربوط باشد، ناشی از عدم مقابله به مثل کشور‌های دیگر است. اسرائیل هرگز به طور رسمی عملیات ترور به خصوص در ایران را برعهده نگرفته است. امّا هر از چندگاهی شاهد از این دست شرارت در مواجهه با ایران و ایضاً سایر کشور‌ها هستیم. با توجه به عقبه سیاه رژیم اورشلیم تردیدی نیست که موساد پشت ترورهاست. یک نمونه آن ترور دانشمند فلسطینی الاصل در مالزی در سال ۲۰۱۸ و آخرین مورد آن ترور شهید «فخری زاده» در منطقه آبسرد تهران است.

همه این موارد یک نتیجه را در ذهن متصور می‌کند:رژیم اسرائیل افسار پاره کرده است. تنها راه کشیدن افسار آن ضربه متقابل است. برای محافظت از دانشمندان‌مان لازم نیست حلقه‌های سنگین حفاظتی درنظر بگیریم. کافی است تهران همانند اورشلیم لیستی از مقاماتی اسرائیلی را منتشر و علناً اعلام کند که این افراد سوژه ترور ما هستند. به خونخواهی شهدای هسته‌ای هم یک مقام اسرائیلی را بزنند تا موازنه وحشت بین تهران و اورشلیم برقرار شود.

ممکن است در ابتدای کار زد و خورد به صورت پینگ پنگی ادامه یابد، امّا نتیجه این خواهد بود که حتی اگر دانشمندان و شخصیت‌های برتر ایران حلقه محافظتی هم نداشته باشند، تصور ترور یک ایرانی به فکر صهیونیست‌ها متبادر نشود؛ زیرا می‌داند که چنانچه غلطی از سوی آنان رخ دهد، جمهوری اسلامی بلافاصله یک شخصیت صهیونیست را هلاک خواهد کرد. راهبرد مشخص است: چشم دربرابر چشم. وگرنه باید منتظر اقدامات بعدی این سگ هار باشیم. چه بسا اینبار موعد حرکت بعدی اسرائیل خیلی زود فرا رسد. شاید تا قبل از ۲۰ ژانویه!

منبع:خبرگزاری دانشجو

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۱۷ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
دقیقا درست است .
ولی اگر یک نفر از ما را زد ، ما باید 10 نفر را بزنیم .
اسرائیل خیلی حیله گر و ترسو مثل روباه است .