سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه تاماگوایاکی، سوشی تخم مرغ

در گزارش زیر طرز تهیه تاماگوایاکی، سوشی تخم مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تاماگوایاکی، یا سوشی تخم مرغی یکی از ساده‌ترین سوشی‌ها است که هزینه‌ی زیادی هم نمی‌برد. باید در تهیه‌ی آن دقت بسیار کرد.

مواد لازم برای تهیه‌ی سوشی تخم مرغ:

تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه سوشی تخم مرغی:

ابتدا تخم مرغ را یکی یکی در کاسه‌ای کوچک بشکنید تا از سالم بودن آن مطمئن شوید. سپس آن‌ها در کاسه‌ای بزرگتر بریزید.

اکنون آرد و شکر و نمک را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا آرد گلوله گلوله نشود.

یک تابه نچسب کوچک را روی حرارت متوسط قرار بدهید مقداری روغن داخل آن بریزید. اجازه بدهید با حرارت متوسط گرم شود.

هر چه تابه‌ای که استفاده می‌کنید کوچکتر باشد ضخامت تخم مرغ تان بیشتر می‌شود.

پس از گرم شدن مواد تخم مرغ را داخل روغن بریزید و اجازه بدهید بپزد و طلایی شود. سپس آن را برگردانید تا ۲ طرف آن طلایی شود.

اجازه بدهید خنک شود و به برش‌هایی با ضخامت ۱/۲ اینچ برش دهید؛ و از آن در داخل سوشی استفاده کنید.

این تخم مرغ‌ها را می‌توانید روی برنج سوشی قرار بدهید و با جلبک دریایی آن را محکم کنید و یا از این تخم مرغ‌ها به همراه سبزیجات داخل برنج سوشی بپیچانید.

طرز تهیه تاماگوایاکی با رولت تخم مرغ:

مواد لازم:
تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
* شویو یا سس سویا نصف قاشق چایخوری
نمک سلیقه‌ای به مقدار لازم

* شویو (سس سویا، سعی کنید یک سویای واقعی یا سویای ژاپنی پیدا کنید، زیرا سس‌های سویا چینی بسیار شورتر خواهند بود)

طرز تهیه تاماگوایاکی:

تخم مرغ‌های خود را درون کاسه خود بشکنید و مخلوط کنید، سس سویا و شکر و در صورت تمایل نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

تابه‌ی مورد نظر خود را ترجیحا ۴ گوش باشد، را روی حرارت متوسط قرار بدهید؛ و مقداری روغن داخل آن بریزید و اجازه بدهید داغ شود. سپس مواد تخم مرغی را داخل تابه بریزید و آن را کاملا پخش کنید، که به یک اندازه و به طور یکنواخت در تابه پخش شود و خوب بپزد.

در تابه را بگذارید تا تخم مرغ کاملا بپزد، سپس به وسیله‌ی کفگیری از جلو شروع به رول کردن تخم مرغ کنید.

اگر می‌خواهید لایه‌های رولت تخم مرغ به هم بچسبند و از هم جدا نباشند، زمانی که روی آن هنوز کمی نپخته است شروع به رول کردن کنید و پس از هر دور تاباندن آن را فشار بدهید و اجازه بدهید پس از رول شدن کاملا بپزد.

از رولت تخم مرغ بریده شده هم می‌توانید به تنهایی استفاده کنید و یا حتی برای زیبایی از یک نوار باریک جلبک دریایی برای دور آن استفاده کنید.

مقداری برنج ژاپنی یا از نیم دانه‌های برنج ایرانی را در مقداری آب جوش بجوشانید تا حالت له و شفته بدست بیاید. هرگز به برنج نمک یا روغن اضافه نکنید. زیرا می‌خوهیم حالت چسبندگی بگیرد. آن را آبکش کنید و داخل قابلمه یا کاسه‌ای بریزید. یک چهارم پیمانه مخلوط سرکه و نمک و ادویه را به برنج داغ اضافه کنید و آن‌ها را مخلوط کنید و صبر کنید تا برنج به دمای محیط برسد.

سپس آن را به شکل دلخواه آماده کنید؛ و رولت تخم مرغ آماده شده را روی آن قرار بدهید. می‌توانید با مقداری نوار باریک جلبک دریایی دور آن دو بپیچید که هنگام سرو نریزند و از هم جدا نشوند و خوردن آن راحت‌تر باشد.


منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۱۳ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
خاگینه خودمون بود دیگه