سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شربت به لیمو

شربت به لیمو را در فصل پاییز که به‌های تازه می‌آیند تهیه کنید و در تابستان و ماه رمضان استفاده کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شربت به لیمو یکی از شربت‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که مانند دیگر شربت‌های سنتی ایرانی برای رفع تشنگی در روز‌های گرم مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شربت خوشمزه علاوه بر اینکه برای رفع تشنگی مناسب است باعث خوشبو شدن دهان نیز می‌شود.

این شربت را در فصل پاییز که به‌های تازه می‌آیند تهیه کنید و در تابستان و ماه رمضان استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت به لیمو:

به ۳ کیلو
آب لیمو نصف استکان
شکر ۳ کیلو
آب ۸ لیوان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه شربت به لیمو:

برای تهیه‌ی شربت به لیمو، ابتدا به‌ها را تمیز بشویید و بعد آن‌ها را خرد کنید و دانه‌های آن را جدا کنید. سپس آن‌ها را با آبمیوه گیری آب بگیرید و کنار بگذارید. آب و شکر را با هم داخل قابلمه‌ای بریزید و روی شعله‌ی گاز قرار بدهید. زمانی که چند جوش خورد و شفاف شد آن را صاف کنید و با آب به مخلوط کنید. می‌توانید آب به را هم صاف کنید.

پس از آن، قابلمه را روی شعله‌ی گاز قرار بدهید تا چند جوش بخورد و قوام بیاید. سپس آب لیمو را اضافه کنید، پس از اینکه کمی جوش زد، شربت را از روی حرارت بردارید.

اجازه بدهید سرد شود و آن را در بطری قرار بدهید و در آن را ببندید؛ و در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید. در زمان سرو به مقدار مورد نظر از شربت به لیمو داخل لیوان بریزید و مابقی لیوان را آب خنک بریزید. می‌توانید چند حلقه لیموترش تازه داخل لیوان بریزید.

نکاتی برای تهیه‌ی شربت به لیمو:

• برای تهیه شربت به لیمو استفاده از آب لیمو تازه بسیار بهتر است، ولی اگر در دسترس نبود از نصف استکان آب لیموی خانگی استفاده کنید.

• برای تهیه‌ی شربت به لیمو می‌توانید از برگ به لیمو استفاده کنید. برای اینکار زمانی که آب لیمو را اضافه کردید، ۱ یا ۲ برگ به لیمو را اضافه کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.