سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبرداد:

پایش مراکز درمانی در زمینه انجام سزارین‌های غیر موجه/ با متخلفان برخورد قانونی می‌شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به در پیش بودن تاریخ ۹۹/۹/۹ و در جهت حفظ سلامت مادر و نوزاد، برنامه‌های پایش و نظارت از مراکز درمانی به صورت جدی تری انجام می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، دکتر شاپور بدیعی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به پایش مستمر تمامی مراکز درمانی زیر پوشش این دانشگاه در زمینه انجام سزارین‌های غیر موجه و بدون اندیکاسیون، گفت: تمامی استاندارد‌های لازم در این زمینه به مراکز درمانی ابلاغ شده است و در صورت بروز هر گونه تخلفی، برخورد قانونی صورت می گیرد.

او با بیان اینکه بازدید از مراکز درمانی به وسیله کارشناسان اداره مامایی و به صورت سرزده انجام می‌شود، افزود: با توجه به درپیش بودن تاریخ ۹۹/۹/۹ و تمایل برخی برای متولد شدن فرزندشان در این روز، در راستای حفظ سلامت مادر و نوزاد، پایش‌ها و برنامه‌های نظارتی به صورت جدی تری انجام می شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، امسال انجام عمل سزارین در برخی از تاریخ‌ها افزایش مشهودی پیدا کرده است و پیش بینی می‌شود این اقدام علی رغم اطلاع رسانی در خصوص عوارض و خطرات جدی آن از طریق رسانه‌های گروهی، افزایش یابد.
 

بیشتر بخوانید

 
بدیعی بیان کرد: بر این اساس علاوه بر دریافت آمار عمل‌های سزارین مراکز درمانی، اطلاعات دریافتی با سایر داده‌ها از سامانه‌های در اختیار راستی آزمایی شده و با موارد تخلف برخورد جدی خواهد شد.

 

مداخله در زایمان عوارض خطرناکی برای مادر و نوزاد دارد

 
فریده فرخی مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این باره گفت: بر اساس تقسیم‌بندی‌های علمی زایمان زودرس قبل از ۳۷ هفته، و زایمان ۳۷ تا ۳۹ هفته پیش از موعد محسوب می‌شود، مداخله در زایمان بواسطه سزارین با عوارض خطرناکی برای مادر و نوزاد همراه است، مداخله در زایمان به هیچ عنوان از لحاظ علمی صحیح نبوده و هم کاری غیرعلمی و غیرقانونی است.

او افزود: بارداری یک سیر فیزیولوژیک و طبیعی دارد و هر زمانی که بصورت طبیعی جنین آمادگی داشته باشد و رحم هم آماده باشد انقباضات رحمی شروع و نوزاد متولد می‌شود؛ این که بخواهیم زودتر از موقع زایمان و یا دیرتر از موقع زایمان اتفاق بیفتد هر دو ضرر دارد و غیر طبیعی است.

مسئول امور مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: از سوی دیگر در صورت سابقه قبلی سزارین، اگر دقیقاً سن بارداری را بدانیم بعد از ۳۹ هفته زمانی از طرف پزشک برای عمل سزارین تعیین می‌شود و به تعویق انداختن زمان سزارین ممکن است منجر به سزارین اورژانسی شده و در نتیجه منجر به عوارض مادری و عوارض جنینی شود.
 
انتهای پیام//ف.ش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.