سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جو و خواص آن

جو نیز مانند جوی دوسر خواص سلامت‌بخش بسیاری دارد، در واقع میزان فیبر موجود در جو سه برابر جوی دوسر است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جو سرشار از فیبر محلولی به نام «بتا گلوکان» است که خواص پایین‌آورنده کلسترول آن شناخته شده است. جو همچنین منبعی عالی برای ویتامین‌ها و مواد معدنی است.

جو معمولا به دو صورت جوی پوست‌کنده و جوی پرک عرضه می‌شود. جوی پوست‌کنده چندان فرآوری نشده و فقط پوسته سخت بیرونی دانه‌های جو کنده شده است. جوی پرک در واقع دیگر یک غله کامل نیست، چرا که هم پوسته سخت بیرونی و پوشش بیرونی مغز دانه جو (سبوس) هم در حین فرآوری برداشته می‌شود.

بتا گلوکان‌ها به طور عمده در بخش گیاهک یا مغز دانه جو قرار دارند و بنابراین جوی پرک هم گزینه سالمی است.


بیشتر بخوانید

جوی پوست‌کننده به رنگ قهوه‌ای طلایی کمرنگی است معمولا قوام سفت‌تری و رایجه آجیلی‌تری نسبت به جوی پرک دارد که به رنگ کرم است. شما می‌توانید از هر دو نوع جو در سوپ‌ها یا سالاد‌ها یا به عنوان جایگزینی برای برنج استفاده کنید.

منبع: همشهری

انتهای پیام/

 

برچسب ها: خواص جو ، فواید جو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.