سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خواص شگفت‌انگیز میوه «به» برای سلامتی و درمان بیماری‌ها

دانه‌های داخل میوه «به»، خاصیت بی نظیری در بهبود بیماری‌ها دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  «به» میوه زمستانی، معطر و متعلق به خانواده گل سرخیان است که تقریبا به گلابی شباهت دارد. برگ این میوه به عنوان داروی گیاهی برای درمان انواع بیماری‌ها به کار می‌رود. یکی از فواید بارز میوه «به»، آزاد کردن ماده ضد ویروسی است که توصیه می‌شود هنگام سرماخوردگی به صورت چای دم و مصرف کنید. چای گرم برگ درخت «به» تسکین دهنده خوبی برای علایم سرماخوردگی مانند سرگیجه، تب، سرفه و عطسه است همچنین حس سبکی خاصی را در بدن ایجاد می‌کند.

شما می‌توانید به چای برگ به، مقداری لیمو، زنجبیل و عسل را هم بیفزایید و به عنوان دمنوش میل کنید. این میوه سرشار از ویتامین‌های آ، ب و املاح آهکی و تانن، پروتئین، لیپید و آب است.

افرادی که دچار بیماری‌های حاد ورم روده‌ای، خونریزی‌های قاعدگی و بواسیر می‌شوند، می‌توانند از دمنوش میوه به یا برگ آن استفاده کنند. این میوه نه تنها می‌تواند سیستم دستگاه گوارش را تقویت کند، بلکه در بهبود مخاط و سرفه‌های مکرر افراد موثر خواهد بود.

دانه‌های داخل میوه «به»، خاصیت بی نظیری در بهبود بیماری‌ها دارد. لعاب دانه «به» برای درمان سرماخوردگی، مخاط ریه، سرفه و انواع زخم‌ها کاربرد دارد. شکوفه این میوه در رفع انواع سردردها، مشکلات دستگاه گوارش و بیماری‌های ریوی نقش بسزایی دارد و به عنوان داروی گیاهی استفاده می‌شود. طبق بررسی‌های انجام شده، برگ درخت به حاوی پکتین است که به گردش خون کمک می‌کند و در نتیجه مصرف منظم آن برای فشار خون نرمال موثر است. به دارای ویتامین‌های A، B و C و همچنین املاحی مانند پتاسیم، روی، فسفر، کلسیم، آهن، منیزیم و سلنیم است لذا از آن جایی که یک مولتی ویتامین کامل محسوب می‌شودمصرف این میوه برای درمان لاغری و جلوگیری از چاقی توصیه می‌شود. در ضمن، چون «به» دارای ویتامین E و آنتی اکسیدان است بنابراین از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبارسلامت ، خواص به
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.