او اظهار داشت: این تعداد عضویت در این برنامه مشارکت ۸۹ درصدی دانشآموزان برای فراگیری آموزشهای مجازی در روزهای کرونایی را نشان میدهد.
پورداود با اشاره به اینکه بیش از ۲۲ هزار معلم، دبیر، مدیر و کارمند وظیفه تعلیم و آموزش دانشآموزان استان را بر عهده دارند، اضافه کرد: همه معلمان شاغل در آموزش و پرورش استان نیز در برنامه شاد عضویت دارند.
این مسئول در خصوص دانشآموزانی که هنوز موفق به نام نویسی در برنامه شاد نشده اند نیز گفت: این دانشآموزان به دلایل مختلفی همچون، نداشتن گوشی هوشمند و دسترسی نداشتن به اینترنت تاکنون نتوانسته اند در شبکه شاد ثبت نام کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان ادامه داد: با مشارکت خیران و نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی (ره) روزانه چندین دستگاه تبلت و گوشی هوشمند در اختیار دانشآموزان نیازمند قرار میگیرد.
او با بیان این که تلاش شده در شرایط کنونی هیچ دانش آموزی در استان از آموزش دور نماند، افزود: در کنار آموزشهای تلویزیونی، از راههای مختلف از جمله ارائه جزوه، درسنامههای آموزشی، برگزاری کلاسهای رفع اشکال و توزیع لوحهای فشرده، برای بهره مندی دانش آموزان از آموزش استفاده شده است.
انتهای پیام/ج