غلامرضا طریقی سردبیر پایگاه نقد شعر، در گفتوگو با خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره این پایگاه نقد ادبی گفت: پایگاه نقد شعر که پیش از ادغام موسسات معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زیر نظر بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان فعالیت میکرد، هم اکنون به فعالیت خود در موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران ادامه میدهد و تعطیل نشده است.
بیشتر بخوانید
وی افزود: امسال تعداد آثار ارسالی به پایگاه نقد ادبی نسبت به زمانهای عادی به دلیل تعطیلی جلسههای نقد شعر به دنبال شیوع بیماری کرونا افزایش یافت. برای همین از یک ماه گذشته تغییراتی در این پایگاه نقد ادبی ایجاد کردیم. از جمله اینکه معین داستان مسئول مستقیم سایت پایگاه نقد ادبی شد. البته خودم هم در کنار ایشان فعالیت میکنم. تعدادی از شاعران جوانتر هم به گروه منتقدان پایگاه افزوده شدند از جمله آنها امیرعلی سلیمانی و ساجده جبارپور هستند که سابقه همکاری با پایگاه نقدشعر را دارند، شناخته شده هستند و مجموعه شعرهای موفقی دارند.
سردبیر پایگاه نقد شعر ادامه داد: تعدادی از منتقدان هم که به پایگاه نقد شعر اضافه شدند، شاعران شناخته شدهای هستند که با این پایگاه نقد ادبی همکاری نداشتند. رویه دریافت اثر در پایگاه نقد شعر مانند گذشته است. تا پایان هفته یا حداکثر اوایل هفته آینده فراخوانی برای شاعران جدی تری که سرودن شعر را ادامه میدهند، منتشر میکنیم. قرار است سه کارگاه مجازی نقد شعر در حوزههای شعر کلاسیک، سپید و نیمایی باتوجه به نبود شرایط برگزاری حضوری کارگاههای نقد شعر به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار شود.
طریقی بیان کرد: هم اکنون با مدرسان کارگاههای آنلاین پایگاه نقد شعر درباره تعداد جلسات و مطالب درسی کارگاهها صحبت میکنیم. آنها تعداد جلسات کارگاههای نقد شعر را به ما اعلام میکنند قبلا کارگاههای ما سه روزه برگزار میشد، اما اکنون امکان دارد برگزاری جلسات با توجه به برگزاری آنلاین کارگاهها دو ماه طول بکشد و برگزاری جلسات مانند سابق رایگان خواهد بود. تمام افراد عضو پایگاه میتوانند برای شرکت در کارگاههای پایگاه نقد شعر ثبت نام کنند سعی میکیم سطح افراد شرکت کننده در این کارگاهها یکسان باشد برای همین بین داوطلبان حضور در کارگاهها گزینش میکنیم.
وی اظهار کرد: حمیدرضا شکارسری، مدیر دوره شعر سپید، ابراهیم اسماعیلی اراضی مدرس شعر کلاسیک و علی داوودی مدرس شعر نیمایی کارگاههای پایگاه نقد شعر خواهند بود. مدرسان این کارگاهها با توجه به ویژگیهایی از جمله شناخته بودن، داشتن سابقه همکای با پایگاه نقد شعر، معلمی و نقد شعر انتخاب شدند.
انتهای پیام/