سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

گوشت ارزان شد؛ نرخ هر کیلو شقه گوسفندی ۱۱۵ هزار تومان

ملکی از کاهش نرخ گوشت خبر داد و گفت: هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود.

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از کاهش ۵ هزار تومانی قیمت گوشت در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۱۰۰ تا ۱۰۳ هزار تومان به مغازه‌دار و با احتساب ۱۰ درصد سود ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان به مصرف‌کننده عرضه می‌شود.

او با اشاره به اینکه بازار گوشت رونقی ندارد، افزود: با توجه به تعطیلی کسب‌وکارها و کاهش قدرت خرید افراد، کشش چندانی برای خرید گوشت در بازار وجود ندارد.

ملکی ادامه داد: از مردم تقاضا داریم که در خرید گوشت شتابزده عمل نکنند چرا که گوشت به اندازه کافی وجود دارد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به اینکه مشکلی در عرضه دام‌ نداریم، بیان کرد: با توجه به کنترل نسبی قاچاق، مشکلی در ارتباط با تامین دام نداریم.


بیشتر بخوانید


او قیمت کنونی هر کیلو دام زنده را ۴۷ تا ۴۸ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به عرضه مناسب دام در برابر کاهش تقاضا، قیمت هر کیلو دام ۲ تا ۳ هزار تومان کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در پایان درباره آخرین وضعیت قاچاق دام تصریح کرد: طی هفته‌های اخیر مقداری دام زنده از میاندوآب به کشور‌های عربی قاچاق می‌شد که خوشبختانه با اطلاع رسانی به موقع، موضوع قاچاق تا حدی کنترل شده که این موضوع اثر خود را در بازار گذاشته است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۳۶ ۱۴ آذر ۱۳۹۹
ما كه سالهاست رنگ گوشت رو نديديم
ناشناس
۲۱:۰۷ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
چرا اینهمه مقاومت می کنید واژه ارزان از زبان فارسی حذف شده گوشت چند ریالی کاهش داشت
این درسته
ناشناس
۱۶:۵۱ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
کدام گوشت 115 هزار تومان گوشت خالص یا با استخوان ما که به قصابی ها مراجعه می کنیم زده 120000 تومان اونم نه گوشت خالص بلکه گوشت با استخوان که اگر تفکیک کنی بیشتر از 50 درصد استخوان و10 درصد هم چربی وتنها 40 درصد گوشت اونم گوشت درجه دو با این اوصاف به نظر شما گوشت چند برای مصرف کننده تمام می شود تقریبا اگر استخوان وچربی را جدا کنیم قیمت هر کیلو گوشت بالای 250 هزار تومان می شود آیا این انصاف است مستحضر باشید قیمت گذار ما در تهران تصمیم می گیرد وما چوبش را در شهرستانها می خوریم.