به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، احمدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هشترود گفت: با بارش شدید اولین برف پاییزی در ششم آذرماه امسال و سفید پوش شدن سطح کل اراضی کشاورزی با ارتفاع برف ۳۰ الی ۴۰ سانتی متر، عملا کشت پاییزه کشت انتظاری محصولات زراعی شامل غلات، حبوبات و نباتات علوفهای دیم در این شهرستان مقدور نخواهد بود.
او گفت: با توجه به اتمام کشت پاییزه حدود ۹۵ هزار هکتار گندم دیم، ۱۳۰۰ هکتار گندم آبی و نیمه آبی، ۲۲۰۰ هکتار جو دیم و ۱۵۰هکتار جو آبی در سال زراعی جاری ۱۴۰۰-۱۳۹۹ کشت شده است.
او افزود: در راستای حمایت از کشاورزی منطقه و افزایش راندمان تولید و اجرای پروژه امنیت غذایی و طرح جهش تولید در دیمزارها امسال ۳۹۰۰ تن انواع کودهای شیمیایی، ۱۵۰۰ لیتر انواع کودهای بیولوژیک بذر مال، ۲۶۵۷ تن انواع و ارقام بذور اصلاح شده گندم، ۹۵۰ تن بذر سیلویی ضدعفونی و بوجاری شده و مقدار ۱۰۵ تن انواع بذور ارقام اصلاح شده جو بین کشاورزان شهرستان هشترود توزیع شده است.
احمدی افزود: نتیجه اجرای طرحهای ترویجی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان از جمله برگزاری دورههای آموزشی، ارائه مشاورههای کارشناسی همراه با پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت به کشاورزان منطقه باعث افزایش تولید محصولات کشاورزی در سالهای اخیر شده است.
او با اشاره به تجهیز بیش از ۹۸ درصد از کشت محصولات زراعی هشترود به ادوات کشاورزی مکانیزه،گفت: مکانیزاسیون کشاورزی برای افزایش بهرهوری تولید در بخش کشاورزی لازم است و باید در کنار توجه زارعان به استفاده از روشهای جدید کشت و برداشت محصول، به امر بیمه محصولات کشاورزی نیز توجه شود چرا که بیمه تنها منبع کمک مالی برای کشاورزان در مواقع وقوع خسارت است.
او افزود: از کشاورزان عزیز شهرستان درخواست میشود تا در فرصت اندک باقیمانده نسبت به بیمه محصولات زراعی پاییزه خود اقدام کنند.
انتهای پیام/ک