سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تداوم نظارت‌های استاندارد بر تولید و توزیع اقلام در فارس

مدیرکل استاندارد استان فارس گفت: برنامه نظارتی استاندارد بر روند تهیه و توزیع اقلام خوراکی، بهداشتی و کل محصولاتی که مشمول قانون استاندارد اجباری، تعطیل بردار نیست و تداوم دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مرتضی رهنما امروز ۸ آذر در جمع خبرنگاران گفت: بسیاری از امور تحت هر شرایطی تداوم دارد و انجام برخی فعالیت‌ها در شرایط خاص، اهمیت بیشتری داشته و با حساسیت و جدیت بالاتری انجام و دنبال می‌شود.

او با یادآوری اینکه انجام وظایف اداره کل استاندارد هم جزو فعالیت‌هایی است که هیچ زمانی تعطیل نمی‌شود، گفت: با وجود تعطیل بودن بسیاری از فعالیت‌ها در بخش‌های مختلف و حتی تعطیلی یا کاهش فعالیت دستگاه‌های دولتی، روند نظارت و پایش توسط کارشناسان استاندارد، ادامه دارد.

رهنما گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا، تمرکز بیشتری بر نظارت روی روند تهیه و تولید و توزیع اقلام غذایی و بهداشتی، از سوی بازرسان استاندارد در فارس اعمال شده است.

رهنما بیان کرد: در این ایام، نظارت به شکل روزانه بر عملکرد و فعالیت واحد‌های توزیع و فروش محصولات غذایی و بهداشتی تداوم دارد و هدف، شناسایی و حذف اقلام بدون نشان استاندارد یا کشف اقلامی است که از نشان جعلی استفاده می‌کنند.

مدیرکل استاندارد فارس با بیان اینکه موارد کمی از جعل نشان استاندارد دیده شده است، گفت: کل اقلام غذایی، محصولات بهداشتی، شوینده‌ها و مواد ضدعفونی کننده، مشمول استاندارد اجباری است.

رهنما همچنین از تداوم نظارت بر روند تولید محصولات غذایی و بهداشتی در فارس خبر داد و گفت: کار نظارت و پایش بر مواد اولیه وارداتی هنگام ترخیص از گمرک نیز جزو وظایت این اداره کل محسوب می‌شود که با جدیت دنبال شده است.

مدیر کل استاندارد فارس تاکید کرد که بازرسان این اداره کل با حضور مستمر و پایش روند تولید و عرضه کالاها، راه را بر سوءاستفاده کنندگان بسته‌اند.

رهنما از شهروندان درخواست کرد که در صورت مشاهده تخلف مرتبط با استاندارد، یا مواجه با تردید در مورد اقلام مشمول استاندارد اجباری، با شماره تلفن ۳۶۲۹۰۹۰۶ در شیراز تماس بگیرند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.