سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساخت و بهسازی بیش از یک هزار قطعه صنعتی در نیروگاه رامین اهواز

مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز از ساخت و بهسازی بیش از یک هزار قطعه صنعتی در ۸ ماه امسال با تلاش نیرو‌های متخصص بومی این نیروگاه خبر داد.

خلیل محمدی مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: با ساخت ۵۳ قطعه و بازسازی ۹۶ قطعه در آبان ماه امسال، مجموع قطعات ساخته و بازسازی شده در این نیروگاه طی ۸ ماه سال ۹۹ به یک هزار و ۲۷ مورد رسید.

او افزود: تکیه بر دانش و تجربه کارکنان نیروگاه اولویت اول ما به منظور تامین نیاز‌های صنعتی و رفع چالش‌های فنی-مهندسی است و خرسندیم با این رویکرد توانستیم بخش عمده‌ای از قطعات مورد نیاز خود را در کارگاه‌های مستقر در نیروگاه ساخت و یا مورد بازسازی قرار دهیم.

محمدی ضمن تقدیر از همراهی سایر بخش‌ها در برنامه ریزی و مدیریت قطعات درخواستی و سایر همکاران به ویژه در بخش تراشکاری، نقش این قطعات در کاهش هزینه‌ها و همچنین کاهش زمان تعمیرات تجهیزات نیروگاه را مهمترین مزیت این اقدام دانست و بیان داشت: استفاده از متریال مستعمل و اسقاطی و کاهش محسوس میزان خرید متریال نو از اقدامات شاخص این نیروگاه در این زمینه محسوب می‌شود.

این مقام مسئول قطعات ساخته شده در ۸ ماه امسال را ۵۰۳ نوع قطعه عنوان و اظهار کرد: از این قطعات تعداد ۲ هزار ۳۱ قطعه طبق نیاز و سفارش از سوی سایر قسمت‌های نیروگاه ساخته شد، البته قطعات بازسازی شده در این بازه زمانی به ۵۲۴ نوع رسیده که از این قطعات نیز تعداد ۸۲۲ مورد بازسازی و به واحد‌های مربوطه تحویل داده شد.

محمودرضا بهرادمنش سرپرست کارگاه تراشکاری نیروگاه رامین اهواز با بیان اینکه همه مراحل ساخت این قطعات از جمله؛ متریال، برشکاری، تراشکاری، فرزکاری و بهسازی در کارگاه ساخت داخل نیروگاه انجام می‌شود، گفت: میزان ساعت کارکرد ساخت این قطعات ۶ هزار و ۲۱۱ نفر ساعت و میزان ساعت کارکرد بازسازی قطعات در مدت مذکور ۲ هزار و ۴۵۹ نفر ساعت است.

او مهمترین قطعات ساخته شده در آبان ماه را ۳ عدد شافت اجکتور، ساخت شافت گیربکس برج خنک کن و ساخت ۲ عدد شافت پمپ‌های کلرزنی تاسیسات ساحلی کارون عنوان کرد و افزود: ساخت این ۶ قطعه در کارگاه تراشکاری نیروگاه به دلیل استفاه از متریال مستعمل به تنهایی در حدود یک میلیارد ریال صرفه جویی به همراه داشته است.

بهرادمنش بهسازی اصلاح محل نصب سنسور‌ها و مسیر‌های روغنکاری یاتاقان‌های ۴ و ۵ توربین واحد شماره ۵، اصلاح شینه‌های نقطه صفر واحد ۴، تراشکاری قطر‌های اویل دفلکتور واحد ۳۰۵ مگاواتی شماره ۵، تراشکاری سیلندر‌های والو هیدرولیک شیمی، اصلاح قطر شافت گیربکس ۳۸۴ واحد ۲، کف تراشی سیت ثابت ومتحرک والو مسیر بخار واحد ۴ و اصلاح وزنش گیری شافت پمپ سکوی شناور تاسیسات ساحلی را از مهمترین قطعات بهسازی شده در آبان ماه امسال برشمرد.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.